Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqrwiony heniek ze szpadlem

Namysłow przestan spamowac filmikami o namyzłowie bo cie chyba dziś..

Polecane posty

Gość wqrwiony heniek ze szpadlem

za7ebie szpadlem🖐️

Gość gość
bo co przeciez nikt ci nie każe tego oglądać Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41

Gość gość
mam nadzieje ze se przyjąles to do (ś)wiadomości?:D

Gość namysłów to metropolia
nie nie przyjąłem do wiadomości bo gdyby nie ja nikt by o namysłowie nie wiedział Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 8 °C, wiatr zach., 10 km/h, wilgotność 83% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: niedziela, 11:41

Gość gość
o dziurach nikt nie słyszałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł🖐️

Gość gość
on krwa nie moze byc normalny to świr jak chvj, zeby caly czas wklejac ten namyzłów no i filmiki robic jak jezdzi bez celu po tej dziurze, normalnie psychiatra i kaftan sie kłania :D

Gość goofno w błyszczacym dresie
namysłów to metropolia ???:D:D:D🖐️ dobre