Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Cała Polska gratuluje nowemu w mieście przyjaciół! Najpierw Wilk rozgłosił na ero, że szuka dziewczyny dla nowego robiąc z niego pośmiewisko, teraz życzliwa i dobrze mu życząca słowianka robi w sumie to samo ogłaszając wszem i wobec że nigdy by z nowym nie ten tego ale na pewno jest na świecie jakaś wartościowa dziewczyna warta jego miłości. Napisz jeszcze słowianko, żeby zakładał szalik i czapkę i codziennie zmieniał majtki bo zadzwonisz do jego mamy na skargę :-D Na pewno ta wartościowa dziewczyna rzuci się na niego jak reksio na kość :-D Chroń Panie Boże od takich przyjaciół :-D

Gość gość
:-D Warci siebie. Wszyscy :-D

Gość gość Damian Petrow
WSZYSTKO PRZEZ TO ŻE NOWY ŘUCHA MAŁE DZIECI :-(

Gość gość
ty Damianku gonisz za Nowym. Faktycznie musisz być "kobietom" :-D

Gość gość
No No na takie deklaracje Słowianki Nowy nie powinieneś pozostać obojętny!! Może to jest właśnie to czego szukasz już tyle lat :) nie schrzan tego

Gość gość
Szykuje sie chyba romans na karuzeli:)

Gość gość
Romans w ósmym miesiącu ciąży :D już widzę te sexy jopegi :D

Gość gość
Słowiana piszesz tak dziwnym stylem , że ma się wrażenie że jesteś pijana. Chaotycznie, fatalną polszczyzną i urywasz wątki.

Gość gość
Słowianka jest w ciazy??:o

Gość gość
O kurczę nie wiedziałam ze Słowianka w ciazy. Myślałam ze Nowy trafił na swoją druga połówkę :)

Bo pisze z komórki, bo pisze szybko, bo robi to specjalnie pewnie, po to żeby ktoś mógł sobie pomarudzić :P Dzień dobry :) Boga w sercu nie macie ? Czwarta rano ? Piąta ? Co ja robiłam o czwartej ? Aha :D Ok. Zacznę od stwierdzenia, że palenie jest męskie. Kurcze poważnie ? Niech będzie dla Ciebie, ale ja nie znoszę. Smród mnie zabija i generalnie nie wyobrażam sobie nawet przebywania za długo obok kogoś kto śmierdzi fajkami. Na szczęście na świecie są i mniej "męscy" faceci. Już babki mi mniej przeszkadzają, bo z nimi się generalnie nie całuję. ;)

Gość gość
Piszesz o romansie. Ona ma dwóch synów. Nawet gdyby nie była w ciąży to i tak ohydne dla bliskich.

Gość niestała     czytaczka
Uwielbiam ten sztuczny tłok i pogaduszki gościa, który się dwoi i troi, żeby sprawiać wrażenie, że właśnie czytamy jakiś dialog. Steve Jobs zdaje się powiedział, że mamy bardzo mało, za malo czasu na to żeby żyć życiem innych. To analizowanie zlośliwe, te kłamstwa które tworzysz i później powtarzasz tak dlugo, że sam zaczynasz w nie wierzyć. Rozmieniasz się na drobne, a gdzieś tam dzieje się życie :)

Tides From Nebula na śniadanie ? Mam rogaliki i fajną kawę i nie chce mi się z łożka wychodzić, to sobie chwilę pomarudzę :P Niechaj hieny mają co rozbierać na czynniki. ;) https://youtu.be/X2Y9486mINs

gość dziś Złośliwie wyciągasz błędne przesłanie. Boli Cię, że ktoś może czuć do kogoś sympatię i dlaczego nie do Ciebie ? :P ;) Co do zmiany majtek i wycierania nosa chusteczką, to część kobiet już tak ma. Też należę do tej "nadopiekuńczej" grupy i nie widzę w tym niczego złego. Jakoś nikt nie narzeka, No chyba, że ja kiedy mi sił brakuje, bo za dużo na siebie biorę czasami. Uważasz, że "zaopiekowany" facet jest mniej męski ? Serio ? Pierwsze słyszę, podobne reklamacje ;)

Gość gość
Skrobaczko,lepiej powiedz ile razy skrobankę sobie robiłaś ? :-D

Gość gość
Niech jej ktos powie żeby wypierrdalala( czyraczka) znowu wstała na kacu i pier/do/li aż słabo. Babciu wracaj do łóżka i zajmij sie czymś pożytecznym. Piłaś? Nie pisz!!! Durna babciu

Gość gość
2 dzieci, jedno w drodze , serio? Czy ściema? Bo teraz jestem w szoku ze mogłoby nic z tej histori nie wyjść. ZresZta co to za przeszkoda w prawdziwej miłości ;)

oooooo i już przyniosło jakieś gawno :D Nie robiłam gościu, ale gdybym chciała, to byłaby to tylko moja decyzja. :) Mam radę. Idź poszukaj jakiegoś gustownego kartonika po telewizorze, naklej kartkę - przesyłka na Alaskę i nadaj się w trybie pilnym. Męczysz uszy straaaaasznie :P

Gość gość
skrobaczko jaką sympatię? ma męża i dwoje dzieci, trzecie w drodze. z porodówki tez będzie pisała? :D ostatnio chciała, żeby nowy wlazł na nią :O mąz byłby z niej dumny 🖐️

Babciu ? Może jednak dajcie mi jeszcze chwilkę. hahah :) Spadam. Poziom gwałtownie zniżkuje, nie lubię mulu, zostawię Cię w Twoim własnym towarzystwie przyjacielu :)

Gość gość
chory temat chorzy ludzie :O

Gość gość
To męża tez ma? Ale może już go nie kocha a kocha Noweusza i z nim będzie szczęśliwa. Ooo!!

Gość gość
tylko że Nowy na tą słonice nie wejdzie :-D

No i nic nie widać. Może to i lepiej, gdyby jeszcze zapach znikał, to ;) Idę wieczorem na "Przełęcz ocalonych" z toną chusteczek, na wszelki wypadek, bo znając Mela Gibsona, będą niezbędnie konieczne. https://youtu.be/lTqe2ajkYfo Nie pcham. Niech się goście na coś przydadzą. ;) Udanej niedzieli :)

Gość gość
Trójka dzieci, mąż, rezydentka erotycznego :D

Gość gość
mąż Mateusz harujący w Niemczech, w domu 2 dzieci i 3 w drodze, a Klaudia wzdycha do Piotra z Łodzi na erotycznym forum :-D

Gość gość
Ważne żeby odwzajemnił;) zreszta chyba powinni przejść na prywatny kanał bo tutaj to trochę nie bardzo ;)

Gość gość
Apel!!!! Noweusz określ sie!!!!!

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.