Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma własnie chwali sie wózkiem na FB, rece opadaja...

Polecane posty

Gość gość
Jak ja spotkasz to jej powiedz fajny masz wozek. ;)

Gość gość
Lo boze ale zablysnelas. No moze twoi znajomi kootasy wstawiaja na fb i dlatego tak tam siedzisz i sie rajcujesz. Robotki reczne to rowniez np serwetka wykonana na szydelku.

Gość gość
No i widzisz autorko,zaraz cię zeżrą fejsbukowe mamuśki,ktore chwalą się zdjęciami kup, zebów,pierwszych kroków, skończyłam tydzień, dwa,miesiąc, trzy, tak pięknie jem, siedzę, śpię...dla nich taka fota wózka to normalka i dlatego ty jesteś be, a tamta aja, bo to jedna z nich, ktora ma pampersa (uuups dadę, bo przeciez pampers to zuuuooooo) zamiast mózgu. Co do twojego pytania o wózek,to nie wiem czy to wypasiona bryka i nie chce mi się wklepywac w google, ale dla niej pewnie tak, skoro lansuje sie nim na fb. Przykre ale co poradzisz, pustka we łbie i tylko echo słychać jak u kwok wyżej.

Gość gość
Albo wstaw swój w komentarzu pod jej zdjęciem :D

Gość gość
Tak jasne, kazdy kto skyrtykuje autorke ma zdjecia kup na fb, palnij ty sie w leb :D ciekawe bo po cos autorka tez na tym fb jest i sie jara zdjeciami. W gronie takich mamusiek widocznie sie obraca, skoro ma je w znajomych.

Gość gość
22.02 ja nie mam dziecka a mimo to uważam że bez sensu jest zakładanie tematu z takiego powodu, ludzie wstawiaja różne zalosne rzeczy, ale żeby aż tak się tym rajcowac? To coś chyba z autorka nie halo. Mnie też irytuja zdjęcia dzieci 100 takich samych i chwalenie się kazdym zabkiem, ale co poradzisz. Ludzie tacy są.

Gość gość
Nie pompuj się tak, rozpłodówko

Gość gość
Widac ze maz cie dawno nie chedozyl i masz kisiel w galotach nawet na widok wozka na fb :D

Gość gość
22:11 a ty co taka agresywna? Wstawiłaś na fb fotę stokke i nikt nie skomentował? Oh,,,jak przkro...:D:D:D

Gość gość
Tutaj kolezanka z fb. Ja tez jestem na kafeterii kolezanko. Zapraszam na kawę, to sobie obejrzysz bryke na żywo. :)

Gość gość
Alez ja sie swietnie bawie tak samo, jak ty hahaahaa gdzie tu agresja to poprostu beka z ciebie i twoich znajomych hahaa :D widzisz mozesz isc na kawke do kumpeli od kontrowersyjnej foty hahaha

Gość gość
22:20 tylko, że ja to nie autorka, tępaku

Gość gość
Wiedziałam, że zaraz ktoś napisze w imieniu znajomej autorki. Koorfffa jakie te kwoki z kafe są przewidywalne.

Gość gość
gość dziś No i widzisz autorko,zaraz cię zeżrą fejsbukowe mamuśki,ktore chwalą się zdjęciami kup, zebów,pierwszych kroków, skończyłam tydzień, dwa,miesiąc, trzy, tak pięknie jem, siedzę, śpię...dla nich taka fota wózka to normalka i dlatego ty jesteś be, a tamta aja, bo to jedna z nich, ktora ma pampersa (uuups dadę, bo przeciez pampers to zuuuooooo) zamiast mózgu. Co do twojego pytania o wózek,to nie wiem czy to wypasiona bryka i nie chce mi się wklepywac w google, ale dla niej pewnie tak, skoro lansuje sie nim na fb. Przykre ale co poradzisz, pustka we łbie i tylko echo słychać jak u kwok wyżej. x fejsbukowe mamuśki? a czy którakolwiek stanęła w obronie tej laski z fejsa? też mnie śmieszą takie zdjęcia, ale nie na tyle, żeby z tego tytułu zakładać wątek na kafeterii. może przeczytaj ze zrozumieniem komentarze...bo pustkę we łbie to masz ty.

Gość gość
Hejtuja autorke bo same wszystko wstawiaja :D i sie chwala

Gość gość
Ja nie jestem jasnowidzem, tu kazdy jest gosciem. Tylko na tyle cie stac, ublizac ? I tak pisza matki. Nic nie lepsza jestes od tej co wstawia gowno w nocniku na fb. Dno i kilometr mulu.

Gość gość
Tepe mamuski z kafe a sama tu siedzisz i pyerdolisz po nocach ? Kvrwa co idiotka tepa to szok :D

Gość gość
Żal

Gość gość
W czym problem?! W realu nikt by sie nie dziwil, ze znajoma pokazala drugiej znajomej wózek. F-b pomaga kontaktowac sie ludziom, ktorzy normalnie nie moga sie spotykac i rozmawiac tak często, jak chcą ( a chcą) . Jesli nie lubisz znajomej , masz w nosie ją i jej wózki - to kto ci kaze ja miec na f-b? Przeciez sama dodałas.

Gość gość
Och co za tepa svka dodala wozek na fb och zaraz sie w galoty zeszczam z ekscytacji

Gość gość
dobre wózki mają oświetlenie na nocne spacery, jak ten nie ma to jakis zwykły dla plebsu.

Gość gość
No lepsze są pewnie te które fb traktują jak portal matrymonialny i tylko widać ich własne gęby w setkach pozycji.

Gość gość
Fajnie przynajmniej można zobaczyć, pogadać bo może któraś właśnie szuka czegoś takiego. Nie ma w tym nic złego.

Gość gość
No to sie wlasnie dowiedzialam, ze powiedzenie znajomym : "kupilam wozek taki a taki+ zdjecie" jest wysoce naganne , niemoralne i godne potepienia, a f-b nie jest miejscem do przekazywania sobie nowinek, tylko swiętym , waznym , wznioslym narzedziem do ...no nie wiem wlasnie do czego, moze ktos mnie oswieci? :):):)

Gość gość
Jak masz ładny wózek to czemu się nie chwalić ale Bebetto to raczej przeciętny wózek . Dużo lepszy Anex Cross i ładniejszy. Ale na fejsie się nie chwaliłam. Ludzie sami pytali co to za wózek bo robił wrażenie.

Gość gość
Po to jest FB, żeby się chwalić:) mój Anex bardzo się podobał znajomym i dostał dużo lajków :)

Gość gość
Przecież to reklama wózka a wy się nabrać dajecie

Gość gość
Ja również na Fb pokazałam swój wózek. Należe do grupy Anex Sport Cross Clasic. Mam model Sport i pochwaliłam się nim na tej własnie grupie :-) polecany wózek