Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanko do doswiadczonych kobiet

Polecane posty

Gość gość

na ogolnej nikt nie odpowiada, wiec pytam tutaj. sluchajcie, mam prawdziwa obsesje na punkcie pewnego faceta, od miesiaca praktycznie 24h/dobe mysle o nim, glownie sa to fantazje seksualne. na niczym nie moge sie skupic, ciagle chodze z glowa w chmurach i podniecona, nawet wczoraj na cmentarzu ;o tak wiem, chore :D mam tego dosc... pomyslalam, ze gdybym sie z nim przespala, to moze by mi przeszlo? wiem, ze on by chcial, ja mniej, bo nie probowalam nigdy seksu bez zobowiazan, ale jestem w prawdziwej desperacji, by odzyskac moje zycie. co myslicie?

Gość gość
idz w to ja bym poszla by przelamac zla passe bez seksu

Gość gość
autorko, ja bym się przespała :) dlaczego uważasz, że 1 listopada na cmentarzu nie powinno się myśleć o miłości bez zobowiązań?

Gość gość
ja tez, bo mi brakuje tego.

Gość gość
zdecydowanie przespij sie z nim, rozladujesz bombe napiecia :)

Gość gość
jeszcze ten jego meski glos ach

Gość gość
Problem w tym, ze nie wiem czy pozniej bede sie z tym czula ok. Jestem raczej dziewczyna z zasadami, nie potepiam innych za ich zycie seksualne, ale sama zawsze sie wzbranialam przed czyms podobnym. W ogole nie mam zbytnio doswiadczen w tej kwestii. Nie sadzilam, ze trafi mnie cos podobnego :D I boje sie, ze po seksie jakies uczucia sie we mnie obudza, a patrzac na jego odejscie do kobiet, zdecydowanie wolalabym nie.

Gość gość
dziś Coz, stojac nad grobem dziadka i majac przy tym nieprzyzwoite fantazje czulam sie conajmniej dziwnie ;)

Gość gość
ale widze ze ten paczus czuje cos wiecej niz tylko chuc :)

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
Zdzira zamiast modlić sie my$lała o obciąganiu fujary jakiemus *****czowi

Gość gość
dziś paczus haha :D Prawie go nie znam, wiec mysle, ze to tylko pozadnie. Nie wiem po prostu czy bym umiala oddzielic seks od uczuc, ot tyle.

Gość gość
I chciałaby i nie chciałaby, Typowa kobieta :)

Gość gość
Autorko, pobieraj, wysprzątaj gruntownie mieszkanie, potem weź kąpiel, i jak wystarczy Ci jeszcze sił, samą się rozladuj. Wtedy pomyslisz rozsądnie. To poźądanie, rozbuchana wyobraźnia, a po takiej intymności bez uczuc będziesz się czuła okropnie.

Gość gość
*pobiegaj, wysprzątaj..

Gość gość
dziś Staram sie byc odpowiedzialna i nie narobic sobie niepotrzebnych problemow :) dziś Dziekuje za rade, ale juz mnie reka boli :D Nie pomaga!

Gość gość
Brak ci k****a w c***e a kobietom wtedy odwala. Kobiety to szmaty kazda wiec wyluzuj autorko i nie rob z siebie takiej swietoszkowatej co nie umie i nie chce sie bzykac z kim popadnie.

Gość gość
Myslisz o nim wyobrazasz sobie rozne.. hmm pozycje w ktorych by cie wzial itd. Idealizujesz go troszke w swojej glowie jaki by byl w lozku a gdy pojdziesz na calosc po wszystkim mozesz byc mocno zawiedziona i co gorsze mozesz stracic szacunek do wlasnej siebie. Potrzebne ci to? Zainwestuj w porzadny wibrator. Powodzenia

Gość gość
22.27 Kobiety teź odczuwają pożądanie. Twoja matka, siostra również. Skoro wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora, to i kobiety z rodziny też. Watpisz, że niektóre kobiety mają zasady? A Ty masz jakieś?

Gość gość
dziś Z Toba na pewno bym sie nie przespala. Dwa zdania spod Twojej reki wystarcza by to stwierdzic. dziś Nie idealizuje, ja wiem jakby bylo, bo cos tam juz dzialalismy i bylo bosko.

Gość gość
woytusiu szanujmy sie :classic_cool:

Gość gość
Przeleć kolesia i miej wielką frajdę, ciesz się chwilą.

Gość gość
którego bo juz sama nie wiem? no i trzeba pamietac ze faceci zakoc***a sie przez pozadanie i spelnienie seksualne wiec z d**y argumenty ze jakie to jest fe. dobrym seksem mozesz niejednego faceta do siebie przekonac.