Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUSZ część XX

Polecane posty

Gość gość
Ojoj

Gość gość
lajw szusz na lajwie a może na lajfie komentarze hmmm niewybredne co chwila "co z tą policją"

Gość gość
a co was to obchodzi ? i dobrze ze wasze pytania olewa -- chwasty wokol trzeba tępic ;-)

Gość gość
Szusz wiekszosc lajfu milczy bo malo pozytywnych komentarzy do przeczytania na glos

Gość gość
gość dziś a co was to obchodzi ? i dobrze ze wasze pytania olewa -- chwasty wokol trzeba tępic oczko.gif x ciebie tez trzeba olać i to ciepłym moczem :)

Gość gość
A gdzie wy widzicie te komentarze na lajfie?

Gość gość
Mieszkanie zapowiada się całkiem całkiem. Ale patrząc po tym jaki ma syf w tym mieszkaniu to szkoda mi tego nowego mieszkania.

Gość gość
Miejmy nadzieję, że kupując nowe mieszk... tzn. penthałs w pakiecie dostała kilka Ukrainek, które będą sprzątać w systemie zmianowym 24h na dobę, albo, co najmniej, robota roombe w rozmiarze XXXXXXXXL.

Gość gość
Kiedyś mówiła że często pościel zmienia. No szkoda tylko że cały czas jest ta sama.

Gość gość
Moze ma kilka takich samych poscieli. A szafki nie zamyka na zlosc. Bo nie bedzie robic jak jej inni mowia.

Gość gość
A ja ja lubie. Dzis byla taka naturalna i szczera na tym lajfie. Jak dawna weronika.

Gość gość
Wiecie co, a ja to juz mam ja gdzies. Kiedys ja lubilam, ale ona stale o tym 'jutubie' az sue odechciewa sluchac. -Bo my jutuberki to robimy tak. -Bo na jutubie ten kosmetyk jest modny. -Bo kamera nie dziala z nowym systemem komp i nie bd filmu na jutuba. -Bo jutub zmienil ustawienia i lajf nie chodzi tak jak chodzil. Bleee, do poz*gu z tym jutubem. Jak by to bylo najbardziej absorbujace zajecie na swiecie. O jezu, ilez mozna gadac o pracy? To tak jak ja chodzilabym po znajomych i tylko o pracy gadala. Nikt by mnie w pewnym momencie nie mogl juz dluzej sluchac.

Gość gość
Smiac mi sie kiedys chcialo, bo napisalam jej maila, ze lubie ja i jej dzialalnosc (faktycznie w tamtym momencie tak bylo) ale bardzo przeszkadza mi jej wymowa angielskich wyrazow. I wiecie co? Przez jakies 2-3 filmy naprawde starala sie wymawiac poprawnie :) Zrobilo to na mnie dobre wrazenie. Z drogiej strony jednak pokazuje to, jak bardzo jest podatna na sugestie innych. Podejrzewam, ze dawniej baaardzo brala wszystko 'do siebie' co mysleli i pisali komentatorzy. W tym momencie pewnie pod naciskiem coraz wiekszej ilosci uwag stwierdzila ze to sam hejt, a nie drobne uwsgi. Dziewczyny, zniszczylysmy tej dziewczynie psyche. Musimy sie zrzucic na psychiatre, bo nam wykorkuje.

Gość gość
Sszusz wygasa jak to forum :*/

Gość gość
leci do gory 40 subow wiecej ;-)

Gość gość
Nikogo tu nie ma juz?

Gość gość
Jakąś faktycznie cisza. Ja tylko mam taką obserwacje ze wydarzyły się dwie sytuacje z szusz i z stylizacje ze obie nagrał filmy i oba filmy usuniete. Karolina nagrała dla avon i b duża krytyka byla

Gość gość
A czemu krytyka?

Gość gość
Że Karolina nie jest wiarygodna itp. można poczytać na wątku o łobuzach i mowiac szczerze zgadzam się. Śmieszne jest to ze oczywiście avon usunął film

Gość gość
A u szusz co usuneli?

Gość gość
www.ona18.ł1.pl bardzo ostre rąbanie

Gość gość
Lemon resort spa

Gość gość
Ej,no co? Wykruszylyscie się? Już znudziło się wam obgadywac szusza?

Gość gość
A kto dzis oglada lajfa o 20? Bedzie lewlew hurraaa!!!

Gość gość
Ostatnio nie miałam czasu więc nawet nie włączałam yt, ale dziś mam wolniejszy wieczór, wchodzę i widzę że lajf bedzie z lwem, czekam, może pokaże ryj wreszcie, a jak nie pokaże, to już idiota na maxa, nagrywa kanał, bo podobno mieszkamytv to ich wspolny kanał a wstydzi się pokazać twarz, ani to nie jest jakieś super oryginalne ani nic...

Gość gość
Nowość Susz to nie jedyny start w ten weekend. ... Zachęcamy do śledzenia rywalizacji w Suszu na żywo już o godz20

Gość gość
Lew vel antena nie może pokazać twarzy bo się boi. Ma pracę taka, że wstyd by było udzielać się we vlogach lajfstajlowych.

Gość gość
I bardzo dobrze robi ;-) posluchal madrych osob ...ale plotkarzom to nie w smak .. x Po co wy ogladacie te vlogi ? Chyba zeby sobie ulzyc. Bo obojętnie gdzie sie wejdzie tam hejty pod adresem danej vlogerki. Czepianie sie najglupszych szczegolow. Co za ludzie...

Gość gość
A ja wiem jak wyglada lew. Jest nieatrakcyjny, niski, przypomina troche stachurskiego jak był grubszy. Nieciekawy. Ale sie dogadują i kochają juz od lat to co nam do tego.

Gość gość
Ludzi nie ocenia sie po wygladzie , co za paskudne plotkarskie forum , byleby komus dokopac