Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałabym się zadawać z żadnym i żadna z was

Polecane posty

Gość gość
nie znam nicku tej osoby, ale ma podobny tok rozumowania do mojego i nie wiem jaka jest plec tej osoby czy jest kobieta czy mezczyzną, ale przyjemnie mi kiedy to czytam

Gość gość
Mozna powiedzieć, w pewnym sensie uczynił mnie bogatą tak za darmo po prostu. Miał taki gest. żaden mężczyzna nie dał mi aż tak wiele za tak niewiele, czyli właściwie nic. Za moje towarzystwo tylko obok, zupełnie bez intymności. Nie znam osoby aż tak bogatej wewnętrznie, żeby rozdawać za darmo i nic z tego nie mieć. Zakochałam się jak tylko spojrzał mi w oczy tak przeszywająco i zaczął ze mna rozmawiac. Wyszłam z tej rozmowy jak gdyby jakis trunek uderzył mi do głowy i nie wiedziałam co się dzieje. Zrobiło mi się słabo, poczułam, ze w głowie mi wiruje. Niesamowite. nigdy czegoś takiego nie przezyłąm.

Gość gość
Ten od prezydenta szanującego się miasta Tychy. Popisał bym z wami oraz z autorką która, nie nadawała by się z żadnym z nas pomimo tego iż, zakłada turaj tematy lecz niestety jestem w pracy do 23... bądźcie później, wejdę na swój profil i nieinteligentnie poklikamy ;)

Gość gość
We can even in english :)

Gość gość
jak inteligentnie to bardzo chetnie i namietnie ;)