Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sen może być proroczy?

Polecane posty

Gość gość

Zdarzyło mi się już parę dziwnych przypadków, ale ten wydarzył się dzisiaj. We wrześniu pochowałam wujka (61 lat) , parę dni później miałam sen , w którym moja najlepsza przyjaciółka ( zmarła w kwietniu ) i kolega ( zmarł 2 lata temu}, odwiedzili mnie we śnie i pokazali moją kuzynkę ( córkę tego wujka) z dzieckiem i powiedzieli, że wujek się odrodzi w tym dziecku. Dzisiaj dowiedziałam się ,że kuzynka jest w ciąży. Nadmieniam, że nie jest to prowokacja. Zbieg okoliczności, może ktoś też miał podobną sytuację?

Gość gość
moze, wiem bo mialam kilka razy, zawsze bylo to idealne odwzorowanie jakiejs malo znaczacej sceny z kolejnego dnia

Gość gość
a jakbys ten sen zinterpretowala: snilo mi sie ze pies podgryzl gardlo cielakowi a moja matka wybiegla z domu i zeby ciele nie cierpialo dobila go, potem tasakiem podzielila na porcje i jadla. powalone

Gość 8jnb
Myślę, że może być proroczy. Ja wierzę w reinkarnację w ok 70 % Kilka razy miałam sny prorocze ale nigdy nie "aż takie" Ostatnio śniła mi się bliska zmarła osoba , we śnie była chora, chyba w śpiączce i przebudziła się przy mnie i przywitała ze mną, ja się zdziwiłam, że ta osoba się obudziła. Później pojechała szczęśliwa autem w nieznane

Gość gość
Mnie przydarzyła się inna sytuacja, bardziej przeczucia. Kładąc się wieczorem spać ok. 22 , zamykając oczy przeszła mi myśl ,ze coś się stanie. W nocy po 24 godzinie zadzwonił telefon z wiadomością, że babcia mojego męża nie żyje. Inne przeczucie, też kładąc się spać przeszła mi myśl, że córka ( nie mieszka ze mną) jest w ciąży. Za parę dni znów leżąc w łóżku przeszła mi myśl , że teraz na pewno córka jest w ciąży. Na drugi dzień , córka z zięciem przyszli i powiadomili nas o dziecku.

Gość gość
Zdarzyły mi się sny prorocze minimum dwa razy z tego co pamiętam. Raz była to mało znacząca sytuacja z życia, ot taka głupotka. Innym razem śniło mi się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, że poznam pewną osobę (niemalże wyśniło mi się nazwisko) i faktycznie wiele miesięcy moje życie "kręciło się" wokół tego chłopaka. Mój tata też miał sen proroczy. Sytuacja ze snu miała miejsce następnego dnia. 1:1. I to nie mógł być przypadek.

Gość gość
Jak masz jakies wątpliowosci co do snu, chcesz wiedziec o nim więcej, co ten sen znacz, napisz do mojej wrózki Sofii.Jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Unikajcie wróżek i wróżbitów, oni mają powiązania ze "złą stroną mocy"...

Gość gość
Sny mogą być prorocze, choć wiele osób nie daje temu wiary. Ja sama kilkakrotnie doświadczyłam w śnie czegoś, co wydarzyło się w najbliższym czasie.

Gość gość
do gość 19:32 - to nie prawda , że wujek odrodzi się w dziecku bo wujek musi stanąć przed Bogiem z zdać relacje ze swego ziemskiego życia aby wejść do królestwa niebiańskiego .