Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wynagrodzić mojej partnerce za udane życie sekualne ?

Polecane posty

Gość gość

witam, mam 26 lat a moja dziewczyna 25. jest z******ta w tej kwestii. Sama inicjuje seks, w łóżku jest otwarta ma moje propozycje, daje również swoje.jest mega sexowna, jest piękna, ubiera się zawsze kobieco, ale zarazem elegancko, ćwiczy na silowni, jest bardzo inteligentna - studiuje prawo. Gdy prosi mnie o coś to często proponuje mi w zamian lodzika. Gdy gotowałem nam wczoraj kolacje to przyszła to mnie, ściągnęła mi spodnie i wzięła go do buzi. zawsze ma na sobie śliczną bieliznę, często pyta mnie czy ma kpić jakąs specjalnie dla mnie. Strasznie pociąga mnie to , że bardzo o siebie dba, robi ciągle jakieś pelingi, maseczki, domowe spa. Gdy z nią wychodzę to zawsze wygląda mega. Na wakacjach , gdy poszliśmy do lasu zaproponowała, żebyśmy się tam kochali. Nooo po prostu jest świetna.Chciałbym, żebyście mi doradzili czy zacząć jej to wynagradzać, żeby nie straciła takiego zapału. Może zrobić jej niespodziankę i wziąć ją do spa? albo coś podobnego?

Gość gość
dodam jeszcze, że dla niej łazienka czy kuchnia to nie problem, wszędzie mogę to z nią robić. Mogę się spuścić, gdzie tylko chce, ale ona też jest wymagająca w łózku i to mi się podoba. Robi mi lodziki w samochodzie na trasie.2, 3 razy dziennie to dla niej nie jest problem, ale jak to ona mówi kotku jak mogę nie kochać moich orgazmów.Anioł.

Gość gość
Prowokacja pisana przez kobietę. Typowa samotna studentkę która nie rozumie dlaczego jest sama. Piszesz takie posty żeby się przedstawić ze niby Ty taka bedziesz. Wytłumacz mi jak się ma do satysfakcji z życia seksualnego to ze studiujesz prawo. Każdy facet miałby taki szczegół głęboko w .....

Gość gość
Gościu 19.41 zazdrosny ?

Gość gość
Gościu 19.41 mnie pociągają inteligentne kobiety, więc rozumiem typa . Chyba chciał to podkreślić, dlaczego jest inteligentna.a odpowiadając to Ci starsznie zazdroszcze i myślę, że każda laska lubi dostawać prezenty i być doceniana

Gość gość
Miałem dziewczynę, która była sexi i bardzo dobra w łóżku, ale była tak k***a tępa, że odpychalo mnie to. Niektórzy faceci lubią kobiety mądre i podnieca ich to. Jak masz super dziewczynę to najlepiej zrób kolację i powiedz jej szczerze, że jest z***biscie. Poczuje się doceniona

Gość gość
I jeszcze jesteś facetem który gotuję. Popieram 19:41.

Gość gość
Nie wierzę. Takich kobiet nie ma. To tylko męska projekcja. Ot opis skrawka nieba :)

Gość gość
Ale nie powiem, miło się czyta. I od razu za serce chwyta. Gdyby to tylko było możliwe... ale nie jest niestety :)

Gość gość
No właśnie... ja się staram robić tak jak Twoja kobieta, jakaś głupia też nie jestem, ale mój facet ma hmm... słabsze libido i prawie wcale z tego nie korzysta, muszę się nieźle nagimnastykować żeby zgodził się na loda albo coś więcej :( więc nie gadajcie, że takich kobiet nie ma, po prostu różnica charakterów

Gość gość
Czemu ja cie nie mam ? Niesamowite, jaki ten swiat pogmatwany :) U mnie lodzika mialabys codziennie ! Ech :)

Gość gość
Siostra mi opowiadała, że jej facet wstydzi się dac jej zrobić loda w dzień i tylko pod kołdrą.ja myślę, że za bardzo czepiamy się kobiet a mężczyźni też są nieśmiali.

Gość gość
Nie ma to jak jaj.ca obciągac. Jest czym się chwalić. A póżniej lament, że mężczyzna ma cię za szmatę.

Gość gość
Jeśli temat to nie prowokacja, to myślę, że jak najbardziej możesz odwdzięczać się swojej dziewczynie. Jak? Przynosząc jej co rano kawę do łóżka, dając kwiaty czy drobną biżuterię bez okazji, szykując jej kąpiel przy świeczkach i w płatkach róż (można kupić takie gotowe sole do kąpieli z płatkami), naprawić coś w domu, zadbać jakoś o jej auto, wymasować jej plecy po ciężkim dniu, często ją przytulać, oglądać z nią jej ulubione filmy, zabrać ją na weekendowy wyjazd-niespodziankę, no pomysły można mnożyć i mnożyć, nie wszystkie wymagają pieniędzy :) Liczy się troska, wsparcie i ciągła adoracja :)