Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem się puszczać tak jak większość Polek dlatego jestem samotna...

Polecane posty

Gość gość
gość dziś bo sie wolisz puszczać zdziro!?!?! jak tak można?

Gość gość
Przetrwalo 8 lat? czyli juz nie trwa? dobry wynik to jest jak skonczy sie slubem i przetrwa do smierci ;)

Gość gość
gość dziś właśnie male penisy są świetne w seksie daja orgazmy z punktow u,a,c,g a co ty możesz wiedzieć jak nigdy doświadczysz tych orgazmów. Duże penisy to katastrofa i bole jak na porodówce.

Gość gość
jeszcze panienki uważają że się szanują seksząc się z każdym w którym są w związku buhahahaha.

Gość gość
To jesli taki przedmiotowo traktujesz ludzi, to na wstepie każ facetowi pokazać ptaka, coby nie tracic czasu nawet na te kilka randek - a do lozka z nim isc nie musisz :D

Gość gość
gość dziś słabe prowo faceta hahaha

Gość gość
gość dziś Przetrwalo 8 lat? czyli juz nie trwa? dobry wynik to jest jak skonczy sie slubem i przetrwa do smierci oczko.gif x nie chce brac slubu ew cywilny 0 z intercyza by przy rozwodzie facet nie ograbil mnie z mojego mieszkania - i nie chce miec dzieci. jestem zmienna i trudna do zatrzymania przez faceta. musialoby byc non stop rownie ciekawie pobudzajaco rozwijajaco, nie mozna w zwiazku osiasc na laurach. no ciezko jest kobiete wodnika tak stymulowac intelektualnie by na lata ja przy sobie zatrzymac. a co zlego w tym ze nie chce malego czlonka. dla mnie moze miec 10-14cm optymalna dlugosc pode mnie ale chce by byl troche w obwodzie grubszy a nie cienki standardowy. jestem ciasna wiec wole czuc mile rozpychanie, dlugosc na mnie wrazenia nie robi. poza tym po tych 8latach mam 3 rok przerwy, nie trafil sie nikt kto by mnie na tyle zaintrygowal zeby isc z nim do lozka, wiec tez mi to juz ciazy na tyle ze zmienilam podejscie do tych spraw i uwazam ze trzeba korzystac z zycia, bo nigdy nie wiadomo ile nam go zostalo.

Gość gość
to bardzo to smutne, ze uwazasz czlowieka za niewolnika swoich popędów, który musi, bo inaczej sie udusi smutas.gif x Nie uważam człowieka za niewolnika popędów, po prostu myślę, że jak ktoś chce czynić coś, co nie czyni krzywdy innemu, a może się spodobać obojgu, to niech to robi, zamiast się sztucznie powstrzymywać i tłamsić się w ten sposób.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość facet to pisze
Brawo autorko, i tak trzymać a nie puszczać szpary, szacunek!!

Gość gość
trwałą relacja zawsze musi być oparta przede wszystkim na seksie, dobrym seksie. tylko wtedy partnerzy się szanują i są ze sobą szczęśliwi.