Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co odpisac po dlugim milczeniu

Polecane posty

Gość gość

Witam, Temat stary jak swiat - bylam na 3 fajnych randkach, po pierwszych dwoch mezczyzna sie odezwal i pisal co 2 lub 3 dzien. Po ostatniej randce nie odezwal sie przez pare dni wiec ja napisalam - nie odpisal. Po paru dniach znowu napisalam i tez nie odpisal. Kolejne dni mijaly i tez bez odzewu. Wiec pomyslalam szkoda bo to fajny facet. I po kolejnych paru dniach napisal czesc co slychac..... I teraz poradzcie co ja mam zrobic. W sumie fajny facet i chcialabym kontynuowac znajomosc ale w sumie nie odzywal sie do mnie przez 2 tygodnie i zignorowal moje smsy. I nie chce popadac w paranoje, nie chce dopytywac czemu nie pisal, ale w sumi ejest mi przykro ze mnie olal na 2 tygodnie. I teraz tak owszem mogl zachorowac miec problemy, zepsuty telefon umowic sie z inna itd. Zalezy mi na dalszej znajomosci ale nie bardzo chce zby tak mnie olewal, ale tez nie chce robic mu wymowek i niechce dopytywac czemu tak zrobil. Jakie sa wasze opinie i co wy byscie zrobily? Jak subtelnie zwrocic uwage mezczyznie ze wkurzylo mnie to ze sie nie odzywal, a jednoczesnie nie zrazic go do siebie???

Gość gośćkkkkkkkkkkk
bardzo prosto,odpisz po dwóch tygodniach :-)

poki nie jestescie w zwiazku moze ma jakies wazniejsze sprawy niz pisanie smsow, jak bedzie chcial sie dalej umawiac, hmm, jak bedziecie w zwiazku to na pewno nie bedzie cie olewal

Gość gość
ostatnio mu napisałam , że szanując to , że on czyta powoli ja piszę do niego także powoli. i nic. nadal milczy

Gość gość
zignorowanie smsów kasuje mozliwosc rozwoju znajomości ,wg mnie i w moim świecie tak by było,jeśli bym odpisała to z przekory i nawet spotkać się mogę ale koleś i tak jest spalony,dla rozrywki mogę się tylko spotkać w takiej sytuacji

Gość gość
Kindżelika ale on musi się do mnie odezwać , jestem z nim w ciąży.

Gość nie dałaś nie wymagaj
puściłaś szpary? jak nie to nie wymagaj od faceta NIC, kropka.

Gość gość
i na pewno bym nie robiła żadnych uwag czemu 2 tygodnie ciszy,spokojnie bym przeszła do znajomości traktując ją jak niezobowiązującą rozrywkę

Gość sterta pytań
wiesz już ile ma netto? ;) bo to ważne dla baby

Gość gość
e zarabia. jego mama ma rente coś ok. 800 zł

Gość gosc autorka
tutaj autorka serio usmialam sie z niektorych odpowiedzi. Ale tak serio - nie chce wyjsc na wariatke - ...bo serio mialabym ochote napisac ze jest zlamasem i ze ja czekalam na wiadomosc.... A tak powaznie to nie jestesmy w zwiazku bylismy tylko na tych randkach a potem nie odpisal. Oboje jestesmy po 30 stce a to fajny facet. Nie chc robic awantur.... ale mnie olal. Z drugiej strony nie chce aby myslal ze moze sobie mnie olac na 2 tygodnie a pozniej napisac jak gdyby nigdy nic. Jak mam to napisac teraz - aby dalej znajomosc sie rozwijala, facet odczul ze jest mi przykro ze sie nie odzywal, ze czuje sie olana ale zeby go nie sploszyc, a zarazem zeby wiedzial ze nie wolno mnie olewac.

Gość gosc autorka
A jeszcze jakies ma ktos omysly jak by ladnie cos napisac ?