Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sonda Czy jesteś za wyjściem Polski z unii europejskiej? Polexit

Polecane posty

Gość gość
Bosz, co za stek bzdur. Ja już nie wiem, czy to nie są przypadkiem ruscy propagandysci? Polska nie będzie musiała dopłacać do budżetu UE????? Ja prdl...

Gość gość
Kolejna bzdura-unia pożycza kasę. Czyli wszystkie inne kraje też są dymane przez UE? Kolejna bzdura- będziemy się szybciej rozwijać poza UE. Największy rozwój dały nam fundusze strukturalne i wspólny rynek. Przejedz się po miastach, miasteczkach, wiochach i popatrz co zostało wybudowane/ odnowione za kasę z UE. Ile ci Moskwa płaci za reprezentowanie ich interesów kolezko?

Gość gość
zesrane a nie wybudowane

Gość gość
chyba ze mowisz o biedronkach albo lidlach to wtedy sie zgodze tumanie p********y

Gość gość
Nie, mówię o przestrzeni publicznej i infrastrukturze, ruski propagandysto. Chyba ze ty nie jeździsz po Polsce i nie masz porównania.

Gość gość
W sumie skąd ruski troll ma wiedzieć jak wyglądała Polska przed 2005, a jak teraz?

Gość gość
Za chwilę będą ci wmawiać, że Polska jest w ruinie, tak usłyszeli od pewnej grupy polityków 2 lata temu :)

Gość gość
Wyperdalay z Polski ruski agencie, wyperdalaj do Moskwy, będziesz poza EU - chooyu, kłamco, antypolaku !!!!!!!!!!!!

Gość gość
"Wyperdalay z Polski ruski agencie, wyperdalaj do Moskwy, będziesz poza EU - chooyu, kłamco, antypolaku !!!!!!!!!!!! " x ojciec był sługusem moskwy a synek sługusem brukseli, zawsze komuś trzeba w dupę włazić. taka to "rodzinna tradycja", jak widzę. żeby nie było - uważam że wyjście z UE było by błędem ze względu na dostęp do unijnej gospodarki. wcale nie ze względu na te słynne "unijne dotacje" bo to bzdura. sensownych projektów jest tylko niewielki procent a znaczna część to po prostu kasa wyrzucona w błoto na oczyszczalnie które teraz nie mają czego oczyszczać, na drogi i obiekty których nie ma kto utrzymywać, na projekty które nie przyniosły nikomu (poza właścicielami firm które je realizowały) żadnych korzyści a kosztowały gigantyczne pieniądze. UE jak kazda struktura biurokratyczna zabiera pieniądze obywatelom/przedsiębiorcom a daje biurokratom. z tego nigdy nic dobrego nie wynikało. no ale możliwość udziału w unijnym rynku jest dobra i możliwość pracy w UE też, bo nie oszukujmy się, nasi obywatele nie byli by potraktowani jak "uchodźcy" gdybyśmy wyszli z UE i nie było by wielkiej propagandy "tolerancji i otwartości" dla polaków mimo ze kraje UE mają z nich o wiele więcej korzyści niż z imigrantów koloru beżowego. dlatego powinniśmy zostać w UE. albo może nawet zgodzić się na "unię dwóch prędkości" tak żeby mieć do unijnego rynku dostęp ale nie musieć stosować debilnej unijnej ideologii. natomiast nie powinniśmy bałwochwalczo unii uwielbiać i bezkrytycznie łykać każdej unijnej ściemy. a są niestety wśród polaków tacy kretyni którzy nawet jak unia by kazała im gówno zjeść to by zeżarli i pomstowali przy tym na "agentów moskwy" którzy go żreć nie chcą.

Gość gość
A gdzie wyczytałes balwochwalcze uwielbienie?

Gość gość
w twojej wściekłej furii i wyzwiskach rzucanych na tego kto ośmiela się być zwolennikiem wyjścia z UE.

Gość gość
A to nie moje, ale nadal nie widze w tym nic balwochwalczego. To raczej krytyka inne go uzytkownika, ktory klamie ludziom w zywe oczy piszac bzdury o szybszym rozwoju czy doplacaniu do UE. A co do stylu- ktos ja wyrazil w sposob charakterystyczny dla wiekszosci tutejszych wyborcow PiS, mnie to razi, Ciebie nie powinno.

Gość gość
"A co do stylu- ktos ja wyrazil w sposob charakterystyczny dla wiekszosci tutejszych wyborcow PiS, mnie to razi, Ciebie nie powinno. " x akurat o tym to co mnie "powinno" a co "nie powinno" razić to nie ty będziesz decydował. służalczość i bałowchwalstwo wobec jakichś obcych organizacji, kompleksy wobec tego "wspaniałego zachodu" i bezkrytycze jego naśladownictwozawsze mnie raziły i raziły będą. tak jak pisałem - są po prostu nową wersją tego co w ubiegłym wieku niektórzy praktykowali wobec "wielkiego brata". też jawił im się źródłem wszelkiego postępu i nowoczesności. i ten sam "gorszy sort" zamieniło obecnie moskwę na berlin i brukselę i im się podlizuje. widocznie inaczej nie potrafią.

Gość gość
Nadal nie widzę na tej stronie balwochwalczosci, widzę natomiast idiotyczna pisowska narrację o sluzalczosci wobec Berlina. Kretynizm wymyślony przez pisowskich speców od propagandy. Ty chyba lubisz dramatyczne imieslowy? :)

Gość gość
jak nie widzisz to idź do lekarza od oczu. ja rozumiem że "opozycja totalna" ma spore kłopoty ze wzrokiem. służalczości wobec brukseli nie widzicie, swojej agresji i antypisowskiego hejtu nie widzicie, przez lata "nie widzieliście" afer i przekrętów. słowem kłopooty ze wzrokiem i pamięcią to są takie przypadłości dosyć dla was charakterystyczne.

Gość gość
No nie widzę nigdzie peanow na cześć Unii :) Sluzalczosci też nie widzę, ale już się przyzwyczailem że dla was polityka współpracy jest zła, za to stawanie okoniem i klocenie się że wszystkimi to "wstawanie z kolan" :D Całe szczęście nie mam żadnego sąsiada pisiora :)

Gość gość
"Sluzalczosci też nie widzę, ale już się przyzwyczailem że dla was polityka współpracy jest zła," x tak wygląda ta "współpraca": naściągaliśmy do siebie arabskich gwałcicieli i podkładaczy bomb tylu że już nie wyrabiamy, nie można wyjść spokojnie na ulice więc wyprowadzamy wojsko ale udajemy że to nie z tego powodu. wymyśliliśmy sobie więc "solidarność" polegającą na tym żeby zamiast wypieprzyć ich tam skąd przyszli poosiedlać ich po wszystkich krajach w europie - niech oni też zaznają "dobrodziejstwa muzułmańskich gett". x pewnie to dlatego że jestem "pisiorem" ale faktycznie taka "współpraca" jest nie tylko zła a wręcz koszmarna.

Gość gość
"pewnie to dlatego że jestem "pisiorem" ale faktycznie taka "współpraca" jest nie tylko zła a wręcz koszmarna. " x no ale tak jak pisałem wcześniej: unijne sługusy g****o by spod siebie na polecenie unii zeżarły.

Gość gość
Ilu ich miało być? Sześć tys? Też nie jestem fanem ciapakow, ale chyba trochę dramatyzujesz.

Gość gość
Poza tym to może wypadałoby też pomagać, a nie tylko wyciągać łapę po kasę. Można było wziąć te 6 tys, albo renegocjowac ilość, pozniej naciskać na wypracowanie jakiejś strategii co zrobić z tymi tysiącami co dalej płyną, nad identyfikacja już obecnych, odsyłanie tych nie z Syrii. To nie, lepiej pokazać wala i jeszcze się cieszyć że się wstało z kolan :)

Gość gość
"Ilu ich miało być? Sześć tys? Też nie jestem fanem ciapakow, ale chyba trochę dramatyzujesz. " x coś mi się nie wydaje żeby te 6 (chyba 7) tysięcy to bylo wszystko. bo o ile mi wiadomo to fala "uchodźców" zatrzymana nie została, przepisy o "łączeniu rodzin" zgodnie z którymi każdy z owych 7 tys może ściągnąć swoją liczna rodzinę ciągle obowiązują, więc bajeczki o 6 tysiącach to raczej opowiadaj głupszym. przypomnę słowa pana rzecznika byłego już na szczęście rządu: x „Jako kraj jesteśmy przygotowani na każdą liczbę uchodźców. Chodzi o to, żeby podział uchodźców w Europie był sprawiedliwy. Weźmiemy na klatę wszystkie decyzje, które podejmiemy ws. uchodźców” – mówi w Kontrwywiadzie RMF FM rzecznik rządu Cezary Tomczyk.

Gość gość
"Poza tym to może wypadałoby też pomagać, a nie tylko wyciągać łapę po kasę. " x kasę to my dostajemy zgodnie z unijnymi mechanizmami znanymi w momencie naszego wejścia do UE. o prawie unii do osiedlania u nas arabów jakoś wtedy nie było mowy. x a co do "pomocy" to bardzo chętnie pomożemy w pozbyciu się tych gwałcicieli i terrorystów z europy. ale nikt nie może od nas wymagać żebyśmy osiedlali ich u siebie.

Gość gość
No i róbcie po swojemu, pozniej się nie dziwcie że reszta też ma was w d***e.

Gość gość
"No i róbcie po swojemu, pozniej się nie dziwcie że reszta też ma was w d***e." x no i właśnie o takich brukselskich sługusach mówię. dla was fakt że polska ma problemy z brukselczykami to powód do satysfakcji. na rozkaz brukseli jesteście gotowi fundować nam getta muzułmańskie i zamachy.

Gość gość
Tłumaczyć idiocie jak postępują poważni partnerzy, to ten znowu o sługusach. Bo PiS potrafi pokazać wala i to jest ich dyplomacja. Majacz sobie o sluzalczosci dalej, już beze mnie.

Gość gość
"Tłumaczyć idiocie jak postępują poważni partnerzy" x jasne ze tak - na rozkaz z brukseli "poważni partenrzy" gotowi są "na każdą ilość uchodźców" i nie obchodzą ich getta które powstały na zachodzie europy, nie obchodzą ich gwałty i przemoc która tam panuje, nie obchodzą ich zamachy i muzułmański terror. nie obchodzi ich nawet to że "integracja" tak się zachodowi udała że zamachu w manchesterze dokonał człowiek którego dziadkowie byli imigrantami ale już rodzice i on sam urodzili się w UK. tak się ten pan czuł w drugim już pokoleniu "brytyjczykiem" że w imię allha się wysadził zabierając ze sobą iluś tam "niewiernych". to jest "poważna dyplomacja" - zgadzać się na to wszystko. jak to powiedział pan tomczyk - na każdą ilość uchodźców.

Gość gość
nie mam ochoty rozprawiać na temat idiotycznych pytań jestem i chcę być w Unii,

Gość gość
tak właśnie "opozycja totalna" sobie wyobraża dyplomację - im bardziej dyspozycyjni dla UE jesteśmy, im czytelniejsze wysyłamy im syganały - weźmiemy ilu tylko chcecie na nic się nie oglądając a już najmniej na własnych obywateli (gdyby nie chcieli to im się w tvn i wyborczej powie że są ciemnotą i ksenofobami). to jest właśnie "poważna dyplomacja" wg opozycji totalnej.

Gość gość
dzięki przynależności/waluty też/i do Unii Polska odżyła,wreszcie mamy stadiony,drogi,Orliki itp

Gość gość
NIE SŁUCHAĆ IDIOTÓW,KTORZY MĄCĄ