Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danielbojanowski

Kto robił mezoterapię skóry głowy?

Polecane posty

Gość danielbojanowski

I może podzielić się wrażeniami, efektami? Bo sam zastanawiam się nad takim zabiegiem. Jak do tej pory nic mi nie pomogło, a włosy wypadają w bardzo dużych ilościach. Mezoterapia to chyba moja ostatnia deska ratunku.... Jak taki zabieg wygląda? Ile razy trzeba go powtórzyć? Są jakieś przeciwwskazania? Czy potrzebny mi będzie okres rekonwalescencji po tym zabiegu? No i przede wszystkim- kiedy będą efekty??

Gość Gosia z Go4HealthTravel
Ja nie, ale mój chłopak robił. Zabieg trzeba powtarzać. Jeśli chcesz się skontaktować z lekarzem, który specjalizuje się w leczeniu wypadania włosów, napisz na contact@go4healthtravel.com Bo trzeba wiedzieć, czemu włosy wypadają...

Gość gość
Robiłam i jestem zadowolona. Najlepiej udaj się na konsultację- specjalista ci wszystko wytłumaczy, przeprowadzi badania i w ten sposób dobierze odpowiednią mezoterapię ( masz igłową i bezigłową) oraz jej ilość. U mnie zadziałało- włosy nie wypadają i rośnie dużo nowych. Robiłam w Hair Medica w Warszawie- więc tą klinikę mogę Ci polecić.

Gość 3w3lina
Mysle ze powinienes najpierw udać się do lekarza trychologa żeby Cie zdiagnozował. Moj teść miał mezoterapię skóry głowy w Viva-Derm w Warszawie, a wcześniej konsultował się tam właśnie z takim specjalista i bardzo sobie chwalił.

Gość domciia
Ja też się przymierzam do tego zabiegu. Podobno naprawdę fajnie działa, tylko musisz znaleźć dobrą klinikę. Nie każda pracuje na dobrych jakościowo preparatach, a to one gwarantują efekt.

Gość gość
Cooooo? znowu ci naciągacze z hair mediki się ogłaszają??? Zanim ktoś się nabierze to polecam poczytać: www.anwen.pl/2016/10/trycholog-naciagacz-ostrzezenie.html www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=989436 www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=668396

Gość gość
Każdy ma swoje doświadczenia- jednemu zabieg pomoże i będzie zadowolony z efektów, drugiemu- rezultat się nie spodoba. Najprościej jednak jest hejtować... Domyślam się, że autor wpisu nade mną nawet nie przetestował usług tej kliniki, a tym bardziej mezoterapii.

Gość werka45
Ilu ludzi- tyle opinii :) Chociaż ja niczego nie krytykuję, dopóki nie sprawdzę na własnej skórze. A niestety wiele osób bazuje na opinii innych :(

Gość Fantazja

Mezoterapia jest ekstra! Efekty są dość szybko, oczywiście trzeba zrobić więcej niż jeden zabieg, ale jeśli jest robiony z głową, to wcale nie jest to męczące. Na pewno nie w porównaniu z jakimiś operacjami itp albo niektórymi innymi zabiegami, które porównuje się do Mezo, a są dużo, dużo bardziej wymagające. Robiłam w Estell, było szybciutko i sprawnie, mówię na podstawie tego doświadczenia, ale po zrobieniu tego u nich nie wyobrażam sobie, żeby to generalnie mógł być nieprzyjemny zabieg.

Gość zuśka

Ja robilam mezo głowy ale moja pani doktor jeszcze polecila mi dodatkowo do stosowania produkty revitalash i mam super efekty. wlosy przestaly mi wypadac przez co zageściły się  www.lenartowiczclinic.pl