Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moda na duże kobiece tyłki nie przyjęła się w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Tu nadal królują przede wszystkim wielkie piersi a duże tyłki uchodzą za defekt - i to obie płcie tak to postrzegają. A miałam już nadzieję, że znajdzie się dla mnie jakaś nisza, iskierka nadziei. A gdzie tam, jak uchodziłam za niezgrabną tak uchodzę dalej. I co mi po tym moim brazylijskim tyłku, krągłych biodrach, wcięciu w talii - ano jedno wielkie nic, bo Polacy tego nie doceniają. Tu się liczy big cyc i smukła sylwetka. W sumie to rozumiem, mnie się też moja afrykańska sylwetka niezbyt podoba, a będę się musiała z takimi proporcjami męczyć do końca swoich dni.

Gość prawictwo pospolite 152
duże takie jak brazylijskie? Ja tez za takimi nie przepadam wole europejskie

Gość gość
Tak to jest jak sie ma ambicje uchodzic za boginie seksu. Ja na powodzenie z duza pupa nie narzekam, ale to pewnie dlatego ze wystarcza mi umiarkowane, nie musze sie wszystkim podobac.

Gość gość
Smukła sylwetka- tak ale wielkie cycki nie, wcale.

Gość gość
całe szczęście że się nie przyjęła.kobiety nie chcą mieć tłustych wielkich tyłków .chcą małe i zgrabne a nie odwłoki jak u amerykanek.

Gość gość
Nie muszę uchodzić za żadną boginię, ale widzę że koleżanka z większym biustem ale też sporym brzuchem, bez wyraźnego wcięcia w talii ma większe powodzenie, może jej twarz się bardziej podoba, ale ja brzydkiej na pewno nie mam (inny typ urody). A podobno tłuszcz na tyłku jest taki zdrowy a otyłość brzuszna ponoć jest tą najgorszą z możliwych - jak widać preferencje facetów się nijak mają do tego. Dużo tłuszczu na klacie, w miarę ładna twarz i laska ma powodzenie. A ty prawictwo nie wtryniaj się z tymi gołymi du/pami - tak, mam dużo większy bardziej krągły tyłek, jak chcesz wiedzieć.

Gość gość
Ale u mnie to nie jest kwestia chęci - ja niezależnie od wagi mam spory wystający tyłek.

Gość gość
no wlasnie tutaj sie mylisz , przecież tylek jest duzo wazniejszy od piersi ..NA widok dobrego tyłka członek staje w kilka sekund A piersi zdecydowanie mniej podniecają nas facetów

Gość gość
Autorko jako gruba świńską blondynka na pewno podobasz się Arabom oni lubią świnki .Polecam wyprowadzke na pustynię .

Gość gość
Wiem że jest podniecający, ale nie zmienia to faktu, że to za wielkimi cyckami latacie jak szaleni, tak więc ja ze swoim skromnym 70e nie mam szans.

Gość gość
co za różnica czy stanie po 20 sekundach, czy po 90 sek. ?

Gość gość
Nie chcę Araba ani Murzyna.

ile masz w udzie , obwód?

Gość gość
Dużo, ale nie o tym temat, tylko o proporcjach.

Gość gość
Jak jesteś polską grubą blondynką to na pewno szalejesz za ciemnymi.Ewentualnie za wysokimi chudymi brunetami.

Gość gość
Co Ty gadasz? Ja mam odstajacy tyłek...spory Mam mega powodzenie,chodź wszyscy wiedzą ze mam męża juz 10 lat,a 15 jestesmy razem.Znajome ktore mialy plaskie tylki cwiczyly s domu by też mieć piękna pupę, Ty wiesz jak wyglądamy w obcidlych sukienkach? Faceci sie slinia

Gość gość
Jestem facetem i kim kardaschian na mnie działa, więc nie gadaj bzdur,to wy tak sobie wmawiacie co jest kanonem a co nie

Gość gość
No to ciekawe bo ja mam niezłą twarz, długie włosy i tyłek jak murzynki z hip hopowych teledysków, do tego cała jestem większa ale ciało mam jędrne i powodzenie mam umiarkowane, czasem zerowe. Koleżanka z płaskim tyłkiem bez talii ma większe powodzenie, ale jest smukła i ma bardzo ładną buzię.

Gość gość
"do tego cała jestem większa " No i w tym tkwi problem.

kobieta staje się aseksualna gdy jej obwód uda przekroczy 54 cm

Gość gość
Wielki zad to wielki problem :p bzdura są zwolennicy i przeciwnicy

Gość gość
Kobieto! znajdź sobie jakiejś zajęcie a nie durne tematy zakladasz bezrobotna polko.

Gość gość
To ja od wielu lat jestem aseksualna w takim razie - przynajmniej dla faceta którego całe życie to kafeteria. Jak na aseksualną to całkiem mocno działałam na niektórych facetów, ale pan od fapania i wklejania fot gołych dupsk wie na pewno lepiej. :)

Gość gość
Nie jestem bezrobotna, siedzę na zwolnieniu lekarskim. :P

duża pupa musi isc w parze z szczuplymi udami.. 58 cm w udzie to jednak przesada

Gość gość
Masywne baby nie są seksowne np Agata Wróbel ( z całym szacunkiem). Jak masz takie geny to zostań atletk i ćwicz sporty siłowe a mężczyznom daj spokój.