Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

Gość gość
jeżeli to nie jest prawdą to nalezy pozwać Newsweek do sądu :P

Gość gość
przypominam, że ZIOBRO jest ministrem sprawiedliwości i prokuratorem generalnym czyli ..... ???? demokracja po pisowsku, to jest niezależność sadów i prokuratorów :( (((

Gość gość
Jak Cię złapią za rękę mów, że to nie twoja ręka

Gość gość
znowu blokada 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 15 :(

{SPROSTOWANIE: Początkowo w tekście było zdanie, że Tomasz Sakiewicz został uhonorowany medalem Służby Bezpieczeństwa Ukrainy. To nieprawda. Medal pochodzi od Rady Bezpieczeństwa Narodowego i Obrony Ukrainy. } :D

Gość gość
W perspektywie do 2050 roku ogólna liczna ludności Polski zmniejszy się o ponad cztery i pół miliona. Przybędzie za to osób w wieku co najmniej 60 lat - powiedziała dziś w Senacie minister rodziny, pracy i polityki społecznej Elżbieta Rafalska

Gość gość
a 500 plus miał pomóc w demografii..

Gość gość
gdzie są zwolennicy pisiu którzy mówili że PO kradnie ? Co powiedzą na temat artykułu z Neesweeka ?

Gość gość
szukaj na Nowogrodzkiej

Gość gość
neesweek to lewacka gazeta więc kłamie na 200% alebo i na 300

Gość gość
John Cleese o byłych żonach: "CIESZYŁBYM SIĘ, GDYBY UMARŁY. Na przykład przygniecione przez drzewo"Cleese zdradził przy okazji "sekret udanego małżeństwa": Najlepiej nie mieć dzieci. Dzieci są przyczyną większości nieszczęść na świecie. Kosztują fortunę, martwisz się o nie całe życie, a na końcu wyrastają na takie same osoby, jak ich matki. Lepsze są koty. Można je karmić dwa razy dziennie. :D:D:D

Gość gość
Ma rację.

Gość gość
Kiedyś tutaj była mowa o Paulinie Młynarskiej, polecam i tak uważam, że ... 'Wyjątkowa. Jak Paulina Młynarska' x http://natemat.pl/194293,wyjatkowa-jak-paulina-mlynarska

Gość gość
gość dziś W perspektywie do 2050 roku ogólna liczna ludności Polski zmniejszy się o ponad cztery i pół miliona. Przybędzie za to osób w wieku co najmniej 60 lat - powiedziała dziś w Senacie minister rodziny, pracy i polityki społecznej Elżbieta Rafalska > zmniejszy sie to wiadomo. Oto efekty rządów post solidaruchów :(

Gość gość
gość dziś neesweek to lewacka gazeta więc kłamie na 200% alebo i na 300 > no pewnie, za to pro pisowskie media wg ciebie są ok i dlatego też dzięki tobie i tobie podobnym , pod płaszczykiem 'dobrej zmiany' NARÓD został wykiwany ;):P

Gość gość
gość dziś John Cleese o byłych żonach: "CIESZYŁBYM SIĘ, GDYBY UMARŁY. Na przykład ... > To nie jest śmieszne. To po prostu kretyńskie ... Gdyby rodzice tego indywidum podzielali to co mówi to on na pewno by nie był na tym świecie i śmiem twierdzić, że ludzkość by na tym nie straciła.

Gość gość
no pewnie, za to pro pisowskie media wg ciebie są ok i dlatego też dzięki tobie i tobie podobnym , pod płaszczykiem 'dobrej zmiany' NARÓD został wykiwany x to był sarkazm, ironia itd. o tym że neesweek to lewacka gazeta, szkoda że nie znasz się na żartach 😭

Gość gość
TVN24 może i jest liderem, ale co z tego? Jest to kanał lewacki... A lewactwo lepiej się w mediach sprzedaje - to już wiadomo od dawna. TVP Info jest taki jak być powinien, czyli elitarny kanał dla najbardziej wymagającej widowni, a nie dla masówki. Rozliczanie kanału publicznego ze słupków oglądalności jest potwornie idiotyczne. TV Republika w warstwie informacyjno-publicystycznej też trzyma bardzo wysoki poziom i jest daleki od lewactwa. Wadą tego kanału jest tylko duża ilość telezakupów, ale z czegoś się utrzymywać musi.

Gość gość
TV Republika straciła wiele swoich wartościowych osobowości, ale mówi się trudno. :D Tak szczerze powiedziawszy, w obecnej sytuacji utrzymywanie tego kanału w ogóle traci sens. Ja na przykład już prawie nie oglądam Republiki. Był to bardzo cenny kanał, kiedy TVP była opanowana przez ludzi PO i była lewacka, więc TV Republika była cenną alternatywą. Teraz, kiedy TVP jest normalna, dla mnie TV Republika trochę traci sens bytu. :)

Gość gość
gość dziś X bełkot :D nie ma drugiej tak zideologizowanej i spropagand/yzowanej TV jak TVPinfo i mówią tak ludzie którzy żyli w komunie

Gość co do bandernady i flagi
Flaga ukraińska nie jest w Polsce objęta ochroną prawną. Mówię o niebieskożółtej. Flaga czerwonoczarna używana przez Ukraińców w Polsce podlega sankcji karnej, ponieważ jest to symbol faszystowski. Każdy przypadek użycia takiej flagi w Polsce powinien być ścigany z urzędu. Znane są powszechnie przypadki użycia tego symbolu faszystowskiego w Polsce (w tym wywieszenie tej flagi na widok publiczny w siedzibie tzw. "Związku Ukraińców w Polsce"). Gdzie jest zatem polska prokuratura, gdzie jest polski MSZ? Może to już nie są polskie instytucje, tylko instytucje w Polsce? x Art. 137. § 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Tej samej karze podlega, kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwa obcego, wystawione publicznie przez przedstawicielstwo tego państwa lub na zarządzenie polskiego organu władzy. Możesz kupić flagę jakiegoś kraju i zrobić z nią co chcesz

Gość gość
Żadnego śledztwa w sprawie spalenia flagi!!!, jeśli już, to pozorowane. Trzeba wystosować do Poroszenki notę z żądaniem likwidacji już postawionych pomników Bandery i zaprzestania stawiania nowych. Także odwołania wspomnianej ustawy faszystowskiego sejmu. Jeśli to nie będzie zrobione, zerwać stosunki dyplomatyczne pozostawiając jedynie konsulów i wypędzić do UPAiny wszystkich Ukraińców. Na granicy wprowadzić jedynie ruch wizowy. Jeśli tego nie zrobimy stracimy autorytet i poważanie w Europie a ten milion UPAińców razem z tymi, którzy nas najadą wyrżną nas tak jak wyrżnęli naszych rodaków na Wołyniu. I będzie wtedy Ukraina "od morza do morza". Tego chcecie cymbały ???

Gość gość
Oni u siebie mogą stawiac jakie chcą pomniki tak jak my w Polsce. A flagi, godła innych krajów z którymi Polska utrzymuje stosunki dyplomatyczne podlegają ochronie tak jak flagi i godła polskie.

Gość gość
Myrevin bo Sakiewicz to agent ukraiński w Polsce; należy prześwietlić wszystkie jego kontakty i powiązania ze służbami ukraińskimi i biznesowe z oligarchami z Kijowa. Niestety - naiwny prezes mu wierzy; dzięki klubom gazetki polskiej, ugruntował tylko swoje wpływy.

Gość gość
Spalenie ukraińskiej flagi przestępstwo, obrzucenie polskiego prezydenta jajkami to incydent?

Gość Myrevin
{ Spalenie ukraińskiej flagi przestępstwo, obrzucenie polskiego prezydenta jajkami to incydent? } Czyja była ta flaga? Jeśli ukradł to w zależności od wartości było to wykroczenie lub przestępstwo. Pod tym względem cenię amerykańskie prawo. Kupiłem flagę, jest moja mogę ja wsadzić i w kupę tak jak zrobił to powiatowy. Mogę ze swoją własnością zrobić co chcę. Oczywiście w życiu nie przyszło by mi do głowy tak taktować flagę swojego państwa. Ukraina ogłosiła mordercę Polaków swoim bohaterem narodowym, powinniśmy codziennie palić ukraińską flagę. :classic_cool: Na pohybel wrogom Polski!

gość dziś Myrevin bo Sakiewicz to agent ukraiński w Polsce; należy prześwietlić wszystkie jego kontakty i powiązania ze służbami ukraińskimi i biznesowe z oligarchami z Kijowa. Niestety - naiwny prezes mu wierzy; dzięki klubom gazetki polskiej, ugruntował tylko swoje wpływy. } <<<>>> Proszę mnie nie brać pod włos. :classic_cool: Z włosem tym bardziej. Nie wiem czyim jest agentem, jeżeli jest. No i jeśli "prezes" to Kaczyniak.. to nie mam pojęcia czy mu wierzy i jest naiwny. Wątpię. Ostatnio dowiedziałem się że Polska udzieli kredytu Ukrainie na budowę dróg. :o Nie rozumiem na co ci wyjątkowo debilni polscy politycy liczą(ja podejrzewam że koszą, bez naszej wiedzy rzecz jasna, niezłą kasę)? Ze co jak wjadą rosyjskie kolumny pancerne to Ukraińcy z wdzięczności będą się rzucać pod gąsienice rosyjskich czołgów? :D Oni jeszcze pokażą drogę.. o tędy, po tej drodze co to wybudowana za polskie pieniądze. Tędy do Polszy. :P

Gość gość
nie mierz wszystkich jedną miarą w każdej nacji są skur... i porządni ludzie czczenie bandery to draństwo i głupota i tym samym jest palnie ukraińskiej flagi