Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Rosjanka i nie mogę sie opędzić od adoratorów

Polecane posty

Gość gość
starej i brzydkiej bys nie pozyczyl bo uszustka na pewno, a piekna to juz aniol,wielka milosc hahaha myslicie k****ami to dobrze Wam tak :D

Gość gość
Dokładnie! Płacicie za swoją głupotę. Chciałeś panią to rób na nią. Nie żałuję takich cwaniaczków, bo i tak byliście z tymi dziewczynami tylko dla wyglądu.

Gość gość
Haha, ale jaja :-D laska znalazła sobie jelenia, który zasponsorowała jej sylikonowe cycki i zwiała. Dobra agentka.

Gość gość
Jeśli kogoś kochasz za jego urodę to nie jest miłość, ale pożądanie. Jeśli kogoś kochasz za jego inteligencję to nie jest miłość, lecz podziw. Jeśli kochasz kogoś dla jego majątku to nie jest miłość, ale zainteresowanie. Jeśli kogoś kochasz i nie wiesz dlaczego, to jest prawdziwa miłość.

Gość gość
dokładnie niech maja co chcieli. :)

Gość gość
15:52 PIĘKNE!

Gość gość
może i piękne ale 99% facetow jest z laskami dla ich wyglądu

Gość gość
To po co później marudzą jak pani ich zostawi? Oni są z nimi dla wyglądu, one dla pieniędzy. Gdyby ta Rosjanka w wypadku straciła nogę albo miała bliznę na twarzy to taki gnojek by ją zostawił i nie miałby sobie nic do zarzucenia.

Gość gość
Taaa wcale nie słychać , ze jestes ruska

Gość gość
A czy to ja odpowiadam za wszystkie nieszczęścia wasze? Mogliście spotkać złe Rosjanki czy Ukrainki ale nie wszystkie takie same beda. Ja słyszałam wiele stereotypów o Polakach ale staram sie nie patrzeć na nie. Kazdy orze jak moze tak? A wy nie staracie sie nawet zrozumieć co kieruje tymi dziewczynami a szkoda.

Gość gość
Kobiety są różne , mój kuzyn ma żonę rosjanke dość średniej urody a sama zawsze powtarzała , że ona lubi wysokich i przystojnych mężczyzn i ze gdyby miała wyjść za byle kogo to by wolała zostać sama