Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis znak zodiaku spod ktorego są czesto wredni ludzie?

Polecane posty

Gość gość
Lew,skorpion

Gość gość
12.01Własnie opisałaś całkowitą odwrotność mojej osoby..oraz zachowania isób wsród których przyszło mi żyć.Wrabianie szkalowanie pomawianie szantaziwanie i psucie opini jest u was na porządku dzuennym od zawsze.Trzeba mieć stalowe nerwy żeby ti wytrzymać ale daję radę..bi wiem jaka jestem a jaka nie jestem .

Gość gość
Bliźnięta. Znam dwie osoby i faktycznie są samolubne, egoistyczne, przemadrzałe i wywyższają się a tak naprawdę nie są ani super inteligentne, za to mniemanie o sobie -do samego kosmosu. Znam jednego Skropiona który jest piekielnie wyrachowany, pazerny, interesowny. Ciekawostka, że to zazwyczaj obraca się przeciwko niemu,bo nie ma w tym umiaru. Ale ma też dobre cechy, np. trzeźwo ocenia rzeczywistość, umie docenić innych, chociaż jest zawistny., ale nie tak żeby kogoś niszczyć. Natomiast sama jestem Lwem. Bliźnięta działają mi na nerwy, bo się wywyższają, nie doceniają innych, chcą komenderować i w ogóle rządzić. To już bardziej dogaduję sie z tym Skorpionem. Jako Lew, powiem tak - potrafię być wredna tylko wtedy kiedy ktoś zrobi mi krzywdę. Najbardziej satysfakcjonuje mnie skompromitowanie kogoś w oczach innych, upokorzenie, zdemaskowanie czegoś wstydliwego, przysłowiowe wdeptanie w ziemię. Dla wrogów jestem pamiętliwa. Co się odwlecze, to nie uciecze. Zemsta najlepiej smakuje na zimo ;)

Gość gość
Skorpiony są super! Bardzo wrażliwe i empatyczne, ale także do bólu szczere. To realiści i indywidualiści, zazwyczaj ponadprzeciętnie inteligentni. Ja nie lubię bliźniaków (fałszywce i mitomani), panien (bo to takie gelejzy i francuskie pieski) i lwów (pan i władca, manipulant, erotoman).

Gość gość
Skorpion i Koziorożec najgorsze co może spotkać

Gość gość
Aha, nie zgadzam się z tym że Lew jest zawistny. Lew jest na tyle egoistyczny że nie interesuje go co osięgnęli inni, on jest indywidualistą do bólu, nie patrzy na innych, patrzy na siebie :) Lwu szkoda czasu na zawiść, bo nic mu to nie daje

Gość gość
12.01Jakie np.szopki i jakie szantaże emocjonalne?rozwiń albi skoncz pisać jakieś faszywe szumowiny .Rownie dobrze a nawet gorzej ,sto razy pewnie gorzej można napisać o tobie.

Gość gość
gość 12:01 Niestety Bliźnięta tak mają. Nienawidzę tego sposobu zachowania typu "domyśl się o co mi chodzi i kajaj się przede mną bo mam złych humor" :D

Gość gość
Lew nie ustąpi. Jeżeli inny znak zodiaku będzie stawał okoniem i robił problemy Lew ryknie i ... będzie walka, którą Lew traktuje poważnie, w której nie będzie kompromisów. Lew może być albo Twoim przyjacielem, albo wrogiem. Obojętny bedzie wtedy kiedy nie będziesz mu wchodzić w drogę. To chyba tak samo jak w przyrodzie. Coś w tym jest. ;)

Gość gość
:D Czy wy ludzie nie macie na prawdę innego zajęcia tylko bzdurami takimi się zajmować? :D

Gość gość
Albo co najwyżej Lew Cię zignoruje i bedzie robił to dotąd dopóki nie będziesz go zaczepiał i prowokował.

Gość gość
Macie jakieś dziwne, złe doświadczenia z bliźniakami. Moja przyjaciółka, bratowa i koleżanka z pracy są spod tego znaku. Są bardzo wrażliwe, empatyczne i pomocne. Dusze towarzystwa i za grosz nie ma w nich dwulicowości. Mam tylko złe doświadczenia ze skorpionem i bykiem.

Gość gość
Gość 12:22 A Tobie z jakiego powodu chce się te bzdury czytać? :D

Gość gość
Czekaj jaki znak miała ta jedna zdz.ira z roboty... Ta co takie miała chody u szefa i ją lubił a nas nie zauważał. Miała się za lepszą bo była nawet trochę ładna a faceci za nią latali. Zaraz sobie przypomnę jej znak i ją obsmaruje!

Gość gość
Skorpion to samo zło. Charakter tych ludzi jest koszmarny

Gość gość
A chwila a ten pędrak co zdradził Jolkę, czekaj on chyba z sierpnia był, zaraz posprawdzam daty, jaki to znak zodiaku tak go naznaczył!!

Gość gość
12.22ni tak sie akurat składa że jeden taki stalker spod znaku wagi czy skorpiona od 6 lat ją atakuje i jedna taka Niemczy ,zdzira ktorej sie *****nka z jej chłopem znowu chce dlatego robi wszystko żeby ją zniszczyć.Taki sobie sposób szumowiny znalazły.Coż począć /wróci to do nich bo wszystko wraca!

Gość gość
Jestem lwicą. Nigdy nie bylam zawistna ani niczego nie zazdroscilam. Jak kocham to z calego serca. Jesli na kims mi nie zalezy to się nim nie interesuję. Kochają mnie ludzie ktorych ja kocham i odwrotnie. Jestem bardzo ładna ale jakos szczegolnie o to nie dbam. Wygladam o 10 lat mlodziej bo takie mam geny. Jesli chcę potrafię być wredną suką ale ktos musi sobie zasluzyc.

Gość gość
Są sprawiedliwi i potrafią dokopać komu trzeba. Odwalają czarną robotę za innych.

Gość gość
Nienawidzisz skorpiona bo byłeś zwykłym chujem jako człowiek, proste.

Gość gość
Teściowa.. teściowa nadopiekuńcza, niby miła ale kto ją tam wie, nie chciała kiedyś zostać z Antosiem bo ją w krzyżu bolało.. To wredna, a spod znaku koziorożca, to pewnie przez to..

Gość gość
Układy z szefem czy kims z pracy??co jak co ale tego akurat bluzniakom zarzucuć nie moźna bo one nienawidzą układów.Skoro szef meczy dupa to co ona ma mieć z tym wspolnego?Na szefa nalatujcie a nie na kobiete ktorej niefortunnie tam przyszło pracować.

Gość gość
Kto jest sprawiedliwy i potrafi dokopać komu trzeba?

Gość gość
12 .31Sprawiedliwi kto?wez mnie nie rozwalaj?wp*****laniem sie w cudze życie i uwalanien niewinne osoby nazywasz sprawiedliwoscią??Smieszne!!!zeby nie powiedzieć masakryczne!Miwa oczywiscie o wagach i skorpionach.Koziorozce to samo

Gość gość
Nienawidzę skorpiona bo jest chujem,najgorszy znak.Jestem kobietą!

Gość gość
Ja nie wierzę w takie pierdoły jak znaki zodiaku, znam po kilka osób spod tego samego znaku i jedne są w porządku, a inne to ofiary losu, albo wredni, że nie da się długo wytrzymać w ich towarzystwie. Felerni ludzie, którym nic się nie udaje w życiu obwiniają innych, że felerni, wierzą we wróżby, zodiaki i zamiast zastanowić się nad sobą kombinują, że urodzili się pod złym znakiem, albo ktoś, kto im się wydaje wredny. Mnie też uznano za podłego człowieka, bo nie toleruję lenistwa, oszukiwania i roszczeniowego traktowania innych. Z każdego znaku jedni są spoko, a drudzy całkiem d**y i tyle

Gość gość
12 .28.potwierdzam Wagi to samo!

Gość gość
12.03co np?konkrety.!

Gość gość
12.09To chyba z kosmosu ta opinia bo jeszcze nie spotkałam takiej osoby

Gość gość
Lew,lew,lew