Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Ile osób z kafe ma prawko?

Polecane posty

Gość gość
Nie sądzę. Znam kilka osób stąd które mają i ja też mam. Za 3cim razem zdałam.Prawo jazdy to nie jest luksus w 21wieku. Nie ma sie czym chwalić. Na palcach u jednej ręki można policzyć osoby które nie mają przemek piwosz ( ale chodzi na kurs) i 22lata też nie ma więc ubliżasz głównie jej hahahahaha

Gość gość
Napisałeś "osoby" ja jestem dziewczyną i mam a 22lata nie to idąc twoim tokiem myślenia powinnam ją wyzywać może?

a tylko sproboj ją wyzwać bo będziesz wyjasniania here chciałem zrobić temat "Ile prawików na kafe ma prawko", ale stwierdziłem że nie będe taki uważam że dobrze by było gdyby dziewczyna miała prawo jazdy ale nie jest to tak konieczne jak w przypadku faceta

Gość gość
Ja mam. 25 letni prawik.

Gość gość
Ja mam prawko ale nie jezdze po tym syfie w Polsce. Dziura na dziurze i jak te nieudolne polaczki jezdza to brak slow. 90% nie powinno prawka dostac a kto wie moze bez prawka jezdza.

Gość gość
A ten znowu z tym prawkiem hehe, pewnie dziecko jeszcze przed 20stka i sie podniecil prawkiem. "Koniecznosc" ale jaja. :D

gość dziś malo dynamicznie gratam jezdza a inni jak inne osly bez rozumu. eh

normalna dziewczyna bardziej bedzie chciała chłopa z prawkie niz bez, bo ci bez sa nie zaradni zyciowe

Gość gość
Dokladnie. I jeszcze mam placic niewiadomo ile za jezdzenie po syfie i za ubezpieczenie i paliwo haha, chyba kogos poje?balo. Wole rower albo autobus.

Gość gość
Moja dziewczyna jest dokladnie tego samego zdania. Nawet mnie namawiala zebym nie jezdzil po tym syfie bo sie boi o mnie.

bo trzeba umieć jeździć :D 160km/h po zwyklej drodze jechałem albo 140km/h na ograniczeniu do 60 :D widzicie jakim jestem fajnym materiałem na chłopaka?

Gość gość
Tobie to prawko zastępuje mózg, a samochód penisa.

Gość gość
Szkoda ze sie nie r********es przyglupie. Takich debili pelno i wielkie zdziwienie ze w Polsce najwiecej wypadkow. Ano bo polaczki nie umia jezdsic i jezdza jak debile. Myslisz dziecioku ze im szybciej jedziesz tym masz wieksze umiejetnosci. Kpina.

Gość gość
Facet bez prawka jest bardziej normalny od ciebie. :D

Gość gość
"wyjaśniała here" to już wolę faceta bez prawka niż idiotę, który pisze jak niedorozwinięta nastolatka.

Gość gość
Tak, a później pisałeś, że hooj jej w dupę.

Gość gość
Prawie miales dziewczyne? Wow coz za osiagniecie. A podstawowke skonczyles? :D z tego co piszesz wnioskuje ze nie bardzo a to wiekszy przypal niz brak prawka. :p

Gość gość
Teraz każdy debil może studiować. Skończysz i schowasz papierek do szuflady. Prawda jest taka, że jesteś nieudacznikiem i możesz liczyć na zainteresowanie ze strony lasek takich jak 22 lata przegrywu.

Gość gość
Twój poziom;) Startuj do niej.

Traktuje ją jako siotre tutaj i rozumiem jej podejscie do znajomości z neta, ale podoba mi się jej styl zycia i ogólem mamy duzo wspólnych cech i przezyć :D

Gość gość
Mógłbyś powiedzieć, że prawie gdyby była tobą zainteresowana, ale w głupi sposób spartoliłbyś sprawę. Ona pisała z tobą z nudów co sama przyznała.