Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Co sądzicie o włosach w nietypowym kolorze, np. granatowym, różowym?

Polecane posty

Ja uważam że na kobiecie o przaśnym guście wygląda to przaśnie, ale na alternatywnej lasce ktora ma jakiś gust może to wygladać nieźle. Sama kiedyś chciałam pofarbować sobie włosy na taki szafirowy, niebieski kolor :D

Gość gość
Fajny pomysł, ale trzeba miec pasujacy typ urody. Np niebieskie włosy wygladaja dobrze tylko u dziewczyn o jasnej cerze

Gość gość
przerabiałam niebieskie, różowe i fioletowe - super sprawa :) Najchętniej wróciłabym do fioletowych lub różowych

Gość gość
szkoda tylko włosów :(

Gość gość
Mnie się nie podobają, to jest oszpecanie się. Jak ktoś chce straszyć jego sprawa, powodzenia :-)

Mam kumpelę która ma granatowo-błękitne ombre. Cudownie wygląda, ale strasznie dużo zachodu z pielęgnacją takich włosów. Miała już fioletowe, jakieś odcienie czerwieni - ale jej to bardzo pasuje. Ja dalej niż swoje obecne siwe nie pójdę. Źle się czuję.

Gość gość
ja chce zejsc z czarnych i miec fioletowe a niebieskie tez mi sie podobają tylko nie mam odwagi na indygo na głowie :{ chcialabym taki burgund. niestety teraz wszystkie farbia sie na czarno a nie lubie wygladac jak wszystkie. nie ubieram sie modnie raczej w dlugie spodnice i opaske na glowie nosze. z zawodu jestem poetką lubie wygladac inaczej :D Sara Demir

Gość gość
sporo osób ma też kolorowe włosy :) mnie wkurzało ciągle farbowanie włosów więc machnęłam na czarno i mam spokój.