Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie wisi na wlosku...przez tesciowa

Polecane posty

Gość gość

nie bede sie tu rozpisywac ale w skrocie opowiem w czym rzecz,jestem z m 6 lat ,mamy wspaniala corke-3 lata,tesciowa od poczatku mnie nie znosila..bo bylam tak po prostu,ona z tych co lubia rozwalac zwiazki(wczesniej rozwalila 5 letni zwiazek syna),wogole przez otoczenie postrzegana jest jako "typowa baba ze wsi",wladcza,pretensjonalna,zawistna,tak tez ja odebralam.Od p[oczatku mnie wyzywala,przez nia prawie stracilam ciaze bo calyjej okres to bylam w stresie,ona mnie wyzywala razem ze swoja corka(stara panna),jak mala sie urodzila to powiedziala ze to nie jej wnuczkaobgadywala mnie po luziach,nawet slow mi brak jakich uzywala wulgaryzmow..moj m nie mial przez to z nia kontaktow i zylo nam sie wspaniale..az do wrzesnia,wtedy to odnowil z nia kontakt bo musial z jej domu zabrac pewna rzecz dla siebie(to nasza wspolna rzecz),ona byla milutka,zaprosila nas na kawe,ja nie chcialam,ale m byl za to obrazony i uleglam,byla pod wrazeniem malej i zapraszala nas..a ja..nie chce z nia zadnych kntaktow,w pamieci mam jak mnie nazywala nierobem--ja mam skonczone studia,teraz pracuje na pol etatu,nie chce jej znac,ale m jest wielce obrazony-juz zapomnial ile jemu tez swinstw zrobila,teraz ciagle sie klocimy przez nia i ja juz mysle o rozstaniu bo wiem ze ona jest falszywa i jeszcze nie raz zniszczy nam zycie

Gość gość
Rozwiazanie jest tylko jedno. Odciac sie od tesciowej na zawsze. Bo to toksyczna osoba.

Gość gość
Doskonale Cie rozumiem, ale nie mozesz m zabronic kontaktow z wlasna matka. Trzymaj dystans, badz uprzejma i nic wiecej. Trzymaj nerwy na wodzy. Predzej czy poznij i tak tesciowa pokaze na co ja stac. Cierpliwosci.

Gość gość
zlych ludzi sie likwiduje z zycia i tyle

Gość gość
to ja autorka-nie pisalam bo mialam problemy zdrowotne ale jest juz ok///byly ostatnio klotnie o tesciowa,ona ciagle dzwoni i cos chce mimo ze juz wiele razy robila swinstwa mojemu m i mi....ja powiedzialam ze nie chce jej znac..i kazdego dnia mysle o tym by rozstac sie z m i byc sama z dzieckiem bo i tak ona zawsze bedzie mieszac a on jest zbyt miekki by odciac sie mimo tylu krzywd co zrobiila,pomyslalam ze przynajmniej samej bedzie mi ciezej ale bede miec spokoj a to wiaze sie tez ze spokojem dziecka,co wy na to?dojrzewam do rozstania

Gość gość
Powiedz mężowi o tym swoim dojrzewaniu i porozmawiaj na spokojnie o tym co się dzieje,daj szansę temu małżeństwu ,,,jeżeli nic się nie zmieni to zawsze możesz wtedy odejść ale nie będzie tak że go przed tym nie ostrzegałaś.