Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUSZ część XX

Polecane posty

Gość gość

Zapraszamy do konstruktywnej dyskusji :)

Gość gość
Najnowsza produkcja- vlog z wczoraj tj środy. Miała dużo pracy i innych zajęć, remont, gałgany- a o "aferze" z eRRRRR ani słowa. gdyby rzeczywiście racja była po jej stronie nawiązałaby chociaż 2 zdania a tak cisza w eterze, to samo co z dziewczynką z czarnego poniedziałku. Co nie wygodne - nie porusza tematu.

Gość gość
Ta sztukateria i ta wszędobylska biel jest beznadziejna... zepsują nimi całe mieszkanie... strach pomyśleć co wymyślili w łazience :o

Gość gość
komentarze o sztulaterii ze bedzie sie zbieral kurz, ale szusz posprzata bo nie pracuje :D ta juz widze jak posprzata, przeciez rumba po ścianach nie jezdzi taka chora zamiast leze w lozku tydzien i sie nie ruszac to lazi porozpinana bez szalika i sie dziwi ze musi brac antybiotyk

Gość gość
Może i ta sztukateria cała jest ładna, ale nie w mieszkaniu ( bądź co badź bloku czy tam apartamentowcu zwał jak zwał), tylko w wolno stojącym domku jednorodzinnym- ja tak uważam. Naoglądała się szuszolina seriali i wymyśla cuda wianki :-) A poza tym nie wyobrażam sobie SZTUKATERII i bałaganu wszędzie, bo jestem pewna że nie będzie w stanie utrzymać porządku na tak dużej powierzchni ( na małym metrażu ma syf a co na większym)

Gość gość
każdy urządza swoje mieszkanie jak chce, niech ma nawet złote klamki

Gość gość
A niech se robi co chce; w domu, na gębie i gdzie tylko musi. Tylko niech już ludzi nie katuje i znajdzie sobie inne zajęcie gdzieś po za internetem.

Gość gość
A niech se robi co chce; w domu, na gębie i gdzie tylko musi. Tylko niech już ludzi nie katuje i znajdzie sobie inne zajęcie gdzieś po za internetem.

Gość gość
Dziewczyny bądźcie tak miłe i powiedzcie o co chodzi z dziewczyną z czarnego poniedziałku?

Gość gość
ma fajny kanal i dzis dalam suba i na mieszkanie i u niej

Gość gość
Dziewczyny bądźcie tak miłe i powiedzcie o co chodzi z dziewczyną z czarnego poniedziałku? x Wstawiła na IG zdjęcie jakiejś Laski z FB wraz z jej imieniem i innymi danymi i przyprawiła jej "gębę", że to ogólnie krejzolka, która ją prześladuje z zazdrości. Ludzie prawidłowo się oburzyli, że tak się nie robi, że to łamanie prawa itp. Ta w odwecie ludziom naubliżała i banowala potem wszystkich jak najęta.

Gość gość
Szusz to taka typowa wredna kobieta która uważa sie za miss świata i chce byc non stop podziwiana.

Gość gość
Weroniczko prosze przestan jesc ciagle te smieciowe zarcie typu pica i macdonald. Dobrze ze nie dostalas sraczki przed spotkaniem od tego fish burgera. Prosze dbaj o swoja cere bo potem masz wypryski. Pozdrawiam wierny fan szusz - Józef.

Gość gość
Chce zauwazyc, ze prosb o filmy pod fotami na ig jest gora 10. Na 20 - 30 komentarzy. Biorac pod uwage ilosc subow i (spadajaca) ilosc wyswietlen, to ja bym na jej miejscu doszla do smutnego wniosku, ze moja kariera zenujaco dobiegla konca. Mowila cos we vlogu, ze duzo sie dzieje. No jesli rzuca sie oszczerstwa pod adresem niewinnych ludzi, bo zglosili jej zachowanie i promowanie picia alko, no to nie mam pytan. Ja bym czym predzej usunela to ze swoich profili. Jak ktos napisal na ig - kiedys instagram sluzyl do wstawiania swoich zdjec, teraz ig i fb moim zdaniem stal sie narzedziem w rekach ludzi bez klasy, bez wychowania, bez kultury, ktorzy dostarczaja glupkom tania rozrywke, publikujac klamstwa byle tylko przyciagnac uwage. Dno, dno, dno.

Gość gość
A niech se robi co chce; w domu, na gębie i gdzie tylko musi. Tylko niech już ludzi nie katuje i znajdzie sobie inne zajęcie gdzieś po za internetem. Nie oglądaj, proste. Nie, żebym była jej fanką, bynajmniej.

Gość gość
Kochana bardzo lubie Cie z rana w twym szlafroczku oraz w twych mokrych wloskach. Pozdrawiam wierny fan szusz - Józef

Gość gość
A niech se robi co chce; w domu, na gębie i gdzie tylko musi. Tylko niech już ludzi nie katuje i znajdzie sobie inne zajęcie gdzieś po za internetem. Nie oglądaj, proste. Nie, żebym była jej fanką, bynajmniej. x No nie oglądam właśnie, miałam ją jedynie na IG ale w zeszłym tygodniu mnie zbanowała i poczułam niechęć do niej. Znalazłam to forum i tu trochę mogę poczytać czy się ona już kończy i dogorywa czy jeszcze nie . W ogóle większość vlogerek spadła na psy i tak jak piszecie nudą wieje u nich i nawet zadymy, które kręcą już nie łechcą. ...nuda Panie, nuda...

Gość gość
Macie jakiś problem psychiczny ;d wiesz, że to jej dom i może sobie nawet narobić kupę na środku pokoju a tobie nic do tego? Katuje ludzi?! Kochana, zmusza cie ktoś do oglądania?

Gość gość
Szambi kupuj suby bo lecą w dół na łeb na szyje

Gość gość
Ale wątek umarł. Szkoda że autor tego wątku dał go w Dyskusji ogólnej a nie tam gdzie pozostałe tj Kino i gwiazdy

Gość gość
a jaka ona gwiazda? :D

Gość gość
175 738 zobaczymy ile bedzie pozniej

Gość gość
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa

Gość gość
175661 gwiazda wygasa

Gość gość
czesc szusz

Gość gość
Szusz kreci LAJWA, ona nawet nie umie wymowic jednego slowa dobrze

Gość gość
Co sądzicie o projekcie jej nowego mieszkania? Mnie się podoba, chociaż nie w moim guście. Zbyt "glamour" i takie katalogowe, bezduszne i oddaje raczej umiejętności projektanta, a nie osobowość mieszkańców. Nie pasuje do jej tak zwanego stylu. Nie wyobrażam sobie szuszy w bojfriendach podciągnietych pod pachy, macającej te tłuste kłaki na tle sztukaterii :)

Gość gość
gość dziś Napisałam jej "dlaczego nie masz na głowie gałgana, promocja leży". Nawet nie zrozumiała sarkazmu (bo chodziło mi o to, że non stop była w tej czapie) i odpowiedziała, że gałgany się wyprzedały. Wniosek: sprzedała również te, które nosiła na głowie (fee).

Gość gość
akurat szusz ma sie dobrze i suby leca w gore -- wczoraj o 17 175685 teraz dzis 175747 ;-))))

Gość gość
Znowu se dokupiłam suby, ha ha