Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Rosjanka i nie mogę sie opędzić od adoratorów

Polecane posty

Gość gość

Jestem Rosjanka mieszkająca w Polsce. Mam delikatny akcent wiec nawet nie musze nikomu o tym mowić. Faceci kleją sie do mnie. Nie zliczę propozycji seksualnych jakie otrzymywałam czasu pobytu tutaj. Moj ostatni związek rozpadł sie przez zazdrość. Faceci w Polsce sa aż za bardzo bezpośredni. Moj poprzedni szef mial obsesje na moim punkcie i napastował mnie. Inni proponowały mi prace za seks. Nie potrafię sie do końca przed tym bronić, zapisałam sie nawet na kurs samoobrony. Jak mam zaufać polskim facetom kiedy oni nie znają słowa nie?

Gość gość
0/10

Gość gość
i szukasz jeszcze tutaj ? :-)

Gość gość
Rosjanki są ładne to fakt. Nawet jak prowo to zawiera prawdę.

Gość gość
ruski to k***y dlatego u nas faceci są bezpośrednio do ciebie nastawieni. o normalne kobiety starają się cały czas. ale lubią ten was paruski wyłącznie między nogami

Gość gość
Nawet jeśli to provo mam przyjaciółkę,która ma rodzinę w Rosji no i sama ma śliczną urodę tamtejszych panien.I też nie może odpędzić się od adoratorów.Tyle,że sama wybrzydza.

Gość gość
co ty nie powiesz haha.jestescie tak głupie ze nadaje cie się wyłącznie do jednego.dlatego dużo w burdelach pracuje

Gość gość
Ja wypraszam sobie. Do Polski przyjechałam tylko i wyłącznie do pracy. Miałam trudna sytuacje, bo babcia chorowała. Tak tutaj zostałam na dłużej ale tylko ze względu na pieniądze. Chwytalam sie rożnych prac. A ze stereotyp o Rosjankach i Ukrainek jest w Polsce popularny to słyszę cały czas. Faceci opowiadają te bzdury do mnie i sie jeszcze z tego cieszą. Taki maja pomysł na podryw!

Gość gość
Aha i absolutnie ja nie prowokuje. Chodzę ubrana zwyczajnie, kobieco. Lubie spódniczki czy sukienki, ale nie wulgarne. No zwyczajnie lubie sie czuć kobieco, zalozyc szpilki i mieć ładne perfumy. Ale to nie jest powód do tego zeby klepać mnie po pupie. W Rosji czegoś takiego nie spotkałam.

Gość gość
A w jakim zawodzie pracujesz? W dużym mieście mieszkasz?

Gość gość
Pracowałam rożnie. Był modeling kilka lat temu, hostessa, statystka, sprzątałam, sekretarka, pracowałam w drogeri czy sklepie z ubraniami. Czasami udzielam korepetycji z języka rosyjskiego ale to nie jest rozchwytywany język. Imałam sie wielu prac zeby jakoś żyć. Przez pol roku utrzymywał mnie moj chłopak bo chorowałam z powodu swojego szefa i tego co mi zrobił.Mieszkam w dużym mieście, tu jest wielu obcokrajowcow.

Gość gość
widać ze jesteś pusta po tym jak i co piszesz to nie stereotypy tylko czysta prawda

Gość gość
Chłop utrzymywał cię przez pół roku!? To ciekawe dlaczego nie jesteście już razem... Ruskie to księżniczki, które lubią mieć a nie lubią robić. To nie stereotyp tylko fakt :)

Gość gość
A co można powiedzieć dobrego o polkach? ze dają tylka bynajmniej nie z nędzy i glodu tylko dlatego ze chca nowy ciuch czy torebke. to jest dopiero wyzszy stopień demoralizacji. Pelno polek jest w burdelach zachodniej Europy.polki sa najgorsze bo to takie polaczenie wschodniej niezamoznosci i kompleksow i materializmu z zachodnia emancypacją czyli "moge robic co chce " i "jestem dzifka i jestem z tego dumna". Liczne incydenty np afera z kalem szejkow , Simon Mol czy prostytucja w toaletach na Heathrow , które innym nacjom się nie zdarzają jak najgorzej świadczą o polkach.

Gość gość
Pewnie to zmyślony temat ale wypowiem sie. Rosjanki maja zła opinie na całym świecie, w USA mowi ze sie mozna taka zone kupić w necie. Stad te tanie podrywy. A co do urody, podróżuję sporo i widze wielu Rosjan i wiele dziewczyn jest faktycznie ślicznych ale sa i nieładne a juz starsze panie to porażka ... Pomijam zachowanie tamtejszych panów.

Gość gość
Wiecie co to okropne co piszecie o Rosjankach. Założe sie ze żadnej nie znacie. Jesteśmy bardzo pracowite. Dlaczego jak jesteśmy takie złe to mężczyźni do nas lgną? Jak bym chciała to bym zmieniać mogła faceta co kilka dni. Sa różni ludzie, nikt nie jest idealny!

Gość gość
Nie rozumiesz sytuacji dlaczego chłopak mnie utrzymywał. Bałam sie wychodzić z domu po przeżyciach jakie zafundował mi szef. Wykształcony i obyty Polak! Zniszczył moj związek. Wiedział ze mam zazdrosnego faceta i zmyślił nam romans! Nawet nie wiecie jakie okropieństwa przeżyłam, cała mistyfikacje bo robił mi zdjecia.

Gość gość
Ja już was znam. Jak poczujecie kasę to tracicie rozum. Wszystkie tak macie, nie tylko Rosjanki.

Gość gość
Chodzisz w spódniczkach i szpileczkach i jeszcze się dziwisz że cię podrywają? Polki wolą założyć za duży dres i buty po bracie. Rosjanki mają piękne twarze i figury, długie nóżki i fajne biuściki. Wszystkie podkreślają swoje atuty, a Polki zasłaniają się i udają cnotki.

Gość gość
Jak byłam sekretarka to jak miałam sie ubierać? Spódniczka i koszula, ewentualnie spodnie eleganckie. Tam obowiązuje dress code i nie chodziłam jakbym szła na dyskotekę. Jak sprzątałam to ubierałam sie w leginsy i zwykła bluzkę na ramiączkach czy top, w torbie miałam ubrania na przebranie bo zawsze po pracy brałam prysznic. Bez podtekstów tylko bo pozniej szlam do drugiej pracy i musiałam sie odświeżyć.

Gość gość
Okręcasz sobie facetów wokół palca dla własnych korzyści, a jak jakiś ci się znudzi to zrywasz z hukiem i idziesz do bogatszego. Też mi nowość. Później robisz z siebie ofiarę trafiającą na nieodpowiednich mężczyzn, żeby kolejny jeleń nie czepiał się twojego przebiegu.

Gość gość
mozesz podac skype,gg?

Gość gość
Przepraszam, nie bede tu podawać żadnych danych do kontaktu.

Gość gość
Byłem z Ukrainką- ale to to samo. Jednym zdaniem: nie polecam!!

Gość gość
Współczuje ci przykrych doświadczeń ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka! Znam kilka Ukrainek i to super dziewczyny. Tez maja przykre doświadczenia z polskimi mężczyznami. Jedna wyjechała stad bo tak ja facet skrzywdził! Myślicie tylko o sobie a kobietę traktujecie instrumentalnie.

Gość gość
Ja bym chciał mieć taką Rosjaneczkę. Zatrudniłbym cię do sprzątania i płacił premię ekstra za sprzątanie nago i chwilę przyjemności.

Gość gość
Polki są bardziej zaradne i nie muszą kręcić dupa w szpilkach jaj ty . weź się palnij w pusta głowę jeszcze tutaj szukasz sponsora bo u was bieda

Gość gość
Jesteś strasznym człowiekiem! Nic o mnie nie wiesz i oceniasz przez pryzmat głupich stereotypów. Ja jak tutaj przyjechałam to nie miałam nic! Wszystko musiałam zacząć od początku, utrzymać siebie i przysyłać pieniądze chorej babci. Wy sie tutaj urodziliscie, macie cała rodzine. To zupełnie inna sytuacja. Wiesz kiedy ja sie widzę z rodzina? Raz na kilka miesięcy!

Gość gość
Koteczku jesteś wolna czy zajęta? Nie przeszkadza mi twoja przeszłość, mogę ci pomóc finansowo. Podasz namiary na siebie?