Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sonda Czy jesteś za wyjściem Polski z unii europejskiej? Polexit

Polecane posty

Gość gość
i oni się dziwią że przy takiej "dyplomacji" nazywam ich sługusami. podobnie było ze smoleńskiem - uznać samolot państwowy za lot cywilny - proszę bardzo, jeżeli tylko pan putin sobie tego życzy to "poważna dyplomacja" spod znaku PO nie widzi przeszkód. wy po prostu służalczość macie wpisaną w geny i tylko się rozglądacie gdzie by tu "pana" znaleźć któremu się można wysługiwać.

Gość gość
nie! nie mąć

Gość gość
co za idota wymyśla te tematy?

Gość Wolna Polska
"Wyperdalay z Polski ruski agencie, wyperdalaj do Moskwy, będziesz poza EU - chooyu, kłamco, antypolaku !!!!!!!!!!!!" Czlowieku. Mylisz sie. Nie jestem ani za polityka wschodu ani za polityka zachodu, jestem po stronie Polski. Staram sie w mojej ocenie faktow zachowac obiektywizm i nie naleze do zadnej partii. Ponad polowe mego zycia mieszkam poza granicami Kraju, wiec nie musisz mnie wyganiac. Wladam kilkoma jezykami i obserwuje, analizuje i oceniam na biezaco informacje plynace z wielu panstw. Podtrzymuje moje zdanie - jestem za Polexit. Ta dzisiejsza Unia nie jest juz ta, w ktorej kiedys pokladalismy nadzieje. Doprowadza Europe do riuny, niesie w sobie ogromne zagrozenie. Tu , gdzie mieszkam, z dnia na dzien jest coraz gorzej - strzelaniny, podpalanie samochodow, ponizanie czlowieka itd. Czy tego chcesz dla Polski?

Gość gość
I jeszcze jedno. To chyba mozna wyliczyc - czy jest to oplacalne, czy nie. Jaki mamy plan B, gdy plan A bierze w leb? Na zimno i racjonalnie. I tylko nie mowcie mi o opiekunczosci i dobrej woli Niemiec w stosunku do Polski, spowodowanymi wyrzutami sumienia za wojny... Niech sobie sami wypija teraz to piwo, ktorego nawazyli. Nie wierze w reformowalnosc UE a Polska za obca glupote nie powinna placic - ma wlasne problemy.

Gość JebaćUE
Parlament Europejski właśnie przegłosował wprowadzenie PEŁNEJ CENZURY w internecie. Jak Art. 13 projektu dyrektywy o prawie autorskim zmieni internet? – Serwisy przejmą odpowiedzialność za treści ich użytkowników, a więc z obawy o odpowiedzialność karną będą pozbywały się tych nawet minimalnie ryzykownych (jak chociażby zdjęcia – własność intelektualna). Przez co mogą nam odebrać memy. – Opłata za linkowanie doprowadzi do tego, że mniej informacji będzie przesyłanych między użytkownikami, a tym samym mniej informacji będzie w Internecie. Czyli coś, w czym była jego siła.– Pełna cenzura komentarzy, algorytmy sprawdzające ich treść przed wrzuceniem i odrzucające z przyczyny znanej tylko i wyłącznie sobie. Kogo dotknie wprowadzona ustawa? – Blogerów – Streamerów – Twórców Parodii – Twórców humorystycznych memów – Autorów wszelkiego rodzaju remixów – Użytkowników for dyskusyjnych – Programistów dzielących się kodem – i wielu innych użytkowników internetu http://alexjones.pl/aj/aj-inne/aj-akcje-i-inicjatywy/item/132453-protesty-przeciw-cenzurze-lista-miast-bioracych-udzial-w-marszu-stop-acta2