Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

99,9 % kobiet to nic nie warte, płytkie, idiotki, a każda uważa się za wyjątkową

Polecane posty

Gość gość

każda z tych 99,9% powie ci, że nie jest taka jak inne kobiety. Płytkie, postępujące według schematu, lecące na ten sam typ facetów, mające identyczne zainteresowania, tak samo się zachowujące, bez żadnych wartości. Kobiety zgubią nasz gatunek.

Gość gość
to rozmnażaj się sam. A tak przy okazji,,, skoro takie głupie , to po co się tym zajmujesz? To jest dopiero idiotyzm

Gość gość
a co robisz na tym strasznym kobiecym forum?

Gość gość
Widać kisisz sie w towarzystwie głupich, cóz ,trudno, jesli nie stac cie na lepsze...

Gość cafeDRON
owszem, jest kilka fajnych dziewczyn w Polsce i normalnych , na podstawie wypowiedzi , postawy , charakteru , zachowania , mądrości tych kobiet buduję obraz kobiety z którą chciałbym być , żyć , przytulić się do takiej kobiety , pobzykać a zatem na mojej liście jest : - Beata Szydło - Magdalena Ogórek - Agata Duda - Agata Młynarska - Beata Tadla - Dominika Wielowiejska - Monika Jaruzelska - Dorota Wellman jest wiele mądrych kobiet , charakternych kobiet od których facet powinien się uczyć nie tylko bzykania , jak wiadomo , większość kobiet potrzebuje bzykania dla własnego dobra psychicznego ale oprócz bzykania mają ogromną wiedzę , natomiast lekceważę kobiety , które nie posiadają żadnej wiedzy , natomiast potrzebują tylko bzykania i liczą na forsę od faceta , takie kobiety to jest ostatni chłam, odpad, gruz , złom !

Gość gość
Hmm, Szydło, no cóż o gustach się nie dyskutuje. To odpowiadałaby Ci kobieta taka jak Wellman - mam na myśli także powierzchowność? Czy po prostu marzy Ci się taka o charakterze Welman i powierzchowności Magdy Ogórek?

Gość gość
to dzial w druga strone, madrych facetow nie mylic starych ! ( starsi mysla,ze sa madrzi bo wiek itp.) wartosciowych ( czyli z zasadmi) , honorowych ( dotrzymujacych slowa, nie zdradzajacych) jest jak na lekarstwo. Mysle, ze w stosunku do wartosciowych kobiet co najmniej 1:5. Dziekuje za uwage.

Gość gość
to duzy masz rozrzut chłopcze od pustych lal bez charakteru i rozumu jak Ogórek, po podnóżek prezesa, czyli panią SZ. po kobietę inteligentną i z osobowością jak Wellman. A poza tym dopatrzeć się w Ogórek pozytywnych cech charakteru i umysłu to jakas wybitna umiejętność, ta pani jest jedynie do ogladania i nigdy, ale to nigdy nie powinna mówić, bo urok pryska

Gość gość
99% polskich mężczyzn to brzydale i pustaki :D

Gość gość
Może spotykasz takie kobiety bo sam nie masz nic do zaoferowania? Myślisz że wartościowa kobieta chciałby tracić czas dla takiego tepego chama oceniajacego wszystkiego kobiety na podstawie kilku przez siebie spotykanych? Mam nadzieję że z Twojego 'bzykania' nie zrodzi się koleśny sfrustrowany palant na twoje podobienstwo. Żal.pl

Gość gość
dokladnie.. jakos Polki sa rozchwytywane przez wyksztalconych mezczyzn ktorzy chca zlaozyc rodizne z nimi a Polaczki nie no chyba,ze Ci za granica haha.

Gość gość
To,ze kobiety sa madrzejsze i bardziej wartosciowe od facetow swiadczy to,moze to Wy skomlecie o nas hahaha my wybieramy.

Gość gość
Ja tam mam niską samoocenę i nie uważam się za wyjątkową.Ale przynajmniej jad jawnie wylewam.

Gość gość
Nawet za granica im ciezko znalezc, a moze zwlaszcza bo kobiety maja tam inny lepszy przyklad mezczyzny. Jedynie ukrainki wezma co sie napatoczy bo tam bieda piszczy i dla nich lepszy taki polaczek chocby dla obywatelstwa one malzenstwo traktuja jak biznes :)

Gość mnietowisi
te kobiety, które wymieniłem z imienia i nazwiska , czyli : - Beata Szydło - Magdalena Ogórek - Agata Duda - Agata Młynarska - Beata Tadla - Dominika Wielowiejska - Monika Jaruzelska - Dorota Wellman bardzo mnie imponują , są charakterne, mają swoje zasady , żyją ze swoimi zasadami , mają swoją wiedzę nie tylko życiową ale mogą być wzorcem do naśladowania dla innych kobiet , namawiam posłuchajcie co opowiada Magdalena Ogórek , nie patrzcie na kobietę ale posłuchajcie co opowiada i jaką posiada wiedzę nie tylko na temat historii , malarstwa , polityki , opowiada bajkowo, przestrzennie, zrozumiale, nie zacina się i kobieta posiada ogromną intuicję oraz potrafi słuchać innych , ogromnie empatyczna i bardzo 'ciepła' , to 'ciepło' aż paruje od kobiety i zaraża swoim ciepłem i spokojem , panuje nad swoimi emocjami , nie mam pojęcia , jak Magdalena Ogórek zachowuje się prywatnie ale tak myślę , że na prośbę faceta przyniesie facetowi piwo i kapcie z uśmiechem na twarzy ale chce liczyć też na faceta , że facet zrobi rano kawę z miodem przed śniadaniem i facet zrobi pranie oraz prasowanie , jeżeli nie może liczyć na pomoc faceta to Magda woli być ze swoją córką i rozumiem takie kobiety , TY MNIE i JA TOBIE z empatią i pomysłem na życie a nawet z improwizacją ale z wyobraźnią , tak myślę , że marzeniem wielu facetów jest aby poznać kobietę piękną i mądrą jak Magdalena Ogórek , Beatę Szydło, Agatę Młynarską i kobiety tu wymienione , uczmy się od kobiet , poznajmy kobiecy świat i światopogląd , kobiety popełniają wobec Nas facetów bardzo poważny błąd życiowy , czyli kobiety nie chcą Nam facetom zaufać i nie opowiadają o swoich sprawach miesiączkowych , traktując te sprawy jako TABU , traktując facetów , że jesteśmy z innej PLANETY a tak wiele spraw może rozwiązać między nami rozmowa i rozmawiamy tym samym językiem ale kobieta wie swoje i często przy tym 'swoim' przegrywa z facetem , ponieważ unika rozmowy o sprawach ważnych !