Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakis znak zodiaku spod ktorego są czesto wredni ludzie?

Polecane posty

Gość gość
22.23.przez faceta skorpiona ja straciłam prace wiele razy!.Zrobił w moim środowisku ze mnie k***e prostytutke pijaczkę szmatę narkomankę .Wymyslił i rozpowiadał ze sie puszczałam źe przed mezem miałam wielu ze moj mąż mnie zgwałcił i że nasz syn jest dzieckiem gwałtu że jestem złą matką która psychicznie oraz że podobno uorawiałam sex z treneren syna a na koniec tego wszystkiego w porozumieniu z moimi rodzicami i rodzenstwem za plecami mnie meza i syna obwinił trenera za wypadek syna i zrobił podobno z niego pedifila.To tak po krótce!

gość dziś Tak to już jest, może i jesteśmy s*********i, ale z zasadami. Pracujemy na całego albo wcale, kochamy na całego albo wcale. Nie ma u nas czegoś takiego jak trochę, kilka, dużo. To jest nasza zaleta jak i wada. Bo labo mówimy całą prawdę albo jej nie mówimy albo tylko same kłamstwa. Zresztą to jest za bardzo skomplikowane dla innych znaków zodiaku. Właśnie bliźnięta sa bardzo fałszywe podobnie jak i ryby. Co do reszty to nie wiem. Ale zauważyłem u siebie w firmie, że takie osoby są najmniej wiarygodne. I z czasem doszedłem do wniosku, że nie ma sensu urodzonych spod tych znaków zatrudniać :)

Gość gość
22:33 fanatykiem to ty jesteś baranie!

Gość gość
Znam, owszem. Dla mnie najwredniejszym znakiem okazał się wcale nie skorpion, nie lew, a nawet nie znienawidzony przez wszystkich tutaj bliźniak. Moją nemezis jest nie kto inny, jak Ryba. Niby takie niewinne, wrażliwe, subtelne, ą ę wysublimowane i artystyczne Ryby, ale to tylko pozory. Przynajmniej w wypadku tej wrednej baby, którą miałem nieszczęście poznać. Od zawsze miałem słabość do księżniczek, toteż nic dziwnego, że zainteresowała mnie Ona. Cicha, inteligentna, z gatunku tych "mrocznych", ale żadna tam metalówa czy inny brudas. Co tu dużo mówić - w*******m się po same uszy i poleciałem za nią jak ta mucha do przysłowiowego gowna. Przez pierwsze tygodnie było cudownie, puszczała mi nihilistyczne piosenki, grała na harfie (tak, była skubana harfistką, kminicie to? j****a harfa i chooy), mówiła, że kocha, że na zawsze, że razem umrzemy. I co? Goowno, ot co. Przy pierwszej lepszej okazji zdradziła mnie z mięśniakiem z nażelowanymi włosami. Tłumaczyła się, że była pijana, że nie chciała, ale nie słuchałem. Od tamtej chwili obsesyjnie unikam osób spod tego znaku, a już zwłaszcza kobiet.

Gość gość
22:35 niezłe skille bajkopisarstwa, bliźniaczka zdekonspirowana ;D kłamiesz bo to niemożliwe żeby skorpion się tak zachował, to szlachetni i honorowi ludzie

Gość gość
22:41 Wyrazy współczucia :(. Bardzo możliwe, że puszczalska Ryba cierpiała na zaburzenia osobowości wynikające z patologicznych relacji z figurą ojca bądź też z ich braku. Co jej oczywiście nie usprawiedliwia.

Gość gość
Moja przyjaciółka to bliźniak i jest cudowną osobą. Szczera, wrażliwa i niesamowicie empatyczna. Nie zgadzam się z opiniami innych odnośnie tego znaku. Ja nie znoszę skorpionów - obie płcie, panny - ale tylko facetów oraz ryb. Znałam osoby spod tych znaków i ma same złe wspomnienia.

Gość gość
22.23 skorpiony nie mają skrupołow rozpiwiadac ze cudzą zone mąż zgwałcił..itd przez niego wiele razy prace straciła.Dziecku obcemu przekreślił marzenia obwiniając za ich plecami tamtego o wypadek Jak można cudzej żonie pisać że" rozłożyła nogi przed panem w,z ktorym ona sama do dziś jest przez pani"Jak ma sie czuć chłopak ktory nie rozumie dlaczego nie jest mile widziany na zawodach ogólnopolskich i wysłuchuje od ludzi z tego środowiska że ma sie inną dyscypliną zainteresować Chłopak przeszedł 2 operacje teskni do sportu i nikigo nie obwinia bo wie że to był wypadek !Takie są skorpiony!szumowiny!

Gość gość
22.23 skorpiony nie mają skrupołow rozpiwiadac ze cudzą zone mąż zgwałcił..itd przez niego wiele razy prace straciła.Dziecku obcemu przekreślił marzenia obwiniając za ich plecami tamtego o wypadek Jak można cudzej żonie pisać że" rozłożyła nogi przed panem w,z ktorym ona sama do dziś jest przez pani"Jak ma sie czuć chłopak ktory nie rozumie dlaczego nie jest mile widziany na zawodach ogólnopolskich i wysłuchuje od ludzi z tego środowiska że ma sie inną dyscypliną zainteresować Chłopak przeszedł 2 operacje teskni do sportu i nikigo nie obwinia bo wie że to był wypadek !Takie są skorpiony!szumowiny!

Gość gość
Mój syn to panna a corka blizniak. Sa jak woda i ogien, skrajnie rozni. Ktos moglby powiedziec, ze corke latwiej wychowac no bo dziewczynki grzeczniejsze, ale nie w moim przypadku. Mala ma zdiagnozowane ADHD, ucieka mi na spacerach, nie slucha kompletnie nic co sie do niej mowi. Jak cos przeskrobie to klamie, oszukuje, chodzimy z nia do dzieciecego psychologa, ale jak dotad poprawy nie widac. Syn z kolei grzeczny, ulozony, slucha sie mnie i meza. Potrafi sam sie zajac zabawa, najbardziej lubi rysowac i czytac ksiazeczki o dinozaurach. Nie nazwalabym mojej wlasnej corki wredna, bo to tylko dziecko, ale niezle z niej ziolko i mam nadzieje ze z tego wyrosnie zanim stanie sie nastolatka, bo strach pomyslec co z nia bysmy mieli gdyby nie.

Gość gość
22:49 Relanium dożylnie - raz! : D

Gość gość
bliźnięta to dwulicowe osoby, ale o dziwo dogadują się z niektórymi ludźmi, najczęściej z bykami i wodnikami... ja się najlepiej dogaduje z wagą, skorpionem i rakiem, a najgorzej właśnie z bliźniętami, bykami i lwami

Gość gość
22.45 pi co miałabym kłamać?NIENAWIDZĘ gi za to co zribił !!!"

Gość gość
22.54sam zarzyj gnoju!jeszcze masz czelność pysk otwierać??mało zła i krzywdy wyrządziłes /Morda w kubeł bo jak ja ci wbije relanium to rok nie wstaniesz chamie!

gość dziś hehe dobre, jestem rasowym skorpionikiem i niedługo mam urodziny ;) łooo kurde i to które ;)

Gość gość
Jak bylam mała to kolezanka blizniaczka przyszła do mnie w gości i zniszczyla moj domek dla lalek nie mowiac mi o tym zupelnie nic. Pozniej dostalam lanie bo to byla droga zabawka i nikogo nie obchodzilo ze to nie ja nie szanowalam tej zabawki tylko ona. Cos w tym jest ze falszywi.

Gość gość
A ja mam meza wagę i to własnie on wszystko mi niszczy ja jako blizniaczka bardzo szanuję rzeczy zwłaszcza cudze.

Gość gość
23.06u mnie sie to nie otwiera.

gość dziś bo to ma na zadaniu wykraść wszystkie Twoje hasłą zapamiętane w przeglądarce ;) proponuję jak najszybsze ich zmienienie :)

Gość gość
Najczęściej i najgęściej wredne są następujące znaki: lew, bliźnięta, byk. Jest to prawda oczywista i niepodważalna, każdy przyzna mi rację poza osobami które same mają wymienione znaki ;)

Gość gość
22.57bzdury gadasz ja jestem blizniaczką nie znoszę fałszu i nie dogaduję sie ani z bykiem ani z wodnikiem a najgorzrj z wagą i skorpionem..z rybami to samo.Jedynie rak i drugi blizniak mnie rozumieją.

Gość gość
haha BLIŹNIĘTA klikają w oczywiste szemrane linki x D

Gość gość
23:13 jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, oczywiście w kwestii preferowanych znaków zodiaku :D

Gość gość
23.17Wiem.

Gość gość
Ej ale powiem wam ze RAKI to serio spoko ziomki sa : ) dogaduje sie z nimi w chooy takie ziomaski koledzy super z nich.

Gość gość
Nie rozumiem tego hejtu na skorpiony. Mój najlepszy przyjaciel to skorpion i owszem, jest do bólu szczery, ale on jeden nigdy mnie nie okłamał, on jeden zawsze był, kiedy go potrzebowałam. Ludzie przychodzą i odchodzą, kontakty się urywają, ale kolega Skorpion to taki mój prawdziwy Anioł Stróż.

Gość gość
Anioł stroż?co ty gadaszsz???anioł wypisujący kobiecie od szmat k***w prostytutek psychcznie chorych narkomanek??"pif paf bedziecie k***y zastrzelone"-jego słowa.Syna mojego wyzywa i wysmiewa sie z niego i nasyła na niego swoich koleszkow na kontrole drogową 5 razy w tyg.z alkomatem choc chłopak ma dopiero 18 lat i nie znisi alkoholu!

Gość gość
Anioł stroż?co ty gadaszsz???anioł wypisujący kobiecie od szmat k***w prostytutek psychcznie chorych narkomanek??"pif paf bedziecie k***y zastrzelone"-jego słowa.Syna mojego wyzywa i wysmiewa sie z niego i nasyła na niego swoich koleszkow na kontrole drogową 5 razy w tyg.z alkomatem choc chłopak ma dopiero 18 lat i nie znosi alkoholu!Anioły ??jedynie raki.

Gość gość
ale wy ru vszyscy noezle spizgani jestescie oooo jA jeb3 ale faza x D ostatni raz tak sue dobrze bawilam na grzybobraniu w 1998 ( a znalazlam vtedy prawd***** jak taboret ,taki byl wielki )