Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kattybaby

Mam 19 lat i mam sponsora

Polecane posty

Gość gość
To normalne i naturalne. Obecnie 99% 19-latek ma sponsora. To nic złego. Świadczy o zaradności życiowej.

Gość gość
Seks to forma auto-promocji, dzięki której zarabiasz. A zarabiając, możesz innym płacić za seks i tak w kółko :)

Gość gość
dokladnie, ja ejstem teraz nieszczeslwiiwe zakochana bo bez wzajemnosci oczywiscie facet beddzie ydawal,ze tez cos czuje ( lol ) a pozniej zrozpaczona porzuci czy to mezczyzna? Nie to gorsze niz zwierze co ma gdzies czyjes uczucia.. Wole juz typa co jasno mowi czego chce i nie udaje milosci.

Gość gość
Do autorki: jestes prostytutka. Kobieta, ktora bierze pieniadze za seks to prostytutka. Twoj wybor. Mowienie "mam sponsora" to taka przykrywka, zeby nie mowic o sobie "jestem prostytutka". Gdyby posiadanie sponsora bylo akceptowane przez spoleczenstwo, to powiedzialabys o tym mamie, ciotkom, sasiadkom i kolezankom. Nietety, nikt nie pochwala prostytucji.

Gość Kattybaby
Spoko, możesz nazywać to jak chcesz, mnie to nie rusza. Ja to nazywam sponsoringiem a ty prostytucją ale spójrz na te żony które utrzymuje mąż. One siedzą i pachną a mąż je utrzymuje. Na pewno z nim sypiają. Czy nie jest to także pewnego rodzaju prostytucja?

Gość gość
Radze jedynie zrobic dobry plan na przyszlosc bo mlodosc nie trea wiecznie i warto miec co innego w zapasie :)

Gość gość
Jesteś zapewne atrakcyjna i na pewno mądra. Życie trzeba sobie dobrze układać jeżeli są ku temu odpowiednie przesłanki (sponsor) należy je wykorzystać. Te głupie niech się męczą ze swoimi go/ło/du/pc/ami. Kiedyś zrozumieją jaki okropny błąd popełniły.

Gość gość
Autorko pochwal sie czyms wyjatkowym. Dzisiaj kazda sie prostytuuje

Gość gość
żony maja zupełnie inny status społeczny niz prostytutki. sama siebie stawiasz poza spoleczenstwem, na pozycji ktora wszyscy gardzą. wyjdz z prostytucji jak najszybciej.

Gość gość
Oj dajcie spokój lasce.Niech robi co lubi a ewentualne konsekwencje sama będzie ponosić.Co to boli innych...

Gość Kattybaby
Żyję tak jak zawsze chciałam. Odkąd skonczylam 15 lat juz myslalam o tym jak stac sie bogata. Jakos sie udalo. Zdaje sobie sprawe ze ten facet moze mnie zostawic. Trudno znajde kolejnego. Poki co korzystam. Spa raz w tygodniu, jak juz wspominalam super wakacje. Ostatnio byliśmy w świetnym hotelu w Portugalii. Wchodząc do sklepu moge brac co tylko zechce, czy to bizuteria, buty czy ubrania. Nie tak jak moje kolezanki na ktore nic nie stac. Zrobiłam sobie takze zabieg powiekszania ust a juz planuje powiekszyc piersi, zawsze tego chcialam

Gość gość
>>> gość dziś Oj dajcie spokój lasce Ludzie raczej chca jej POMOC. Prostytutki umierają w samotności i w biedzie, bo mlodosc i uroda szybko mija, pieniądze sie rozchodzą, za to zszargana opinia i odrzucenie społeczne zostają na zawsze. Latwo mozna sobie zycie zmarnować, ale ona sobie z tego jeszcze nie zdaje sprawy. :((

Gość gość
Spójrz na rosjanki. One to potrafią dorwać tych bogaczy i są ustawione do końca życia. Skaczą koło tych milionerów i są szczesliwe. Mimo że ich młodość przeminęła bo znam takie które mają już ponad 40 lat to dalej są z nimi. To jest też kwestia faceta. Dzięki tym facetom one mogą otworzyć swoje własne małe firmy, sklepiki albo salony kosmetyczne. Nawet jak ten facet je zostawi to one i tak mają z czego godnie żyć.

Gość Inna gość
Nie potępiam, nikogo nie potępiam. Co sądzę o tym, hmm... Też nie chcę pracować, ale mieć pieniądze. Jednak nie chciałabym wtedy w zamian ofiarować mu swoje ciało. Wolałabym, by ktoś mnie utrzymywał, ale niczego w zamian nie oczekiwał, ten ktoś sobie żyje i pracuje, a ja jem i śpię w jego domu i czasem posłużę rozmową. Jednak tak nigdy się nie stanie i trzeba zacząć liczyć tylko na siebie i stać się niezależnym człowiekiem. Masz teraz sponsora - ok, to Twoje życie i żyj jak Ty chcesz. Ale za niedługo Twoje młode ciało już takie młode nie będzie i Twój sponsor Cię wyrzuci i znajdzie sobie inną, młodą osóbkę. Zostaniesz sama. Bez niczego.

co za denna prowokacja hahah żyjesz zmyślonym życiem dziewczyno. Mówisz, że rodzice o tym nie wiedzą, w takim razie gdzie dla nich jestes kiedy to niby byłaś na wakacjach w Portugalii?

Gość gość
Dobrze robisz. Miłości nie ma,faceci są beznadziejni

Gość Kattybaby
Dla rodziców byłam po prostu w Portugalii. Powiedziałam, że jadę z moim chłopakiem

Gość gość
dziewcze, żly tytuł dałaś nie sądzisz ze lepiej by brzmiał: mam 19 lat i sprzedaję swoje jędrne ciało za możliwość zakupów płaconych z cudzego portfela? :D żal mi cię, naprawdę jedyne co dostrzegasz w życiu jest status społeczny. na inne aspekty jesteś ślepa

Gość Kattybaby
Dokładnie tak. Dla mnie najważniejsze saą pieniądze. Ludzie dla których najważniejsze są pieniądze odnoszą sukces bo nie zaprzątają sobie głowy przyjaźniami i miłościami

Gość gość
Pieniądze są dla ciebie najważniejsze, więc sama potwierdziłaś, że jesteś typową prostytutką.

Gość Kattybaby
A co z mężczyznami dla których pieniądze są najważniejsze? Są biznesmenami i gdy tracą te pieniądze popełniają samobóstwo. Też uważasz ich za prostytutki bo kochają kasę?

Gość gość
0/10 to prowo!

Gość gość
jesteś prostytutką a nazwa sponsoring to taka pudrowana forma prostytucji oszukuj się dalej, zero ambicji, honoru i godności powiem więcej ty nie jesteś zaradna ty tylko poszłaś na łatwiznę po najmniejszej linii oporu chwalić to byś się mogła gdybyś rzeczywiście w wieku 19 lat stała się bogata dzięki swojej inteligencji oraz ciężkiej pracy bo rozłożyć nogi to żaden problem, gdybyś nie miała z tym problemu to byś nie zakładała tego wątku, prędzej czy później zaczniesz płacić za swój "zawód" emocjonalnie o ile już nie płacisz, kasa to nie wszystko to co się liczy w życiu to miłość, szacunek do siebie i bliskich oraz rodzina może kiedyś to zrozumiesz

Gość gość
Moim zdaniem Kattybaby ma rację. W życiu najważniejsza jest kasa. I na jej gromadzeniu należy się skupiać.

Gość gość
Kobiety to szmaty i tyle. Kazda!

Gość Kattybaby
W dzisiejszych czasach nie liczy się inteligencja. Spójrz na te wszystko celebrytki, zrobiły kariery i zdobyły pieniądze przez pokazywanie tyłka a nie za fizyke kwantową. Jak jest się ładną to lepiej wykorzystać urodę do zarabiania dużych pieniędzy

Gość gość
jestes zwykła k****. faceci potrafa kochac tak samo mocno jak kobiety tylko inaczej to okazuja. dla nich sex nie łaczy sie z uczuciem dlatego czesto zdradzają, zal mi ciebie bo nie jesteś lepsza od tych co stoją pod latarnią zero szacunku do siebie.

Gość gość
Po co więc piszesz na forum? Dziewczyno, dziewczyno długa i wyboista droga przed toba. Ale tak wybrałaś ...

Gość gość
Sponsoring to prostytutucja a prostytucja nie jest lubiana przez kobiety ktore chca szachowac mezczyzn swoim cialem i zmuszac ich do malzenstwa ktore jest dla nich niekorzystne. Prostytutki jak np. ty daja mozliwosc taniego seksu bez tracenia suweremnosci i wolnosci ktore zabiera zona w malzenstwie.

Gość Gosc

Śmieszą mnie te osoby co tak płaczą ,że faceci tylko zdradzaja więc lepiej za kase itp. , często kobiety same nie mają nic wiecej do zaoferowania poza swoja ... oczywiscie zaraz odezwa się tu osoby jakie to oni maja bogate życie a nawet nie potrafią przytrzymac przy sobie chlopaka. 

Kiedys z taka laska się spotkalem opisywala siebie co to ona1 nie robi jakie to ona ma bogate życie a jak ja zobaczylem to glownie co robila to chodziła z powerbankiem i pisala na facebooku hehe  A jak osobie mowila to ona to wszechstronna chyba na fb hehe