Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne, farbowane włosy

Polecane posty

Gość gość
*polek, słownik

Gość gość
Akurat rewia czerni to sobotnie impry w remizach Zapieckowa Dolnego czy Wądołowa Kaszubskiego :D Tam macie całe tłumy "latynosek" po 14-20 latek .Kicz i komedia ale one- Nikole Mariole i Sandry z obrazem świata z tv myśla że są fashion, cool i stanowią w czerni szczyt urody i za/je/bistości :)

Gość gość
A lokalni macho tj. Seby i Janusze utwierdzają ów młodziutkie hot polskie latynoskie gwiazdki, że są prze zajefajne, podrywając je z wdziękiem traktora, ktorym to jeszcze nie tak dawno orali pole, a następnie wożąc je po pięknej okolicy obfitej w pola i gospodarstwa rolne swoimi podrasowanymi golfami i beemkami i uwieńczając ów adorację gorącą godną latynoskiej telenoweli akcją na tyłach tychże luksusowych limuzyn.

Gość gość
w ciekawe miejsca chodzisz....raczej nie mój klimar, ale przynajmniej wiem skąd twój brak kultury. Najwyraźniej sama jesteś z tych co bywają w "remizach".

Gość gość
mi się w ogóle arabska uroda nie podoba, nie wiem co w niej niektórzy widzą naprawde

Gość gość
mnie się w ogóle nie podobają czarne :( mimo tego ,że jestem naturalną szatynką z złotymi refleksami o piwnych oczach chciałabym być naturalną blondynką o niebieskich oczach :) i co Wy na to ?

Gość gość
przefarbuj włosy i noś kontakty :)

Gość gość
hahaha przy moich naturalnych czrnych brwiach to by dopiero było komiczne .

Gość gość
brwi też możesz rozjaśnić

Gość gość
gość dziś :D

Gość gość
no wiem ,że mogę ale źle bym się z tym czuła bo wole być naturalna ,ale jakbym miała celować ,albo jak bym chciała naturalne wyglądac ,to właśnie blond o niebieskich oczach ,ale jestem szatynką i muszę to zaakceptować , w końcu , bo to pasuje do mojej urody i karnacji mam jasną karnację ale pod ton żółty i jestem typem jesieni :) i blond jedynie to odcień miodu ,który sam mi się robi latem od słońca.

Gość gość
mnie na naturalności nie zalezy, ale mam szczęscie bo mam zimny typ urody więc mogę sobie pozwolić na bardziej drastyczne zmiany :P

Gość gość
jak ktoś ma typ skóry Pani zima to owszem ,ale to rzadko zdarza się u Polek mają raczej typ wiosna / jesień czyli raczej ciepłe odcienie karnacji i dlatego czarny czy platyna nie pasuje do większości .

Gość gość
nie jestem zimą, po prostu mam zimny typ urody. Źle wyglądam w żółtym złocie i ciepłych kolorach. Tymi porami roku wolę się nie sugerować bo łatwo się pomylić.

Gość gość
No wiem o co Ci chodzi ,ale zrozum tez mnie bo ja np, siebie nie widzę w czarnych włosach bo by mnie to postarzyło o 10 lat :D

Gość gość
i ja to doskonale rozumiem - możliwe, że mnie też trochę postarzają ale podoba mi się to jak wyglądają. Komuś kto ma zupełnie inny typ urody mogą już nie pasować, tak jak mnie nie będą nigdy niektóre blondy pasowały :)

Gość gość
up

Gość gość
Czarne włosy kojarzą mi się ze starą hexą, czarownicą, typową babą 30+ która dzięki czarnym kłakom wygląda na wiedźmę lat ponad 50 :D

Gość gość
o, to dobrze, właśnie o taki look mi chodzi

Gość gość
mówisz o sobie w komentarzu wyżej ?!

Gość gość
hexa :D

Ja tam uważam, że czarne włosy są bardzo fajne i mogą pasowac. Oczywiście to zależy od urody no i temperamentu. Jeżeli całe życie miałaś na przykład blond włosy to na początku może być trochę trudno żeby tak z dnia na dzień po prostu przefarbować się na czarno. Na początku może być trochę dziwnie ale z czasem powinnas się przyzwyczaic do nowego koloru.

Gość gość
moja rodzina się kiedyś śmiała, że natura sie pomyliła i powinnam urodzić się z ciemnymi włosami :P

Gość gość
farbowane włosy powinny wyglądać jak naturalne, tylko.. lepiej, czego niestety nie można powiedzieć o tych wszystkich czerniach z niebieskim połyskiem- Hinduski nie maja takiego koloru, a Polki owszem. Do tego w większości marne włosy i kiepska farba.Ale jak komuś nie przeszkadza, że każdy widzi, że włosy sztuczne, to ok. Jestem ciemnoskórą brunetką i pogłębiam kolor farbami na poziomie max 4 [podczas, gdy te kobiety używają 1 lub 2]. A ja przeciez i tak otrzymują bardzo ciemne włosy. Jeżeli statystyczna Polka chce mieć ciemne włosy, to powinna poprzestać na poziomie 6, czyli ciemnego blondu. Jak ktoś planuje taką zmianę, to niech zacznie od czegoś takkiego, bo to zapewne wystarczy, a nie z grubej rury i granatowa czerń. Zawsze mozna przyciemnić, a w druga stronę gorzej.. Poza tym, niezależnie od typu urody, taka absolutna czerń nie pasuje do takich ot zwykłych włosów na topielicę czy związanych w kitę- trzeba mieć już jakieś staranne cięcie i wystudiowaną fryzurę plus bardzo zdrowe włosy z połyskiem, bo bez tego to mamy look a la "czekolinda" albo "jestem biedna, zarobiona po łokcie i farbuję włosy farbą za 8 zł..'

Gość gość
I jeszcze jedna sprawa- panie sięgają po drogeryjne farby, przeznaczone do farbowania mocno siwych włosów i z bardzo silnym utleniaczem i palą sobie włosy jakby jej rozjaśniały, tymczasem przyciemnianie, to żadna filozofia i nie potrzeba utleniacza mocniejszego niz 3%, a nawet 1,9 wystarczy. Kupujcie profesjonalne farby.

Gość gość
ja się na poziomach farb nie znam :) Dobrze mi w prawie czarnych włosach i takiej farby używam

Gość majka887
O każde włosy należy oczywiście odpowiednio dbać. Fajnie jest zakupić sobie dobrej jakości produkty do ich pielęgnacji. Można je znaleźć tutaj: https://hairlook.pl/ - super oferta oraz bardzo szybka wysyłka :)