Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałabym się zadawać z żadnym i żadna z was

Polecane posty

Gość gość
Oh really? uważasz, że obrzucając się epitetami wzbogacamy nasz świat wewnętrzny? Doprawdy bardzo osobliwe.

Gość gość
Czy Jezus byl z wyzszej polki ?

Gość gość
"nie-chcialabym-sie-zadawac-z-zadnym-i-zadna-z-was-" Pozwolę sobie ocenić powyższą wypowiedź. Uważam, że jest to wypowiedź charakterystyczna dla wyjątkowo mało inteligentnego ćwoka/ćwoczki.

Gość gość
oj zmieni, zmieni

Gość gość
Mniej więcej, o to właśnie chodzi. Niech zadają się ze 'swoimi"

Gość gość
aTy musisz wzbogacać swoją polszczyznę wtrętami obcojęzycznymi?

Gość gość
Ty z kolei porażasz inteligencja. tez chciałabym skonczyć zawodówkę.

Gość gość
nie piszmy już więcej, no przecież nie chciała sie z nami zadawac

Gość gość
A dlaczego nie wzbogacać obocjęzycznymi? Nie jestem polonistką.

Gość gość
Najbardziej zidiociałym człowiekiem jest taki, który: studiuję, uważa się przez to za lepszego "z wyższej półki" jak to określiłaś co mnie bardzo zresztą bawi. Ja jestem po zawodowce a pisze powieści, mam opanowaną psychologię poziom average oraz angielski perfect. Jestem również kucharzem, 21 lat. Mam różnych znajomych a tylko nieliczni mają skończone studia. Reszta "studentów" to "wyższa półka" skretynialych, bogatych szmaciarzy, którzy myślą, że są poliglotami. Walcze z takimi przekonaniami. Dwa razy w roku piję kawe z prezydentem swojego miasta, nie uważam się za wyższa półkę z jakiej jestes ty ;) pozdrowienia dla piekielnie inteligentnej autorki, która jest... teraz uwaga "z wyzszej półki" nie, proszę nie odpisujcie nic, nie warto.

Gość gość
ktoś jednak gdzieś wyróznił się spośród pozostałych bytów tutaj...może gdzieś tu jest...

Gość gość
16.04 Skoro tak, to bierz się za naukę, może jeszcze ci się uda zawodówkę przynajmniej skończyć. 💤

Gość gość
Autorko a wiesz istnieje duze firmy ktorych wlasciciele nie maja wyksztalcenia a zatrudniaja ludzi wyksztalconych.czy zatrudnilabys sie w takiej firmi? Znam takich co zatrudniaja kilkaset ludzi.

Gość gość
Nie mam na celu wciskać kłamstw, mieszkam w mieście tychy, jak napisałem wyżej jestem po zawodowce, co wcale nie oznacza, że jestem gorszy, mam wielu wpływowych znajomych, dziennikarzy i innych pachołków a nie wywyzszam sie jak nasza wstrętnie inteligenta autorka.

Gość gość
Moze jestem zatrudniona we wlasnej firmie? Chetnie bym porozmawiała z Toba po angielsku, zweryfikowalibysmy ten level

Gość gość
SteVen jobs nie skonczyl studiow.clint estwood technikum skonczyl tylko.

Gość gość
To akurat może być trudne a twoje chęci weryfikowania czegokolwiek - jednostronne i nieodwzajemnione

Gość gość
Jakim sposobem możesz być zatrudniona we własnej firmie? Masz klona? Ty jesteś kierownikiem a druga ty na linii zapiernicza? :) a o mój angielski sie nie martw, nie musimy nic weryfikować, aczkolwiek po angielsku chetnie popisze.

Gość gość
Może to była ironia? Tak czy inaczej. kocham zonatego mężczyznę od 10 lat. Nigdy nie doszło do niczego więcej, choc chciał. Powiedziałam mu jednak, iż nie mam do tego charakteru, nie angażuję się w nic, nie chcę, żeby cierpiał, a On nie chciał , jesli ja nie chcę. nauczył mnie jak prowadzić własny biznes, dał mi klucz, tak po prostu za darmo. Widuje go często i uważam za porządnego mężczyznę i szanuję, mimo, że to nie było stosowne zachowanie. Lecz jest w nim jakaś skłonność do poświęcej, do bezinteresowności, że tego też mnie nauczył. I nie potrafie uważać go za złego. jego zona nie wie o tym, kiedyś żaliła się, że jest skur..m... Żałuję, że nie spotkałam go 15 lat temu. Wywyższam się? Chcę tylko, żeby ktos to zrozumiał.

Gość gość
Bill Gates,James Cameron nie maja studiow.zalozyciel wikilates tez nie ma

Gość gość
Paull Allen wspolzalozyciel microsottu nie ma studiow

Gość gość
S.Parker wspolzalozyciel faceeboka nie ma studiow

Gość gość
Michael Deel wlasciciel firmy komputerowej Deel nie ma stodiow

Gość gość
Nie napisałam, że ukonczylam studia, ani ze nie ukonczylam studiów. Nie napisałam nic o tym, że się uważam za lepsza. Napisałam tylko, że nie chciałabym się z nikim z was zadawać i że zaciekawił mnie tu ktoś, kto podobnie myśli i się wpisuje.

Gość gość
E.Williams wspolzalozyciel twittera nie ma studiow

Gość gość
B.Stone drugi od twittera tez bez studiow.wlasciciel firmy IKEA nie ma studiow.

Gość gość
O człowieku świadczy zachowanie. To jaki jest wobec innej osoby. Im szersza perspektywa do stykania się z innym światem, światem innych osób, tym większe spektrum ludzkich zachowań, osobowości, tym wieksza swiadomość...

Gość gość
Miarder R.Branson nie ma studiow.18 razy byl wyrzucany ze szkoly!!!

Gość gość
M.Zuckerberg zalozyciel faceeboka nie ma studiow.

Gość gość
/Napisałam tylko, że nie chciałabym się z nikim z was zadawać i że zaciekawił mnie tu ktoś, kto podobnie myśli i się wpisuje./ To napisz kto Cię zaciekawił a nie opowiadaj nam tutaj o ludziach z wyższej półki. Z wyższej nie zawsze z tej dobrej. No to może zgadnę chodzi Ci zapewne o zawsze szczerego?