Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUSZ część XX

Polecane posty

Gość gość
Mnie dzisiaj na "lajfie" zabiła dosłownie tekstem o tym, że deweloper nie pozwala robić czegoś takiego jak zabezpieczenie dla kota przed wypadnięciem z balkonu (delikatna siatka, której praktycznie nie widać). I ogólnie, że jak to będzie wyglądało.. bo przecież tylko to się liczy.. wygląd, kasa.. a jak kot zj***e się z balkonu na X piętrze to nie ważne. Teraz mieszkają z tego co mówiła dość nisko.. Puste to było i to bardzo.. Dlatego nie wiem czy będę dalej ją oglądać.. nie mówię, że to zła osoba. Ale yt stał się jedną wielką reklamą. Za dużo tego sponsorowania, chwalenia się kasą. Myślą, że nie widać tego co jest sponsorowane, a co jest szczerą opinią? Szusz, do zobaczenia kiedyś jak będziesz realna a nie dziewczyną z reklamy :)

Gość gość
Mówiłam juz kiedys, ze ona ma te zwierzeta w d***e, to mi nikt nie wierzyl. Zreszta co to za gadanie ze sie deweloper nie zgodził, jej mieszkanie wiec jakby chciala to by siatke powiesila.

Gość gość
10:25 to normalne, że w nowym budownictwie dużą wagę przykłada się do zewnętrznego wyglądu budynku i otoczenia - tak to właśnie wygląda u szusz. Mieszkam w bloku starszego typu i szlag mnie trafia, że jeden sąsiad ma zieloną siatkę na balkonie, drugi kratę zółtą, trzeci zabudował sobie balkon paskudnymi płytami i wygląda to jak w melinie. Ogólnie traci na tym cały blok, mimo że był remont i jest nowa, schludna elewacja. To, że tobie nie przeszkadza "syf" na elewacji budynku, to inna rzecz.

Gość gość
10.45 Jak sie chce, to wszystko mozna. Znalezc odpowiednia ochrone balkonu rowniez. Zaslony typu moskitiery bylyby i ladne i bezpieczne. Ale po co dbac o kota? Trzeba dbac o hajs i lans.

Gość gość
Co zrobi z kotem?

Gość gość
Cos tu cichoooo

Gość gość
Laska po filologii romanskoej czy nauczycielskim kolegium języków obcych ktora nie umie prawidlowo wymowic przymiotników francuskich rodzaju męskiego.Co ona po pijaku to nagrywa? Jak ma się 8 lat kanal to sie chyba wie ze trzeba nawilzac gardło zeby nie harchac jal stary dziad pod sklepem....

Gość gość
Ona to w ogole jest byle jaka w mowieniu w innych jezykach. W ogole we wszystkim jest byle jaka.

Gość gość
gość dziś No nie pierd....lta, że szusz ma w d***e zwierzaki. Widać, że dziewczyna kocha je . Suszi ma już 10 lat, więc długo. Także ten. xx No kocha, dlatego z psem do weterynarza poszla dopiero po 2 miesiacach, do tego goli go na lyso tylko po to, zeby mu ubranko zalozyc. Ja p*****le.

Gość gość
gość dziś No najlepiej, zeby kazdy mial na balkonie tone kwiatow, stolik i lezak. i Ja tez mieszkałam w bloku starego typu ponad 20 lat i nie przeszkadzala mi ani siatka pana Mietka, ani suszace sie majtki pani Krysi, ani rowery Kasi spod 5. A jak tobie przeszkadza, ze ktos sobie siatke rozwiesil, to wspolczuje sasiadom.

Gość gość
Eee,nie macie chyba racji . Goli suszi na lato. Jak gorąco W zimę nie. Zobaczcie, że jest chyba zarosnieta. Z tą karma to ona chyba mówiła, że one nie chcą innej jeść. A gdzie powiedziała, że nie będzie robić ogrodzenia na balkonie? Nie, że jestem jej fanką. Nie, nie.

Gość gość
Ona każde słowo po ang wypowiada zle. Ostatnio LAJW, przecież to sa słowa których uczymy sie w podstawówce. Uszy mi więdną jak ona wymawia cos po ang.

Gość gość
20:28 właśnie przez takie podejście, polskie blokowiska wyglądają tak, jak wyglądają. Ja nie twierdze, że złośliwie podrzucam sąsiadom kupę, bo mają zasyfiony balkon ale cieszy mnie to, że coraz więcej wspólnot i spółdzielni uchwala przepisy o zachowaniu jednolitego wyglądu fasad budynków. Tak, śmietnik na balkonach jest dla mnie nie do przyjęcia i nie chodzi mi tu o suszarkę na prawnie ale składowiska rzeczy nieprzydatnych, dykty, kraty od sasa do lasa, gruz, choinki i wiele, wiele innych. Rozumiem, że i u Ciebie p*****lnik nie z tej ziemi, skoro bronisz syfiarzy. Za swoimi zamkniętymi drzwiami możesz mieć syf, w częściach wspólnych i widocznych dla wszystkich powinien być obowiązek utrzymywania porządku, pod karą grzywny. A co do niewidocznych zabezpieczeń to faktycznie, wspólnota/deweloper powinien przewidzieć takie rozwiązanie.

Gość gość
Nie ma dzis filmiku:-(((

Gość gość
gość dziś Ja nie wiem na jakim p*****lniku musisz mieszkac ty, skoro masz taka wizje blokowisk, lol. Ja mowie o praniu czy rowerze na balkonie, a ty mi wyjeżdżasz z syfiarstwem. Rozumiem, ze w nowych blokach jak golebie sobie znajda miejsce to tez nie mozna siatki rozwiesic, bo popsuje estetyke, ale osrana elewacja juz nie? :D a sama mialam siatke na balkonie i z dolu nawet jej nie widac. Wiec sorry, ale to jest zwykle szukanie dziury w d***e. Zegnam ozieble.

Gość gość
Pa paaaaa

Gość gość
Haul z rossmanna na ocieplenie relacj ze wszystkimi 'hejterami' marek luksusowych :D

Gość gość
No i bardzo dobrze bo wam pozostaje tylko Rossman .. a nie Chanel ;-) W zyciu trzeba miec marzenia , tak jak ona miala , a potem je spelniac , dążyc do tego . Wy siedzicie na kafe i obrabiacie wszystkim tylki z zazdrosci zamiast zajac sie swoim zyciem i do czegoś dojsc . Ale wy za leniwi

Gość gość
Ja leniwa nie jestem. Właśnie mam noc na SOR. Mam nadzieje ze nie przyjdzie jakaś kobieta pokroju szusz z czerwona kropka z pomysłem kleszcza :p Nie każda anty fanka szusz to kobieta bez ambicji :) niektóre z nas miedzy jednym szyciem a płukanie żołądka nastolatce lubią poczytać trochę zabawnych historii (przedstawionych w krzywym zwierciadle) z zycie szusz

Gość gość
Opowiedz moze o jakiejs hardcorowej akcji jaka mialas na SORze? Lubie sluchac i czytac takie historie. Pozdrawiam.

Gość gość
Motocyklista z wypadku- wpadł pod samochod i ściągnęło mu skore która zatrzymała sie na kasku.

Gość gość
O Boze.

Gość gość
szusz tez zrobila film o trymerze <3 ale nie goli brody na filmiku jak karo :(

Gość gość
Co ten wątek tak umiera, dziewczyny co z Wami ?:)

Gość gość
Nie do końca na temat, ale odkryłam kanał Urban w Londynie. Świetne filmy gość kręci