Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanZegarek

Jogurty Zott Primo

Polecane posty

Gość PanZegarek

Witam, jakiś czas temu miałem okazję zostać ambasadorem jogurtów naturalnych Zott Primo. Muszę przyznać jestem zadowolony. Co prawda były problemy z dostaniem jogurtów ale ich smak rekompensuje wszystko. Dorosłym z pewnością do gustu przypadną jogurty z musli dzieciom zaś te w wersji owocowej. Jeśli ktoś będzie miał okazje. Polecam spróbujcie.

Gość scamp
Jak najbardziej polecam! Wreszcie na rynku pojawił się produkt, w którym nie ma szkodliwych substacji słodzących, a mamy idealne połączenie w pełni naturalnego jogurty z kawałkami prawdziwych owoców. Dodatkowo, produkty są w przystępnej cenie, co zachęca do zakupów. Skład jest również bardzo dobry - dlatego też warto je nabyć

Gość kolia5
Też miałam okazje przetestować jogurty naturalne Zott Primo. Jestem bardzo zadowolona z tego testowania dzięki TRND ;) Odkąd przerzuciłam się na diete musiałam porzucić jogurty, które tak uwielbiam :) Dzieki Zott Primo mogę po nie sięgac kiedy tylko chce i to wszystko bez cukru :) Polecam

Gość AMBASADOR KONSUMENTÓW 24 LATA
A jest w nich mleko w proszku?

Gość monia_ma
Nowość na rynku - jogurt naturalny z dodatkami! Innowacyjne połączeni kremowego, delikatnego jogurtu naturalnego z pysznymi dodatkami, jednakże bez dodatku cukru. Świetna alternatywa na śniadanie, deser czy przekąskę. Naturalny, bez dodatku cukru. Wiele wariantów smakowych: zarówno owoce jak i chrupiące musli. Świetne dla osób dbających o linię jak i dzieciaków. Przystępna cena, wygodne opakowanie i przyjemna grafika. POLECAM!

Gość wesola911
tez miałam okazje testować jogurty Zott Primo i to był strzał w dziesiątkę jogurt naturalny w połączeniu z owocami czy musli jest łagodniejszy w smaku nawet dla osób które nie przepadają za jogurtami naturalnymi .

Gość Józefaa
Mam przyjemność testować jogurty naturalne z dodatkami marki Zott Primo. Razem z rodziną i przyjaciółmi uważamy, że jest to wspaniała przekąska zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Moim testującym najbardziej przypadły do gusty desery z musli. Nie były one za słodkie dzięki czemu zyskały sobie sympatię :) Poza tym jest to pewna nowość na rynku: jogurt naturalny z dodatkami musli, nie było wcześniej czegoś takiego dzięki czemu marka Zott mogła zabłysnąć na polskim rynku :) Polecam wypróbować jako przekąska do szkoły, na uczelnie, do pracy albo po prostu, gdy mamy ochotę na jakąś małą smaczną przekąskę :)

Gość Monali88
Witam, niedawno zakończyłam kampanie z jogurtami Zott Primo. Jogurty są cudowne, aksamitne i bardzo smaczne. Najbardziej zasmakowały mi jogurty z musem owocowym. Bardzo gorąco polecam.

Gość gość
Pyszne jogurty. Mało słodkie i wyjątkowo aksamitne.

Gość Nidelko0
Jest to jeden z lepszych jogurtów naturalnych. Ma fajną, kremową konsystencję. W smaku jest delikatny, bardzo dobrze smakuje zarówno sam, jak i w połączeniu z owocami, musli. Świetny skład jogurtu naturalnego – bo bez cukru. Moim ulubionym stał się Zott Primo z brzoskwiniami i Zott Primo z musli. Bardzo ciekawa alternatywa dla przesłodzonych produktów mlecznych, polecam wszystkim osobom dbającym o zdrowie i pilnujących tego co jedzą.

jestem bardzo mile zaskoczona i smakiem i składem szczególnie jogurtu greckiego. Smak jest bardzo zbliżony do śmietany, delikatny i powiedziałabym taki "naturalny" .

Gość gość
Nie zesraj sie spamerko, sprzedalas sie za 35 zl

Gość turul
@gość a ja uważam się za ambasadora marki, a nie za sprzedawczyka za 35 PLN jogurt osobiście przetestowałem i jestm MEGA zadowolony, zwłaszcza z wersji smakowych jogurtu wiekszosc jogurtow smakowych dostepnych na rynku jest PRZESŁODZONA Jogurty Zott Primo maja krotka liste skladnikow, co jest najlepszym dowodem, jak bardzo sa dobre Mysle, ze prawdziwa JAKOŚĆ obroni sie sama Wierzcie, albo nie - ale ja polecam :)

Gość czapo
Można tylko dodać #jestemPrimo :) jogurciki, które dbają o nasze zdrowie są naprawdę godne polecenia, dzieci na początku się trochę krzywią z powodu braku cukru, ale po kilku dniach zajadają ze smakiem jogurty z dodatkami.

Gość gość
Mam przyjemność testować jogurty Zott Primo w kampanii #jestemPrimo. To świetne jogurty ,mają krótki skład i super smakują.To bardzo dobra przekąska dla dużych i małych.Najbardziej przypadł mi do smaku jogurt z miodem i naturalny grecki.Naturalny grecki bardzo dobrze spisuje się w kuchni ,można go wykorzystać na wiele sposobów. Niestety nigdzie nie dostałam pitnego z miodem a bardzo chciałam go wypróbować.

Gość gabrielax
Żyjemy w coraz szybszym tempie. Ważne jest by mimo to prowadzić świadome życie. Codziennie dokonujesz wyborów, które wpływają na jakość Twojego życia. Już teraz twórz z nami społeczność #jestemPrimo, która rozumie potrzebę prowadzenia zdrowego trybu życia oraz chce promować tę ideę wśród swoich bliskich....jestem świadomym konsumentem, który zwraca uwagę na jakość i skład produktów. ...mimo natłoku codziennych obowiązków znajduję czas na kulinarne eksperymenty z wykorzystaniem jogurtów naturalnych Zott Primo. ...wybieram zdrową, naturalną przekąskę. ...prowadzę aktywny tryb życia. ...wybieram jogurty naturalne bez dodatku cukru. ...dbam o swoje zdrowie, bo to największa wartość!

Gość gość
ty reklama zryj je sama:-P

Gość Azabela
Mam okazję testować właśnie jogurt Zott Primo słodzony miodem, i jetem mile zaskoczona, ma dobry skład, przystępną cenę, i smakuje wyśmienicie, moja córeczka zajazd się nim ze smakiem, polecamy!

Gość Sylwia eremita78
Również zostałam ambasadorem marki PRIMO. Mówiąc szczerze próbowałam je pierwszy raz, zakupy zazwyczaj robi mąż i tradycyjnie kupuje te same produkty i gdybym wcześniej wiedziała jak wspaniały jest Jogurt Grecki nie kupiłby, już nic innego:mega gęsty wspaniale wygląda podany na sałatce , plackach. Synowi niespecjalnie przypadły do gustu jogurty naturalne bez cukru*laktozy ale po dodaniu jego ulubionych owoców czy musli sam podjadał je z lodówki mi zasmakowały nawet bez dodatków. Ja polecam :) i to nie dlatego ze mogłam je testować :)

Gość DeaDia
#jestemPrimo Jogurt zott primo naturalny z miodem jest idealny jako przekąska, zdrowy bez zbędnych sztucznych dodatków. Konsystencja idealna, lekko kremowa z miodem .Dla mnie miód mógłby być mniej gorzki.Świetna alternatywa na pyszne śniadanie w biegu.Jak ktoś nie przepada za jogurtem naturalnym a nie lubi tych sztucznie słodzonych to to może być strzał w 10 ! Na drugim miejscu lokujemy jogurt grecki, nie kwaśny, kremowy, super dodatek do sałatek i zup. Na pewno chętnie wrócimy do tych smaków .

Gość Wesola911
Polecam zott primo zdrowa i pozywna przekąska , wersje do picia mozna miec zawsze przy sobie na maly głód ,dla mnie wazne jest ze nie zawiera cukru ale jest z miodem co równoważy smak.pyszny

Gość gość
Polecam jogurt Zott Primo bez laktozy - idealny dla dzieci z nietolerancją laktozy. Zdrowy, smaczny, niedrogi. Dobry na śniadanie i do sałatek