Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałabym się zadawać z żadnym i żadna z was

Polecane posty

Gość gość

Poza jedną osobą, która pisze bardzo w moim stylu i ma cos ciekawego do przekazania. O reszcie szkoda mi sie wypowiadać.

Gość gość
To sie nie zadawaj i nie wypowiadaj

Gość gość
a co to za jeden co to pisze "bardzo w Twoim stylu"? przynajmniej będę wiedział czy ja też mam sidzieć cicho

Gość gość
Albo sie wypowiem skoro nalegasz. Wiele osob znajdujacych sie tutaj nie jest po studiach. Mam pisac dalej?

Gość gość
pewnie że tak, prosiemy

Gość gość
kto to taki?

Gość gość
Ludzie nie piszą tu o uczuciach, sa za to fale jadu, frustracji, oskarżeń, zawiści. to świadczy tez o poziomie intelektualnym i emocjonalnym.

Gość gość
Poziom dyskusji jest bardzo marny. Wlasciwie słowo dyskusja byloby naduzyciem, najczesciej jest to fala nonsensów.

Gość gość
A jakie maja znaczenie studia? Jakis konkretna dziedzina cie interesuje? znajdz sobie moze czat tematyczny,naukowy gdzie bedziesz dyskusje naukowe prowadzic.nie masz znajomych na uczelni?nie masz z kim sie umowic?

Gość gość
Studia maja znaczenie. Ale jesli ktos ich nie ma to nie rozumie jak zmienia się swiatopogląd kiedy przebywa się z ludźmi z tzw. wyższej półki.

Gość gość
uuuuuuuuuuuuuu, a kim są ci z wyższej półki?

Gość gość
Ci ludzie są po prostu inteligentni...

Gość gość
domyślam się, że założyłaś ten temat tylko po to, by tym "jednym wyróżnionym" zainteresować wszystkich. Zdaję sobie sprawę, że w szkole wyższej (Uniwersytet lub inna uczelnia) spotkać można ludzi, z którymi kontakt przyprawia wręcz o zawrót głowy (za sprawą sposobu dyskutowania, tematów, błyskotliwości). zapewniam Cię jednak, że nie ma nikt prawa określać jednych "wyższą półką" lub niższą. NIkt, powtarzam, bo możesz boleśnie się pomylić i rozczarować.

Gość gość
Najinteligentniejszy czlowiek w historii albert ainstein dwa razy zostal wyrzucony ze studiow.

Gość gość
A tu ...albo ktos nie chce myśleć albo nie potrafi mysleć albo udaje, że myśli albo nawet nie potrafi udawać, że myśli, za to potrafi każdy temat sprowadzić do off-topu, czyli zero o uczuciach, wszystko nie na temat. To jakies malo intelgentne, ale to moje osobiste zdanie, do ktorego mam prawo.

Gość gość
do autorki: nie oceniaj ludzi, bo brak kryteriów - nie tylko Tobie, ale wszystkim

Gość gość
Skonczylas medycyne ze sie tak wywyzszasz? To jedyny kierunek z wyzszej polki.ale wystarczy ze popelnisz blad w sztuce i cie zniszcza.

Gość gość
Oczywiście każdy ma prawo się wypowiedzieć oraz do swojej prywatnej historii i ma prawo uważać się za rownego. I my mamy prawo uważać go za równego sobie, lecz ja wchodząc do salonu zdejmuje szpilki, a niektórzy wchodzą wnosząc błoto i nie widzą w tym nic niepokojącego. Przecież to tylko błoto, ludzka rzecz...I nie widza nic niestosownego.

Gość gość
Architektura? Popelnisz blad cos sie zawali ktos zginie i jestes skonczona.

Gość gość
Nie, ale interesuję się medycyną, więc wyczułeś temat. Dobrze ci idzie. Good for you. Nie wywyższam się, po prostu komentuję wypowiedzi w tematach, bo przecież osobiście nie znam tych ludzi, ale po samych wypowiedziach też mozna wysnuć pewne wnioski, być może błedne. Ale jeśli mi udowodnisz, że jest inaczej chetnie zmienie zdanie. jestem elastyczna.

Gość gość
Duzy biznes? Gielda pap.wart.?w kazdej chwili mozesz stac sie bankrutem i szukac miejsca w przytulku dla bezdomnych.

Gość gość
niestosownego bo? bo zasady? Reguły? Cywilizacja? wniesienie błota też coś daje, wzbogaca, bo daje perspektywę, bo jest elementem tego, co składa sie na nas. My też błoto wnosimy. a przy okazji: z jakiego powodu zdejmujesz szpilki wchodząc do salonu? salon to jak najbardziej odpowiednie miejsce na szpilki...

Gość gość
Tak, architektura tez mnie interesuje, choć moich zawodów jest kilka to architektura jest tylko pasją. Nie uwazam sie za wszystko wiedzącą, ale razi mnie brak kultury. Mówię to ogólnie, nie w odniesieniu do konkretnych wpisów.

Gość gość
i zważywszy na to, co napisałaś i piszesz odpowiadam, że NIE CHCE ZADAWAĆ SIĘ Z TOBĄ.

Gość gość
Giełda też mnie interesuje, to fakt. Ale wspominasz o pieniądzach, a przecież mówimy o wartościach wewnętrznych, a nie materialnych...

Gość gość
Napiszesz ksiazke? Moze sie okazac ze nikt jej nie bedzie chcial kupowac.no i co? Nakrecisz film albo wystawisz sztuke moze nikt nie bedzie chcial tego ogladac.namalujesz obraz moze nikt go nie kupi.

Gość gość
To była metafora, że nie wypada wchodzić na kafe - czyli powiedzmy do salonu i wnosić błota czyli epitetów zamiast w inteligentny sposób powiedzieć komuś coś złośliwego nie sięgając po argument z najniższej półki, bo to każdy potrafi...

Gość gość
nie możliwe, to była metafora???? (moja też jest metaforą. Mam wyjaśnić?)

Gość gość
Moze sie okazac ze to nie ty nie bedziesz sie chciala z innymi zadawac ale to inni nie beda sie chcieli z toba zadawac.

Gość gość
ale jak to się odnosi do wnętrza? czy fiasko zmieni to kim jestem? moje wnetrze? w jaki sposob?