Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis znak zodiaku spod ktorego są czesto wredni ludzie?

Polecane posty

Gość gość
12.45 No bo tak jak Ci möwię robią to głównie dwie osoby ktore w ten sposób chcą zniszczyć dobre imię jednej z Blizniaczek..zasłaniając sie własnie jej znakiem .Cel?upokorzyć,zniszczyć,rozbić jej rodzinę,zniszczyć opinię .

Gość gość
Lwy wyniosłe i wyśmiewcze łase na błyskotki i przepych.

Gość gość
12.31Zapomniałaś dopisać że uwielbiasz dokopywać blondynkom i przekreślać oraz niszczyć dzieciece plany i marzenia..jesli wg.ciebie stoją one na drodze do twoich niecnych celów .

Gość gość
Ale pierd/olenie Znak nie ma nic do rzeczy! Stek zabobonow ze sredniowiecza a wy t to wierzycie tfu! Mam koleżanki ze wszystkich znaków w pracy: sa mile skorpiony sa i wredne, sa mile lwy i wredne itd itd.. Dziecinada żenada

Gość gość
10.15Pokaż mi Blizniaka ktory by sie nad kimś znęcał?Wystarczy poczytać charakterystyke i predyspozycje co do zawodów dla Blizniaka.Orator,dziennikarz,pisarz,lekarz,pielęgniarka,farmaceuta,pracownik socjalny,terapeuta,ogrodnik,podróżnik,cchirurg.

Gość gość
Lekarz,pielęgniarka,pedagog,itp.

Gość gość
13.07 Bo ty nie rozumiesz że im nie o znak chodzi tylko o konkretną osobę..która wcale taka nie jest.Msciwe jadowite szumiwiny przyszły dać upust swoim kompleksom i wylać pomyje.

Gość gość
10 17Głupoty piszesz.Jestem blizniaczką i za szczerość dałabym sie pokroić Nienawidzę kłamstwa i fałszu najbardziej na świecie zaraz obok zdrady pijanstwa i narkomanii.

Gość gość
A ta p*****lnięta personalnie ze swoją historią do obcej osoby. Nie jestem spod skorpiona i jestem kobietą. Weź tabletki bo chyba zapomniałaś.

Gość gość
bliźnięta, moja teściowa jest spod tego znaku i mam dowody na to, że mnie podtruwała ;/ całe szczęście już z nami nie mieszka, mąż jak się dowiedział wykopał szumowinę na zbity pysk

Gość gość
O Skorpionach można powiedzieć wiele złego, ale na pewno nie są fałszywe, tak jak osoby spod znaku bliźniąt. Bywają mściwe, zaborcze a nawet okrutne, ale NIGDY nie kąsają pierwsze, nie bawią się w ploty, celowe złośliwości czy prymitywne przysłowiowe obrabianie doopy ludziom. Skorpion łamie tabu, powie to, co innych gorszy i nigdy nie mieliby odwagi nazwać tego po imieniu, dlatego wielu osobom podpada i niestety ta skłonność do mówienia prawdy za wszelką cenę ciągnie się za nim całe życie i przysparza mu takich właśnie niepochlebnych opinii.... ale jeśli komuś uda się zaskarbić sympatię skorpiona, jest ekstremalnie lojalny i skoczyłby za taką osobą w ogień :)

Gość gość
hahaha chyba macie coś z głową że wy tak na serio te znaki zodiaku :D guślarze w XXI wieku noniemoge haha

Gość gość
Lew

Gość gość
Jakie tabletki ?a ty czytać umiesz?Wszyscy doskonale wiedzą na kogo ta na gonka od 20 lat a w necie od 4 bo tyle czasu ma bluzniaczka internet.

Gość gość
Jak dla mnie lew, bo zabardzo chce narzucac innym swojaą wole, do tego czesto choleryk i lubi drzec morde. Nie wiem co macie z tymi blizniakami, ja mam w rodzinie tylko jedna osobe spod tego znaku i jest to kuzynka z ktora mamy najblizszy kontakt od dziecinstwa :) Owszem lubi poplotkować, ale to calkiem nieszkodliwe, ma dobre serce

gość dziś Potwierdzam, jestem skorpionem :) U mnie nie ma czegoś takiego jak trochę albo więcej. Jest albo nic albo 100% i dotyczy się to wszystkiego co mnie otacza :)

Gość gość
Bliźniaczka zniszczyła mi życie. Kłamała na mój temat, przez nią wyrzucili mnie z pracy, zerwał ze mną narzeczony, otruła mi psa. Zrobiła to wszystko z premedytacją tylko dlatego, że dawno temu wlałam jej do plecaka mydło w płynie. Czekała z zemstą pi3rdol0ne 15 lat, wszystko starannie planowała. Nie wiem czy to ma coś wspólnego z astrologią, ale z tego co tu piszecie to wszystko by pasowało.

Gość gość
22.05 ha !co ty za głupoty wypisujesz?tak sie składa że wszystko akurat na odwrót i to on pierwszy zaczął.!Dużo by o tym pisać !

Gość gość
strzelec baba

Gość gość
22.11 nie wierzę.

Gość gość
22:09 chyba tak to juz jest z nami skorpionami ,ze albo wszystko albo nic : )

Gość gość
najgorsi są bliźniacy! niezależnie od tego, czy to baba czy to facet Skorpiony zaś to dobrzy, empatyczni, wrażliwi, nader pracowici ludzie, których niszczą nieustannie źli ludzie swoją opinią. A język cięty mają wszyscy - to w dużej mierze zależy od wychowania

Gość gość
Najbardziej nie lubię wagi (obie płcie), bliźniaczki baby i lwa faceta. Wagi nie znają pojęcia wierności, flirciarze i erotomani. Bliźniaczki - wiadomo - fałszywe do tego stopnia, że przechodzi to ludzkie pojęcie, często są to osoby bez uczuć wyższych. Lew - pan na salonach, bożyszcze wszystkich samic w jego zasięgu, charyzmatyczny do porzygu, alkoholik.

Gość gość
przez babę bliźniak skorpion stracił pracę. niewiarygodne? prawda? macie świadectwo, co potrafią bliźniacy - ci ludzie nie mają skrupuł, sumienia

Gość gość
Nie chciałabym wysuwać zbyt daleko idących wniosków, ale jest zupełnie realnie możliwe, że wszyscy bliźniacy to psychopaci. Ciekawe czy są jakieś statystyki z badań.

Gość gość
jako skorpion pracowałam kiedyś z lwem - i powiem szczerze jest to najgorsze zdarzenie ludzi, i znów niewiarygodne skorpion potrafi zejść z drogi temu zuchwalcowi, podelcowi, lubieżnikowi zakochanemu w samym sobie. Lew chciałby skorpiona i nie tylko skorpiona zniszczyć. Lwy są podłe.

Gość gość
p********ie o szopenie, ten temat to zbiorowisko ludzi chorych na glowe, albo pojedynczy schizol generujacy co rusz schizolskie wytwory swojego debilnego lba, niemozliwe zeby istnieli tak glupi ludzie

Gość gość
ale przyznać musicie, że wodniki są słodziuśne:)

Gość gość
Mężczyzn spod Lwa znam kilku i wszyscy egoiści na maksa, ale babki są super, przyjaźniłam się z trzema. Facet Bliźniak - pierdoła, narcyz z kompleksami ciut uroczy. Kobiety Skorpionki takie fanatyczki trochę z kompleksami.

Gość gość
22:32 ty jesteś jednym z nich, wypad stąd!