Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję ale nie chciałbym kłamać jak Ty Modelko i zachowywać się jak Ty złapana na kłamstwach. To wstyd dla moralnego człowieka tak się zachowywać. Myślałem, szczerze mówiąc, że masz klasę a wygląda, że masz tylko osiem klas podstawówki i kompletny brak podstawowych zachowań człowieka kulturalnego. Naprawdę mnie rozczarowałaś swoją postawą. Czytając Twoje posty od dłuższego czasu miałem zupełnie inne mniemanie o Tobie. A dzisiaj wyszła z Ciebie kłamczucha i to w dodatku niewychowana. To naprawde przykre. Wiem, że to częsta przypadłość ludzie wierzących i stojących po prawej stronie sceny politycznej. Dzisiejszy dzień to ogromne rozczarowanie Twoją osobą i szczerze mówiąc jestem zażenowany Twoją postawą. Ale cóż. Człowiek często się rozczarowuje. Miłego dnia Modelko.

gość dziś Twoje subiektywne opinie typu "wygląda, że masz tylko osiem klas podstawówki i kompletny brak podstawowych zachowań człowieka kulturalnego" są tylko Twoimi subiektywnymi opiniami, które jak dla mnie są przezabawne :) Dziękuję Ci za rozbawienie :) Miłego dnia :)

Gość fala hejtu
chore urojenia starego desznika vel gaz muszt.....klakiera shamana zresztą >> :D ja jestę desznik ? :-P ło matko z tobą jest gorzej niż myślałem :classic_cool: nie tylko paranoja antysemicka ale i typowa kafeteryjna dżunglo-sraczka w łepetynie, jakoby każden jeden co tu pisze był shatynem alebo desznikiem czy innym blondynem bm... a meldujesz się na każdym topie shatyna od paru dobrych lat baranie więc nie zgrywaj zdystansowanego rzeczywiście klakier shatyna gdzieś się kręci na kafe ale to nie ja, wystarczy poczytać jak często mam inne zdanie ale rozumiem że jak od czasu do czasu odnośnie PIS czy kleru się ze sobą zgodzimy to oznacza że sobie klakierujemy wzajemnie... :classic_cool: cudownie

Gość fala hejtu
Policja użyła gazu łzawiącego wobec uczestników protestu >> zawsze mogli użyć gazu musztardowego, więc nie jest tak źle :D:D 🖐️

Gość gość
ale lewacki łomot:( wydobywający się z lewacko -neandetralckiego psedomózgowia

Gość fala hejtu
"Dlaczego ma przepraszać za coś co nie jest kłamstwem. To, że tak napisali w wyborczej albo wypowiadają się "specjaliści" z lewackich mediów nie stanowi, o prawdzie usmiech.gif Udowodnij proszę, że to było kłamstwo." >> No to jest modelowy przykład ( modelka bez związku :-P chyba bez związku z inteligencją ) zmanipulowanej kretynki . Znów włącza się schemat, znów katarynka.... jak nie coś po naszej myśli to pewnie to GW i TVN mówił i oczywiście kłamał , a media są lewackie ( cokolwiek ona przez to rozumie a pewnie nie rozumie ) więc wszystko co powiedzą jest kłamstwem. W taki sposób można wyjałowić każdą dyskusję bo takiej osobie włącza się schemat którego nikt normalnie myślący nie przebije. Mantra ..mantra ...zabija myślenie ... "lewacy", "tvn kłamie" - przypomina to ludzi którym jakaś sekta wyprała mózgi. Co ciekawa taka biedaczyna sądzi że to są jej spostrzeżenia i jej jakże dogłębne analizy świata otaczającego... :-( Modelko.. jeśli o mnie chodzi to TVN-em rzygam, GW nie miałem w ręce od lat 16-stu, ale faktem niezaprzeczalnym jest że Macierewicz nie miał żadnych dowodów na swoje tezy i nas ośmieszył. Nie potrzeba do tego TVN aby to rozumieć.

Gość gość
modelka rozjechana na miazge

Gość gość
Shatyn zaloguj sie Kozle :D

Gość gość
nie małpuj szmatyna kłamczucho

Gość gość
zaloguj sie kapciu nowohucki:D:D:D:D:D:D

Gość gość
13.35 to kozioł, można go poznać po charakterystycznym błędzie :)

Gość gość
Kaczyński w Krakowie, 11 listopada br „Nie mogę powiedzieć, że dziś nasza wolność, suwerenność, prawo do podejmowania decyzji odnoszących się do naszego kraju, naszych interesów, nie jest przez nikogo podważane. Są i tacy, którzy podważają nawet nasze prawo do kontynuowania tego, co nazywa się naszą polską kulturą. Nawet i to bywa dziś kwestionowane. W Unii Europejskiej są politycy, którzy mówią „jeśli środkowo-wschodnia część Europy przyłączyła się do nas, to musi przyjąć nasze normy, przeświadczenia, kulturę”, czyli wyrzec się tej własnej, która jest oryginalna, jest inna. Inni mówią: „nie wolno wam realizować własnych interesów, musicie brać pod uwagę interesy nasze”, tych silniejszych”.

Gość gość
13.35 to kozioł, można go poznać po charakterystycznym błędzie x zaloguj sie kapciu nowohucki:D:D:D:D:D:D

Gość osabzzzzz
W tej wypowiedzi Kaczora mamy 3 kłamstwa: 1. Nikt nie powiedział, że „jeśli środkowo-wschodnia część Europy przyłączyła się do nas, to musi przyjąć nasze normy, przeświadczenia, kulturę” 2. Czy ktokolwiek podważał polską kulturę? Kaczyński widocznie mówił do tych, co nie czytają, do teatrów nie chodzą, a już na pewno, nie na koncerty. Tak jak i on sam. 3. „Nie wolno wam realizować własnych interesów, musicie brać pod uwagę interesy nasze”, tych silniejszych”. Kto to i gdzie powiedział ? To insynuacje Jara, to jego znana metoda. Kłamstwo i insynuacje.

Gość gość
„Nie wolno wam realizować własnych interesów, musicie brać pod uwagę interesy nasze”, tych silniejszych”. Kto to i gdzie powiedział ? To insynuacje Jara, to jego znana metoda. Kłamstwo i insynuacje. > hehehe a tymczasem v-ce premier PiSu Morawiecki leci do London City do USA, aby namawiać przedsiębiorców na inwestowanie w Polsce, bo pod waaadzą PiS inwestowanie spadło o 5-6 procent :-D

Gość ibryfibry
Który inwestor będzie chciał wyłożyć szmal na dłuższy termin w kraju nieobliczalnym, któremu obniżają ratingi i we wszelkich rankingach leci w dół na pysk?

Gość zzołzaaa
Bogacą się ci co konkurują, a nie chowają głowę w piasek, izolują się, opluwają, pouczają, dzielą, nie potrafią współpracować.

Gość gość
Dobra zmiana działa w rządzie :) I to jest piękne :)

Gość bite me
Kaczor nie ma żadnej propozycji dla Polski, rządzi przez podział, wywołuje konflikty, kłamie insynuuje, roz/pieprza demokracje i nawet święto narodowe potrafił rozwalić przenosząc Święto Niepodległości na wigilię tego święta, bo miesięcznica jest najważniejsza :( (((

Gość gość
preziu PiSu wprowadza nowy obyczaj. przenosi święta narodowe na święta swego kultu

Gość gość
bite me dziś Tak sobie to tłumacz... po lewacku z przewrotną propagandą :o 🖐️

Gość bite me
Jedno jest pewne. Za rządów PiSu Polska upada nisko, coraz niżej, nawet .... święto narodowe schrzanią

Gość bite me
lewacku ? pieprz się durniu

Gość gość
zaloguj sie nowohucki kapciu:D:D:D:D:D:D:D

Gość fala hejtu
bite me dziś lewacku ? pieprz się durniu >> :classic_cool:

Gość gość
fala hejtu to shatyn!!!!!