Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Rosjanka i nie mogę sie opędzić od adoratorów

Polecane posty

Gość gość
12:32 od kiedy to dawanie tylka za awans torebke czy kase to zaradnosc?

Gość gość
A ja jeszcze nie widziałam takiej na prawdę pięknej Rosjanki na żywo, a jednak często ich spotykam z racji tego, że mieszkam na wschodzie Polski. Wszystkie te kobiety są albo trochę otyłe, albo takie przerośnięte, ich twarze niekiedy mają dziwne kształty takie nieproporcjonalne jakieś takie mało subtelne. Właśnie dziwi mnie to, że nie widzę w nich tej słowiańskiej urody, to już ja mam więcej ze słowiańskości niż one, bo mam okrągłą twarz zadarty nos łukowate brwi itd... długie blond włosy. Na prawdę nie widziałam na żywo pięknej Rosjanki za to w internecie mnóstwo prześlicznych to fakt :)

Gość gość
Ale ja wcale nie szukam faceta ani pracy. Nie składajcie mi takich propozycji. Co ja mam myślec o polskich facetach jak piszecie takie seksistowskie bzdury i kierujecie sie stereotypami! Całe szczęście ze pewien dzentelman zaprosił mnie na kurs samoobrony. Teraz wiem jak bronić sie przed takimi namolnymi i napalonymi facetami.

Gość gość
Mój dziadek mówił że Rosjanki bierze się na kochanki, a Polki na żony.

Gość gość
Taa, dżentelmen... wziął cię na kurs żeby sobie podotykać. A w ramach zapłaty wskoczyłaś mu do łóżka czy biedak zrobil to charytatywnie??

Gość gość
Rozmawialiśmy o tym czym sie zajmujemy w życiu i on wtedy zaprosił mnie na kurs samoobrony. Nie oczekiwał niczego w zamian. Jak widzisz sa jeszcze dobrzy mężczyźni w waszym kraju.

Gość gość
Tam gdzie sie wychowałam to wszystkie dziewczyny sa szczupłe. Jak przyjechałam do Polski to mowili do mnie ze sie odchudzam taka szczupła jestem. Pózniej zaczęłam chwile pracować jako modelka, ale ja nie mam do tego osobowości i wtedy nie potrafiłam mowić dobrze po angielsku. Niektore starsze babuszki sa grubsze owszem, ale ja u siebie nie widziałam tylu grubych dziewczyn jak w Polsce widuje. Mam grubsze koleżanki Polki i same mówią ze my z Rosji i Ukrainy mamy lepsze figury od nich.

Gość gość
a napiszesz do mnie na skype lub gg? podam ci swoje

Gość gość
To kompletne bzdury i PROWO :D widac po stylu pisowni itp. Zresztą w Rosji w metropoliach typu Moskawa Petersburg ładna zdolna młoda kobieta może liczyć na karierę nie gorszą niż w Polsce :) I jeszcze coś -zobaczcie sobie zachorowalnośc na choroby przenoszone droga płciowa w Rosji -z czegoś to sie bierze :) patrz dane WHO :O

Gość gość
Tu się zgodzę. Rosjanki są piękne i te figury- marzenie. Mają tylko jeden minus- mentalność. Taka ma wpajane od dziecka że urodą może zniewolić każdego mężczyznę. Nie znałem Rosjanki, która umawiałaby się z biednym facetem. Wnioski możecie wyciągnąć sami. Na roku miałem prześliczną koleżankę z Rosji. Raz zaprosiłem ją na piwo, a ona do mnie 'zapraszasz mnie na piwo a nie do restauracji?' Powiedziała to z takim rozczarowaniem i pretensją. To wygłupiłem się i chciałem zaprosić ją do teatru. Wtedy dopiero mnie zamurowało, bo odpowiedziała 'do teatru trzeba się ładnie ubrać, może najpierw pójdziemy na zakupy i wybiorę sobie jakąś sukienkę?' Ostatecznie poszliśmy do kina i na kolację, ja za wszystko zapłaciłem. Chciałem się do niej zbliżyć to powiedziała, że jest dziewicą. Później się okazało, że jest w ciąży z jakimś bogaczem... Takie kobiety lepiej trzymać z daleka od siebie, dobrze radzę!!!

Gość gość
Jak na przybyszkę zza wschodniej granicy zadziwiająco dobrze wypowiadasz się w języku polskim oraz jesteś biegła w pisowni - gramatycznie i bez błędów ortograficznych.........czy oprócz nieprzeciętnej urody masz również zdolności lingwistyczne???? idź się leczyć ściemniaro.

Gość gość
Moj drogi. Spróbuj dostać prace w Moskwie czy w większym mieście w Rosji to sam sie przekonasz. Jesli nie masz znajomosci to będziesz robił byle co za grosze. Utrzymanie sie jest droższe niz w Polsce. Trafiła mi sie okazja przyjechania do Polski i to zrobiłam wraz z kilkoma innymi osobami. Mogłam pracować w Rosji ale utrzymałabym tylko siebie. Kto wtedy by opłacał leczenie mojej babci? To chamskie co piszesz i ciesz sie ze ty nie musiałeś tego przezywać!

Gość gość
napisz na gg:40121622

Gość gość
W polskim radzę sobie bardzo dobrze w pisaniu, przyjaciele tez mnie bardzo uczą, w komputerze i telefonie podkreśla mi błędy które staram sie poprawiać te błędy w ortografii. Staram sie jak najwiecej pisać kiedy tylko mogę. Jestem tu od kilku lat i sama nauczyłam sie tez podstaw języka angielskiego bo chciec to moc. A dzięki kursom ja nauczyłam sie posługiwać angielskim w stopniu komunikatywnym. Robie to wszystko bo w przyszłości chce kontynuować naukę i robić studia w Polsce. Do Rosji wroce jak sie zmieni!

Gość gość
Mnie Rosjanka uczyła polskiego w podstawówce. Miała dwa nazwiska, polskie po mężu i rosyjskie. Często opowiadała nam o sobie, jak uczyła się po nocach, żeby tu przyjechać. Miała chyba babkę Polkę, która w dzieciństwie uczyła ją liczyć po polsku i nauczyła ją alfabetu. Tak mi się to przypomniało, bo jakiś czas temu ta nauczycielka zmarła. Nie mam nic do Rosjanek, a wręcz uważam, że to bardzo miłe kobiety.

Gość gość
A mnie Rosjanka okradła. Miała sprzątać i zajmować się dzieckiem a wyniosła biżuterię i sztućce. Później Ukrainka chciała poderwać mojego męża!! . Teraz pracuje u mnie starsza pani z Białorusi i jest do rany przyłóż.

Gość gość
A ja myślę, że nie tylko Rosjanki są podrywane w Polsce :D sama jestem średniej urody co prawda naturalna blondynka ( wolalabym być brunetką) ale faceci mnie czasem wręcz napastują, niekiedy obmacują (nawet Ci po 50-ce) a mam zaledwie 22 lata i chodze ubrana zwyczajnie, bez szpilek czy krótkich spodniczek.. Panowie w Polsce w większości to albo siusiumajtki albo d****arze co myślą,ze każdą mogą kupic bo dla nich pójście do burdelu to coś najnormalniejszego na świecie i si przyzwyczaili, tylko nieliczni mają jakiś honor i traktują powaznie kobiety, nie jak towar do zamoczenia,który wyleczy ich kompleksy, a że obcy akcent jest atrakcyjny to zadna nowosc, to dziala na obie plcie i jest powszechne nie tylko w Polsce ale na calym świecie.

Gość gość
napiszesz na gg?

Gość gość
Nie odpisujcie trollowi ! :) denne prowo nie wkręcajcie sie !

Gość gość
Mnie też okradła Rosjanka. Była moją dziewczyną. Jak zerwaliśmy to kazałem się jej wynosić. Ona nie miała gdzie iść to pozwoliłem jej zostać góra 3 dni i załatwić sobie nowe lokum. Wyniosła mi lustrzankę, 2 pary nowych butów, kilka koszul i planowała wywieźć mi z mieszkania xboxa i telewizor z pomocą swojego kuzyna. Była piękna, ale straszna materialistka.

Gość gość
a mi babcia mówiła,ze Polak na męża a Hiszpana w cycki

Gość gość
sa mlode to wykorzystuja swoje 5 minut bo pozniej na starosc tylko musza znosic zboczonych mezow,ktorzy chodza na mlode d***** w wiekszosci. Bardzo dobrze,ze sie ustatkuja. Popieram ja kobieta lat 20.

Gość gość
Słowianki są łatwe. Wystarczy pomachać im portfelem przed nosem i już wyznają ci miłość.

Gość gość
faceci Słowianie jeszcze łatwiejsi, tfu gardze nimi tak samo jak prostytutkami w burdelach.

Gość gość
Jak ktoś się wyrwie z biedy to dla kasy zrobi wszystko. Dlatego Polki, Ukrainki i Rosjanki tak chętnie jeżdżą do Dubaju.

Gość gość
Nie sądzę, znam duzo dziewczyn ze skromnych rodzin i one wlasnie mimo propozycji czsęto przyzwyczajone do takiego zycia mają godnosc i nie sa pieniadze dla nich najwazniejsze a znam takie z bogatych wlasnie domów i często są wlasnie paniami do towarzystwa,chca zyc na wysokim poziomie a w glowach pusto,latwe zycie i kasa tego ich nauczono.

Gość gość
..to tak jakby powiedziec,ze biedacy kradna a bogaci to wzor cnot a dobrze wiemy,ze to wlansie Ci bogacze,wyksztalceni,duzo zarabiajcy kradna najwięcej.

Gość gość
Jedna taka prosiła mnie o pożyczenie pieniędzy na operację dla synka, a zrobiła sobie za to nowe cycki. Oczywiście hajsu nie oddała tylko zerwała kontakt.

Gość gość
moze jakas czesc jest zlodziejkami ale nie ma co pchac do jednego wora jesli sami tego nie doswiadczylismy ..;)

Gość gość
bo Was za pomoca urody mozna oskubac niewszystkich.. selekcja naturalna? glupota niech zdycha z glodu