Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Nowy musi wspierać morale topiku bo przecież nigdzie indziej pisać nie moze bo jest ignorowany, wyśmiewany i wyzywany :D Pozostaje mu tylko bezpieczna przystań w postaci zaspamowanej Karuzeli :D:D:D:D:O:O Słonino a tobie c/h/u/j/ w d/u/p/e bo to lubisz najbardziej i z tego się ucieszysz chodząca patologio.

Gość gość
A niech podnosi. Mnie to śmieszy że król okazał się nagi. Czytaczka to głąb, który tylko linki umie wklejać, a jak tworzy się poważniejsza dyskusja to spiertala tłumacząc się brakiem czasu, albo tym że to forum to nie jest miejsce na poważne dyskusje.

Gość gość
I za głąbem tak biegasz dzień i noc ? :D

Gość gość
Były tu różne rozmowy na ciekawe tematy, które fajnie się rozwijały, a wpadała Czyraczka i komentowała że np jest słoneczny piątek a wszyscy tak na poważnie debatują, że trzeba się rozerwać, zagrać coś i pizg kilka linków z yt.

Gość gość
gość dziś aaaaaa podpisz się Skrobaczko :O

Gość gość
Niestała czytaczka to głupia baba z garnkiem na głowie.

Gość gość
O co chodzi z tym garnkiem na łbie czyraczki?

gość dziś To awans czy degradacja? Nieważne. Pieṛdolnięty, bardziej mi się podoba. Jakoś wasze ostanie wyzwiska nie przypadły mi do gustu. :O Cḥuj ze mną, ale ostatnia fala bezpodstawnych ataków na Rezydentki karuzeli, bardzo, ale to bardzo mi się nie podoba. Powtórzę, BEZPODSTAWNE. Dlaczego chcecie zniszczyć projekt "karuzela" ? Co takiego robią Dziewczyny, że jest to aż tak niebezpieczne.

Gość gość
Bo jesteście bandą zakłamańców. gość z 10:41 trafnie podsumował.

Gość Pł
Niestała, tylko taki jeden z centralnej Polski bawił się w matematyka ;)

A Eve już postarała się o takiego posta, że jakby mi ktoś w mordę strzelił. :O No naprawdę poczułem się jakbym jakąś zarazę roznosił.:O Mało tego że przyprowadzam, kolegów. To było o Przyjacielu.

Gość gość
Płock to chyba przebrana kobieta z podpaską :P😴 Ale ogólnie nudny zapijaczony analfabeta. Słonina samotna matka z dwójką dzieci, z mężem w Niemczech. Pisze jakby była wiecznie pijana. Niestała stara baba po 40 spamerka i pijaczka 🖐️

Gość gość
Płock to przebrany Koke. za dużo tu o piłce nożnej pisze.

Gość gość
Płock po co ten kabaret i dlaczego nie jesteś z Nieogryzkiem? :D

Gość gość
Poprawka CzyraczkA ma 50 na karku, wyskrobane dzieci w dorobku i jest spamerka zarabiająca na wyświetleniach z you tuba :D :o

Gość gość
Nic już więcej nie mogę powiedziećjesteśmy przy sobie najpełniej z Midbędąc w odwiedzających się gościach :)ileż jeszcze myśli niewypowiedzianychmoże w nas siedzieć chyba milion, albo dwajeszcze dużo sobie powiemy. 🖐️

Gość gość
ten temat to jedna wielka patologia :O

Gość gość
Porównując karuzele do bloku , to rezyduje tu na serio sama patologia złożona z ofiar gwałtu, dokonujących g****u( przypuszczenia) pijusow, ćpunow, poprostu ostatni sort podludzi. Jedno gorsze od drugiego. Spotykają sie wspólnie w melinie i w pojacko- cpunskim amoku dziela sie bełkotem generowanym przez ich przecpane i przepite mózgi :D Od czasu do czasu na melinę wpadnie ktos kto zabłądził ale rezydenci szybko sie denerwują bo to zakłuca ich stały rytm dnia złożony z niezrozumiałego dla trzeźwego człowieka bełkotu i spamu 50 letniej staruszki pijaczki na głodzie alkoholowym.

Gość Pł
Nie jestem Koke, jestem Griezmann :D

Gość gość
Czyraczka ma 45 lat, jest jakąś kierowniczką w warszawskim korpo, dla kariery usunęła ciąże, po czym chłop ją kopnął w doopę.

Gość gość
gość dziś Poprawka CzyraczkA ma 50 na karku, wyskrobane dzieci w dorobku i jest spamerka zarabiająca na wyświetleniach z you tuba aaaaa nie zarabia na linkach z youtuba, żeby zarabiała musialaby mieć swój kanał.

Gość gość
:D:D

Gość gość
gość dziś Płock po co ten kabaret i dlaczego nie jesteś z Nieogryzkiem? x x bo to nieśmiały onan :-D woli własną łapę od realnej kobiety :-D

Gość gość
Czyraczka złośliwie i wbrew temu co chce większość na karuzeli i być może wyraża to pod gościem spamuje linkami wiec niech sie nie dziwi ze spada na nią wiadro pomyj. Ona kierownikiem korpo????? :D:D chyba wiejskiego targu bo dalej ja elokwencja niestetynie puszcza

Gość Jacek      81
Penis mi zczerniał

Gość gość
Jednak menda z ciebie Juken nieprzecietna. Tak hejtowac Czytaczke :o

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE TO PEDOFIL

Gość gość
Takmam słowa i namiętnośćktóre burzą wyobrażenia Mida dlaczego?to prosteona jest zbyt dobrze uczesana. ;)🖐️

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.