Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaśkaB

Odżywianie praca

Polecane posty

Gość JaśkaB

Powiedzcie mi dziewczyny co najlepiej zabrać do pracy do biura do jedzenia? żeby było zdrowe i szybkie do przyrządzenia?

Gość gość
Bigos do sloika i bułe :-D :-P

Gość Honorata_
Ja mam fioła na puncie zdrowego żywienia więc w menu preferuję dużo warzyw. W domu gotuję je w parowarze philipiaka z ryżem lub kaszą i w parę minut jest gotowe. Polane sosem do pracy idealne.

Gość kega32
Warto przygotowywać własne posiłki, a nie faszerować się zamawianym jedzeniem (u mnie w pracy króluje pizza i kebaby). Przynajmniej wiem co jem i mogę dbać o własne zdrowie. Honorata a taki parowar philipiaka to gdzie kupiłaś?

Kega32 produkty marki Philipiak możesz zakupić na pokazach naszej marki, które organizowane są cyklicznie na terenie całego kraju. Możesz odwiedzić także jeden z salonów stacjonarnych lub zakupić je online w naszym sklepie internetowym https://www.shop.philipiakmilano.pl Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość Yrka1
Kiedy w warszawie bedzie najblizszy? ile przed trzeba sie zapisać?

Yrka1 takie informacje otrzymasz w naszym Biurze Obsługi Klienta tel./fax: (22) 613 22 82, infolinia: 801 405 406 lub e-mail: kontakt@philipiak.pl Zachęcam zatem do kontaktu. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość alka11
Staram się dzień przed przygotować coś do pracy potem odgrzewam, parowar philipiaka mi jest w tym bardzo pomocny.

Gość calka11
Gorzej jak sie nie ma jak potem odgrzać w pracy, ja akurat z mojego parowaru korzystam w domu.

Gość Alllka44
Mikrofale w pracy mamy więc jak przygotuje sobie w domu obiad w parowarze to potem zabieram i sobie odgrzewam. Przynajmniej zdrowo.