Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11124

Nie mogę pogodzić sie ze studiami mojego chłopaka.

Polecane posty

Gość gość11124

Hejka, mój chłopak od miesiąca studiuje w innym mieście. Do tej pory chodzilismy do szkoły w tym samym mieście wiec widywalismy sie codziennie. We wrześniu wyjechał za granice i przez miesiąc sie nie widzieliśmy. Kiedy wrócił zaczął studia i teraz widujemy sie tylko w weekendy. Dodatkowo mieszkamy 40 km od soebe wiec czasem nie możemy spotkać sie codziennie w weekend bo albo on jest zmęczony ciągłym jezdzeniem albo jest słabo z kasa żeby ciągle wydawać ją na dojazdy do siebie. Utrudnieniem są tez moi rodzice którzy nie pozwalają mi nocować u niego a jemu u mnie. Niemoge tez jeździć na noc do niego do mieszkania choć nawet nie mieszka sam w pokoju. Jestem w klasie maturalnej, powinnam sie skupić na nauce a po prostu nie mogę. Ciągle jestem smutna. Tesknie od razu kiedy sie z nim rozstane. Ciągle o nim myślę i nie mogę poradzić sobie z tym ze nie widzę go codziennie. Wszystko zaczęło sie od wyjazdu zA granicę od tamtej pory jestem tak uzależniona od niego ze nie radzie sobie z własnymi uczuciami. Czy to może doprowadzić mnie do jakiejś depresji? Powinnam zgłosić sie do kogoś?

Gość gość
Może znajdzcie pracę i zamieszkajcie razem? A nie niby dorośli ludzie, a "mama nie pozwala, tata nie pozwala"...

Gość gość
kolejna idiotka - bluszcz

Gość gość
Miałam chłopaka i studiowałam i rozstawałam - wiadomo; i męża i wyjeżdżał za granicę i teraz wyjeżdża do innych miast, choć na krócej. Głowa do góry, pokochaj swoje towarzystwo.

Gość gość
Dorosła jestes i nie pozwalają Ci zostawać u niego w domu, trochę to śmieszne. W życiu tak jest, że czasem czeka nas dłuższa rozłąka , ale wtedy gorący sex i facet nie pomyśli o innej.