Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob ktore chodzily na psychoterapie , czy terapeuta wam pomogl?

Polecane posty

Gość gość

do osob ktore chodzily na psychoterapie , czy terapeuta wam pomogl?

Gość gość
Terapeuta nie pomaga. Sam musisz sobie pomóc przy nakierowaniu prze terapeute.

Gość gość
Ja leczyłem się z koprofilii i miałem fajną terapeutkę. Zakwalifikowała moje problemy jako uzależnienie od seksu. Po miesiącu terapii dochodzącej, spotkaliśmy się u niej w domu. Zrealizowaliśmy wspólnie zabawę toaletową, gdzie ona dominowała a ja byłem niewolnikiem.

Gość gość
Moze lepszy od terapeuty bylby life coach?

Gość Artiom
Ja bym powiedział że samemu i z rodziną itp sam się lepiej naprowadzisz na właściwszy tor niż z obcym człowiekiem. Szczególnie jak proponuje te ich tzw. leki. Zobacz jak one "pomogły" takiemu jednemu panowi Krystian'owi Broll'owi i nie tylko jemu. Jak jesteś zainteresowany tematem to poczytaj linki i tematy do których prowadzi ten link: http://f.kafeteria.pl/temat/f2/dda-ma-ktos-ten-problem-p_3389025

Gość kciukiem
pomógł. rozmowa z nią daje mi siły na kolejne dwa tygodnie. Mimo, że to, z czym najbardziej walczę musze uporać się sama, to na moje inne dolegliwości rozmowa z Panią doktor to siła i energia. Po tylu próbach nareszcie trafiłam na swietnego specjalistę i już wiem, że nie przerwę jak kiedyś terapii.

Gość gość
Bardzo mi pomógł, ale dopiero drugi z kolei, pierwszy był do niczego.

Gość Artiom
@kciukiem Taki ten terapeuta dobry że pomaga Ci tylko na dwa tygodnie (co dwa tygodnie). Smutne :( ...a może Ci po prostu brak energii. Witamin z grupy B. Tylko uważaj na niacynę, bo za duża ilość robi wysypkę.

B suplementuje, bo nie jem mięsa. A chodze, bo chcę i nie tylko dlatego. Choć od nowego roku z pewnych powodów będę się pojawiać u niej już tylko raz w miesiącu