Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerwa w braniu tabletek antykoncepcyjnych, a kontakt warg sromowych ze spermą

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie wszystkie Forumowiczki i Forumowiczów :) Zwracam się do Was z pewnym poważnym problemem. Otóż moja dziewczyna od jakiegoś czasu zażywa tabletki antykoncepcyjne jednak 8 dni temu dostała biegunki. Pierwszego dnia jednorazowa (jedno pójście do kibelka) biegunka dała się we znaki 2 godziny po wzięciu tabletki czyli zgodnie z ulotką tabletka nie zdążyła się wchłonąć. Drugiego, trzeciego i czwartego dnia tabletki również był przyjmowane i chociaż w te dni biegunka również się pojawiła to pojawiła się po około 10 godzinach od przyjęcia. Następnie była przerwa w przyjmowaniu, która trwała 4 dni. Po przerwie zostały przyjęte kolejne 2 tabletki, ale w dzień przyjmowania drugiej tabletki po przerwie nastąpił kontakt warg sromowych ze spermą, tj. sperma spłynęła kawałek po wargach, ale nie wpłynęła do ujścia pochwy. I stąd moje dwa pytania: 1. Czy tabletki działały w momencie kontaktu warg sromowych ze spermą na podstawie podanego przeze mnie opisu? 2. Jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia przy takim kontakcie. Zdaję sobie sprawę, że dużo zależy od miejsca w którym znajdowała się sperma, ale jeśli nie wpłynęła ona do ujścia pochwy? Pozdrawiam serdecznie :)

Gość oliviaA
chyba nic sie nie stało ale na przyszłość lepiej się spuszczaj do umywalki :classic_cool:

Gość gość
Piz.a służy do konsumpcji,a nie do eksperymentów

Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać.