Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rzucilbys dziewczyne gdyby powiedziala ze jest dziewica

Polecane posty

Gość gość

Tzn spodobala ci sie dziewczyna, ty jej tez, spotykacie sie raz, drugi, trzeci i ty chcesz seksu. No i myslisz, ze nie ma problemu bo macie juz naprawde sporo lat. A ona mowi ci, ze jest dziewica. Uciekasz? Szukasz innej? Wolalbys nie wiedziec? Temat calkiem serio, nie dla kafeteryjnych oszolomow.

Gość gość
chyba tak;/

Gość gość
Po raz kolejny dziewice w roli głównej :-) To sprawa indywidualna. Jeden ucieknie iinny z radości będzie skakał pod sufit.

Gość gość
Ja bym poczekal aż będzie gotowa :)

Gość gość
Zalezy ile ma lat. Po 30 nie wymagalbym dziewictwa choc dzic nie znajdzie sie pelnoletniej dziewicy. Na studiach nie ma zadnych dziewic no i wiadomo jak " dorabiaja " sobie studentki i co robia na erasmusach.

Gość gość
Dziewice sa super. Mezczyzni cenia i szanuja dziewice niezaleznie ile maja lat!

Gość gość
No ale jakbys jakims nieszczesciem znalazl taka leciwa to bys od razu uciekl? Rozmawiasz z nia, wydaje sie ok, normalna, nie jakas nawiedzona, a potem wychodzi taki defekt.

Gość gość
Nie jestem wprawdzie facetem, ale w odwrotnej sytuacji gdyby facet powiedział mi że jest prawiczkiem, ucieklabym. Nie dlatego że mam coś do prawiczkow. Tylko dlatego że to mówi, zastanawialabym się czy sie tym chwali czy się żali. Dokladnie na tej samej zasadzie, ucieklabym od faceta który się chwali swoimi byłym :)

Gość gość
Byłymi ;)

Gość gość
No ale facet jak sie nie przyzna, to pol bidy.A z babka jest inaczej, facet sie skapnie i ona ma przeciez dyskomfort podczas seksu.

Gość gość
Po pierwsze nie proponowałbym seksu tak szybko, a po drugie... jeśli na kobiecie by mi zależało to gdzieś miałbym to czy jest dziewicą, czy nie, bo jakie to ma znacznie? Problem byłby wtedy gdyby taka dziewczyna powiedziała, że seks wyłącznie po ślubie, raczej bym wtedy odpuścił.

Gość gość
Ja bym ja wywalil gdyby byla niedziewica!!!!

Gość gość
problem z d**y do rozpatrzenia dla debili i kretynek ,pozdrawiam serdecznie dzieciaki...

Gość gość
Ucieszylbym się bo nie lubię puszczalskich a taka niedziewica nie wiadomo jaka ma przeszlosc

Gość gość
gość dziś "No ale facet jak sie nie przyzna, to pol bidy.A z babka jest inaczej, facet sie skapnie i ona ma przeciez dyskomfort podczas seksu." x nie zawsze facet musi się kapnąć, czasem nawet ginekolog nie ma do końca pewności ;) Problem błony dziewiczej, to bardziej problem obyczajowy niż rzeczywisty. Rzadko dziewczyny krwawią, a jak je boli to raczej dlatego że są spięte a nie dlatego że błona pęka. Zakrwawić może też niedziewica, na przykład z powodu słabego nawilżenia i zdenerwowania. Zawsze można na to zwalić ;) xxx Mój facet dowiedział się dopiero po fakcie, że był pierwszym. Mówił że gdybym mu potem nie powiedziała, to by się nie zorientował :)

Gość gość
Oczywiście że tak bo tylko dziewica się szanuje