Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma własnie chwali sie wózkiem na FB, rece opadaja...

Polecane posty

Gość gość

Dodała fotke wózka stojacego w domu, po prostu wózka - pare dni temu urodziło sie jej drugie dziecko Oczywiscie najwyrazniej czeka na pochwały ze cudowny wózek :D Jakis Bebetto Torino czy cos (tak odpisała w komentarzu)- to jakis wypas ze trzeba sie az chwalic? :D

Gość gość
Hmm przykre, nie masz własnego życia i w piątkowy wieczór śledzisz nowości na fb... żyjesz cudzym życiem i w dodatku podniecasz się tym do tego stopnia, że tworzysz tematy na kafeterii o tym... :)

Gość gość
Tak, zawsze przy kolacji, po uspieniu dzieci i po bieganiu sledze nowosci na fb, bo przez cały dzien nie mam na to czasu :) Kiedy mam sledzic? Jak pracuje, albo cwicze, albo zajmuje sie dziecmi? Wracajac do tematu, to ludzka próznosc chyba przeszła wszelkie granice :D Widziałam juz ludzi chwalacych sie samochodami, ale zeby wózkiem...?

Gość gość
Tłumaczy się winny :) Pięknie sobie wymyśliłaś ten dzień, teraz czas podnieść tyłek od komputera i chociaż w paru procentach sprawić żeby te marzenie jakbyś chciała spędzać dzień stało się rzeczywistością :)

Gość gość
Dam ci rade, przestan ja obserwowac to nie beda ci sie wyswietlaly jej posty.

Gość gość
Wez juz jej to nie hejtuj bo to rzeczywiscie glupie wozki wstawiac wozek jak wozek i nie robmy z siebie wiesniar wyroslych z powody wozka. Rozumiem jakby kupila ferrari ale wozek... Dziewczyna sie wygadala i co? Stalo sie komus cos? Moze warto sie tak uswiadamiac.

Gość gość
Zdjęcie wozka to jest nic, w porównaniu do tego co ludzie czasem wstawiaja... Też czasem się z nich smieje i się im dziwie, ale szkoda by mi bylo czasu i zachodu, zeby zakladac o tym temat i to przeżywać. Wyluzuj, niech sobie wstawia nawet zdjęcie swojej d/u/py , masz swoje życie czyż nie?

Gość gość
Autorko, jada po tobie bo same sie tak 'promuja' na fb :D A w głowie pustka

Gość gość
21:32 nie rozumiem nic z tego bełkotu :D

Gość gość
21:33 Właśnie chodzi o to, że autorka nie ma własnego życia. O tym świadczy chociażby ten beznadziejny temat tutaj. :D Pewnie to jedna z tych co nikt nie chce, singielka siedząca każdy wieczór przed monitorem z jedzeniem. Zazdrości innym dzieci i mężów to musi gdzieś wylać swoje żale :D :D

Gość gość
Ręce opadają, że ktoś tak się stresuje zdjęciem wózka znajomej na FB, że z tej okazji zakłada specjalnie dedykowany temu wątek :)

Gość gość
Dobra, moge nie miec dla was swojego zycia, moge byc no life'em :D Skupcie sie na temacie - ciekawi mnie czy ten Bebetto to az taki wypas? Jakis Mercedes wsrod wózków? Oswieccie mnie :D

Gość gość
Ja nie mam zdjecia dziecka a tym bardziej wozkow i innych glupot. Ale bawi mnie bol doopy o to co inni wstawiaja. Taka zbulwersowana, a siedzi z wypiekami i przeglada te posty i zdjecia. :D

Gość gość
gość dziś dokładnie. autorko, jakbyś faktycznie sobie pobiegała, to byś miała tak dobry humor, że nawet relacje o kupkach dzieci twoich znajomych na fb by ci nie przeszkadzały ;) spróbuj.

Gość gość
Wyszukiwarka , wpisz hasło, poczytaj recenzje. ;) idę stąd, nie karmie trolla

Gość gość
A co sama masz na swoim profilu wstawione bebetti albo tako albo quinny ze zes sie tak zagotowala? Wstaw fote na kiblu albo w wannie oblepiona piana i napisz prosze sie nie interesowac tym zdjeciem.WSTAWIAM JE PO TO NA FB ZEBY NIKT GO NIE WIDZIAL I ZEBY NIKOGO TYM NIE ZAINTERESOWAC.

Gość gość
Nie autorko bebetto to nie bugaboo:D to po prostu bebetto.

Gość gość
No wlasnie mam swietny humor po tym bieganiu, przeciez :D Siedze i sie smieje - o co wam chodzi? Jak wolicie to moge byc bezpłodna, otyła, bezzebna, bezrobotna singielka - wszystko mi jedno ;) temat jest o socjologicznym zjawisku, jakim jest chwalenie sie na portalach społecznosciowych absolutnie wszystkim, co powoli juz zaczyna ocierac sie o skrajnosc i robi sie komiczne

Gość gość
Moja znajoma chwali się na fejsie co jadła na obiad, a jakoś nie przeżywam tego i nie zakładam tematów na forum. Chcę się chwalić, niech się chwali. Co mnie to?

Gość gość
gość dziś ale to jest śmiech przez łzy

Gość gość
No i ? Ameryke odkrylas czy pierwszy dzien jestes na fb ?

Gość gość
No to mowie, ze jestem bezrobotna, bezpłodna, jedzaca gluten i nie mam swojego zycia :D Juz sie wyzyliscie? No to super, ze czujecie sie lepiej ;) A teraz ktos cos na temat?

Gość gość
A ty przezywasz czy to drogi wozek ja pyerdole. Wez popros to wstawi zdjecie paragonu.

Gość gość
Ale co ty chcesz na temat. ? Rajcujesz sie tym tak bardzo, ze to az dziwne. Wstawila zdj wozka no i ? Na tym koniec tematu. Rozne rzeczy ludzie wstawiaja, zdj obiadow, butow, paznokci, robotek recznych itp itd

Gość gość
Tak jak napisalam autorko bebetto to nie bugaboo ale mimo wszystko dziewczyna moze odkladala przez 9 miesiecy na ten wozek albo jaki kredyt wziela kupila i jest tak podekscytowana ze az wstawia to na fb. Ale bez sensu no coz

Gość gość
A teraz ktos cos na temat? x Na temat...czyli? O co ci w końcu chodzi? O "zjawisko socjologiczne" polegające na wrzucaniu pierdół na fb, czy odpowiedź na pytanie "czy to mercedes wśród wózków"?

Gość gość
Najlepiej zrobimy jak przestaniemy podtrzymywać ten temat przy życiu... temat padnie i po sprawie. A nie karmimy trolla.

Gość gość
Tak jasne, jak ktoś krytykuje autorke, to znaczy że sam ma na fb zdjęcie wozka :D ot, mądrości na kafeterii. Albo krytyka = zazdrość. Wezcie wyluzujcie. Autorko sprawdz sobie w necie co piszą o tym wozku i będziesz wiedziała, czy to rzeczywiście taki wypas, po ci temat zakładasz, my mamy ci sprawdzić?

Gość gość
O co ci właściwie chodzi? chcesz, żeby ktoś napisał, że znajoma to pustak, płytka idiotka, która chwali się wózkiem na fb? Tak bardzo by ci to poprawiło humor? Wybacz, mam wywalone na to, co ludzie umieszczają na fb. I tobie proponuję to samo, bo bardzo się tym spinasz.