Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis znak zodiaku spod ktorego są czesto wredni ludzie?

Polecane posty

Gość gość

podobno skorpion to taki znak..chyba to prawda,bo moja przyszla tesciowa to wredna baba i jest spod tego znaku wlasnie:)

Gość gość
Oczywiscie, najwredniejszym znakiem we calym zodiaku sa falszywe, wredne, dwulicowe BLIZNIĘTA. Osoby spod tego znaku sa zupelnie niewrazliwe na innych ludzi, czesto znecaja sie nad zwierzetami, bija dzieci.

Gość gość
Blizniaki to prawda. Lwy tez sa chlodne i samolubne. Do tego mezczyzni spod wodnika to tez egoisci.

Gość gość
Skorpiony są spoko, moja przyjaciólka to skorpion i jest najfajniejsza pod słońcem ; ) Za to bliźnięta są mega upierdliwe i nieszczere.

Gość gość
Spod każdego znaku, zadając takie pytania trzeba być przygotowanym że zaraz ludzie sobie przypomną sytuację gdzie ktoś ich gorzej potraktował, albo kogo nie lubią, komu zazdroszczą itp. itd. i zaczną strzelać ich znakami zodiaku gdzie raczej to nie one są przyczyną takiego stanu rzeczy.. Jednym słowem żenada.

Gość gość
Ja znam wredne i zazdrosne byki, wodniki, lwy chamskie, blizniaka tez, ryby, wagi (oj te straszne były).

Gość gość
z bliźniakami to się zgadza, miałem kobiete z pod tego znaku dodatkowo do każdego się kleiła i była wredna.

Gość Czarny Księżyc
Lew i Wodnik zwłaszcza z 1 połowy:P.

Gość gość
Znałam kilka skorpionów i powiem Ci tak: jak Cię skorpion pokocha, to będzie Cię ubóstwiał. Jeśli nie, to bez skrupułów zrówna z ziemią. Sprawdzone na czterech osobach. Niemniej jednak, powiem, że mi - nudnej, skromnej Pannie, zawsze bardzo imponowały odważne dziewczyny spod tego znaku. No i oczywiście teściowa nie musi wpisywać się w ten schemat :)

Gość gość
blizniaki paskudne????dlaczego??mam kolezanke sod tego znaku i jestmega towarzyska i sympatyczna i kazdy ja lubi..imprezy z nia sa najfajniejsze.ma super poczucie humoru i jest wrazliwa .jej wada natomiast jest taka ze wiele rzeczy robi tylko po to zeby ludzie ja lubili i szanowali oraz dobrze o niej mowili.najwazniejsza jest dla niej opinia innych.

Gość gość
To ja jako rasowy Bliźniak się wypowiem, tak jestem wredna (jak większość kobiet). Tak mam dwa oblicza, jedno łagodne, jeśli ktoś jest ze mną miły i szczery to potrafię dawać z siebie jak najwięcej, drugie chamskie i mściwe jeśli widzę że ktoś mnie oszukuje lub źle mi życzy. Jestem wysoko wrażliwą kobietą która często przybiera maskę chłodu i arogancji (a przynajmniej ludzie tak to interpretują), żeby nie dopuścić do zranienia. Za bardzo kieruję się opinią innych. Często się zakochuję (lecz przeważnie nieszczęśliwie).

Gość gość
Skorpion i Lew dwa najgorsze znaki bliźnięta mają dwie twarze. Lew we wszystkim chciałby być najlepszy to zawistny człowiek tak samo skorpion.

Gość gość
Na raki też uważajcie

Gość gość
większych głupot nie slyszalam zeby kierowac się znakiem zodiaku :D na charakter wpływają geny i ewentualne wychowanie a nie kosmos,na litosc boska czy my żyjemy w średniowieczu ? :D:D

Gość gość
Moja matka to rak, brat bliźnięta i obydwoje są niezwykle czuli i wrażliwi, empatyczni i madrzy. Skorpionow też znam paru."Koleżanka " spod tego znaku jest najbardziej zawistna i fałszywa osoba jaka znam. Oczywiscie udaje slodka. :) Kolejny kolega jest spokojny, trochę nudny ,kieruje się schematami w życiu ..zero polotu. Kolejny jest nieśmiały ale żeby uczuciowy czy coś to nie

Gość gość
tylko idiota uwierzy w to ze znak zodiaku ma znaczenie

Gość gość
No sredniowiecze po prostu: znak zodiaku jako determinant charakteru. Trzeba byc kompletnym debilem.

Gość gość
bliźniaki są najgorsze i dwulicowe

Gość gość
A jeszcze dodam że ten nudny kolega jest niezwykle lojalny. Takie przeciwieństwo fałszywej koleżanki. Urodziny maja tego samego dnia ;p i jak to wyjasnicie???;)

Gość gość
Jestem Panna a widzę w sobie cechy roznych znakow. Z panny mam tylko rozsądne podejście.Nie ulegam emocjom

Gość gość
Bzdury piszecie o blizniakach.Przedstawiacie ich w kompletnie odwrotnie niż są dlaczego?Ja nie widziałam zeby ktoraś biła dzieci własnie wręcz przeciwnie.Dlaczego zależy wam tak bardzo na budowaniu fałszywego obrazu pewnej osoby?

Gość gość
11.32 dlaczego?wyargumentuj merytorycznie to może uwierzę.Nie sztuka przepisywać stereorypy.

Gość gość
zdecydowanie, bezapelacyjnie bliźnięta.. te kilka osob co spotkałam spod tego znaku okazało sie być fałszywe, niestety nie ze wszystkimi mialam jak****ać kontakt, bo z jedną pracuje - cały czas ryje, przy szefostwie druga matka teresa, a normalnie rąbie wszystkim tylki i skloca ze soba ludzi

Gość gość
No proszę, aż nie mogę uwierzyć, że aż tyle osób ma podobne doświadczenia z bliźniakami jak ja. Zazwyczaj ludzie ich uwielbiają, bo to dusze towarzystwa, plotkarze i mitomani. Cieszy mnie że tylu z was przejrzało na oczy : ). A tak to poza bliźniętami jeszcze wredne są wspomniane uprzednio lwy.

Gość gość
11:41 od kiedy znak zodiaku to osoba x D?

Gość gość
10.15O wypraszam sobie!Jestem blizniaczką a zarazem największą obronczynią zwierząt i dzieci !Nigdy żadnego dziecka nie uderzyłam!!!!mimo że kuzynka meza straszyła swojego syna zeby sie do mnie nie zblizał bo go bede biła .Wariatka tylko zastraszyła przez to swoje dziecko nic wiecej ,po co miałabym go bić??sąsiadke też zdołała przekonać ze ja biję dzieci .Szmata kreująca fałszywy obraz mnie bo mam za meza osobe na punkcie ktorej ona ma świra.Wredna i podła osoba.Ja mam serce na dłoni i niestety ludzie to wykorzystują.Wszyscy mowią ze jestem nadwrażliwa.

Gość gość
11.48 jakie aż tylu ?Ja tu widzę stale dwie osoby.Bozena i Tomasz.

Gość gość
11:53 jesteś niestabilna emocjonalnie, typowa osoba spod znaku bliźniąt :) odstawianie szopek na porządku dziennym, zgrywanie ofiary i szantaże emocjonalne

Gość gość
Z tymi bliznietami to prawda, cos rzeczywiscie jest wrednego w ich charakterze. Wredne sa tez koziorozce, lwy i ryby.

Gość gość
11.46dlaczego matka Teresa?pewne ma serce na dłoni i to was boli dlatego ją atakujecie a skoro atakujecie to ma prawo sie bronić.Nie raz byłem świadkiem manipulacji wobec bluzniaczek bo to najbardziej empatyczne i uczciwe osoby dlatego padają łupem podłych ludzi.Blizniaka łatwo znoic bo nie chętnie oddaje i nie ma wprawy w manipulacjach..dlatego blizniaki są pomijane i lekceważone.Jak ma na imię ta osoba?