Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum05

Polecane posty

Rzecznik PiS o liście ministrów Francji i Niemiec ws. Caracali: "Polski rząd będzie dbał o interesy polskiego bezpieczeństwa" x x W prosty sposób dba. Odtrąca tych którzy są, przynajmniej teoretycznie, gwarantami tego bezpieczeństwa.

otulona_snem dziś po jakiego grzyba ciagle topiki zakladasz? x x Przeciez sama o to wnioskowałas na poprzednim topiku...

Jarosław Wałęsa: "Duda, Szydło i Macierewicz przed Trybunał Stanu. Wpiszmy to do programu PO" x x Mam nadzieje.

otulona_snem dziś trzy posty to zaden spam,zreszta i ten tez moze zaspamowac,ale co tam w sumie rob sobie co chcesz x x Trzy posty, jeden pod drugiem o tej samej treści to spam.

W 1998 r. Beata Szydło jako burmistrz Brzeszcz, rozmawiała o orkiestrze z dziećmi. – Czy w przyszłości młodzież może oczekiwać wsparcia ze strony władz miasta przy organizowaniu kolejnych finałów WOŚP? – padło pytanie, a odpowiedź brzmiała tak: "Na pewno. Nie chciałabym jednak, aby była to impreza gminy, właśnie świetne jest to, że to wy robicie i wy się w to angażujecie. Oczywiście, muszą być spełnione jakieś wymogi formalne, zabezpieczenia, ktoś musi wziąć odpowiedzialność za te działania. Ta akcja zatacza coraz większe kręgi w Polsce, szkoda by było, gdyby w przyszłym roku Orkiestra nie zagrała w Brzeszczach".

Gość gość
/z netu/ Pewien karaluch,wredny gość Uparcie lazł po władzę Lecz naród,konsekwentnie dość W ryj dawał tej łamadze x Więc się karakan w norze skrył Słysząc narodu gwizdy I zamiast siebie (sprytny był) Wziął dwie posłuszne glizdy x Lecz gdy oślizła para glizd Wygrała już wybory Gdy ucichł już narodu gwizd Karakan wylazł z nory x I rządzić zaczął niby car A glizdy wielbiąc pana Dziękując mu za władzy dar Wspierają karakana x Tak więc narodzie wielki mój Robale twoim panem Dwie glizdy cię zrobiły w h--- Do spółki z karakanem

Niech społeczeństwo demokratycznego państwa prawa jest pewne, że jesteśmy tu, gdzie trzeba – pisze na Facebooku płk Mazguła. Apeluje do wszystkich żołnierzy, policjantów, strażaków, funkcjonariuszy Służby Więziennej i Straży Granicznej, harcerzy i członków umundurowanych organizacji patriotycznych, żeby 11 listopada pokazali się na ulicach, żeby wzięli udział w demonstracjach KOD, i żeby tego dnia założyli mundur. x Załóżmy odznaczenia i medale – pisze Mazguła. Pułkownik apeluje też do tych, którzy z jakiegoś powodu nie mogą założyć pełnego mundury, żeby choć zakryli głowę wojskową furażerką, czapką lub beretem. Prosi też emerytowanych żołnierzy i policjantów, by tego dnia wyciągnęli swój mundur z szafy i wyszli w nim na ulice.

Gość trolkatgość
Oj KOD założy ZOMOwskie mundury!!

trolkatgość dziś Oj KOD założy ZOMOwskie mundury!! x x Myślisz, ze komuszy prokurator Piotrowicz ma jeszcze w piwnicy i im pożyczy?

Antoni Macierewicz w TVP Info odniósł się do zarzutów z listu otwartego ministrów obrony Francji i Niemiec, w którym napisali oni m.in., że ogłosił "zakup 21 śmigłowców Black Hawk" bez procedury przetargowej. Minister obrony twierdzi, że ta oferta "nigdy nie była aktualna". Dlaczego zatem zapowiadał, że tyle ich zamówi x "Nigdy nie była aktualna [informacja o zakupie 21 śmigłowców Black Hawk]. Na tej samej zasadzie można oglosić, że ogłosiłem zakup od firmy Leonard. Tak samo ogłosiłem zakup wobec Airbusa. Zaproponowałem udział w nowym postępowaniu ." x A tymczasem... x 11 października w WZL nr 1 w Łodzi Antoni Macierewicz mówił : x „Podjęliśmy decyzję o tym, że już w tym roku są dostarczone przynajmniej pierwsze dwa helikoptery z Mielca (…) W roku 2016 będzie ich dwa, w roku 2017 będzie ich osiem, potem jedenaście i sukcesywnie następne, dostarczane zarówno przez Mielec, jak i przez Świdnik”. x x x Znowu Antoni M. złapany został na kłamstwie.

Możliwe, że to co znalazł w siedzibie prezydenta Kaczyńskiego, jak biegiem do niej wpadł po wypadku pod Smoleńskiem, ubiegając Komorowskiego?

Gość gość
gość dziś X super wierszyk !!! :-D

Zostawić go w spokoju? A czy ja go "poruszam" w jakikolwiek sposób? Przecież pisałem o Antonim M. Znowu nie zrozumiałaś...:O

Gość gość
trolkatgość dziś Oj KOD założy ZOMOwskie mundury!! X te mundury sa zarezerwowane dla Obrony Terytorialnej z Antkiem na kasztance na czele, wiec odwal się

Gość gość
otulona_snem dziś jak zwykle odchyl u ciebie w ta sama strone,jak nie pisofobia,to kaczynskofobia,zostaw ty tego zmarlego czlowieka w spokoju > powiedz to Jarowi zeby nie posługiwał się trumnami w swoim dojściu do celu

Toto wyżej to określenie dotyczące pałacu w którym zamieszkiwał prezydent Kaczyński czyli okreslenie miejsca do którego zdążał Antoni M. Czy gdybym napisał, że dojechał do Warszawy to by znaczyło, że czepiam się Warszawy? Ty tak na powaznie?

zreszta nie nabierzesz mnie na swoje sztuczki z tymi zasranymi cytatami smiech.gif ,ciagle ta sama spiewka x x To nie 'sztuczki" tylko uzasadnienie twoich własnych słow. OK. Wiem, ze kłamiesz i ty o tym wiesz dlatego tak bardzo boisz się tych cytatów bo wtedy kłamstwo byłoby oczywiste a tak to trzeba sobie poszukać, zeby je rozpoznać.

Jak widac da się bo jeszcze niedawno pisałaś mi, ze jedzenie kolacji późno tak jak ja, bo jadam po 20, jest złe i powinienem jadac przez 18. Ale skorzystam z części twojej rady i pojade sobie na imprezę. Może póxnym wieczorkiem wrócę. No to PA

Gość gość
przeczytałam wierszyk byłby jeszcze lepszy gdyby autorowi jadu nie zaczeło brakować :D

Gość gość
Na ciebie za to pora na obrobienie flaka Mirkowi. Czas na niewyszukany seks dwojga alkokapci :D

Gość gość
Bruno Shatyn dziś Jak widac da się bo jeszcze niedawno pisałaś mi, ze jedzenie kolacji późno tak jak ja, bo jadam po 20, jest złe i powinienem jadac przez 18. > I otulona ma rację :P

Gość gość
dziadzia na impreze? na potańcówkę starszych nastolatków na geriatryku? :D

Gość gość
pozwalasz dziadzi chodzić na imprezy? nie boisz się?