Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa wie lepiej. jak u was?

Polecane posty

Gość gość

teściowa skończy mnie psychicznie. mamy córkę pół roku :) tesciowka została z nią samą 3 razy i teraz twierdzi chyba ze wszystko wie. przychodzi do nas do domu wytyka mi ze np w kuchni chyba nie sprzatalam z tydz albo że coś tam mała ubrana nie w te ciuchy które jej się podobają .nie wiem jak się do niej nawet odezwać bo biedaczek ma problemy ze zdrowiem. kiedyś dostałam nawet zjebe od siostry męża bo coś tam jej niby powiedziałam i miała dzwonić po karetkę. udawać ze mnie w domu nie ma też nie mogę bo mamy za duze okna w domu:) to zaraz wyczai .nie wiem co mam robić od kad mamy dziecko to jest koszmar.w swoim domu nie mogę robić nic po mojemu dzieckiem wiecznie źle się opiekuje

Gość gość
To może weż się za robotę ,posprzataj,ogarnij dziecko,idz na spacer i nie siej pierdół.Bo faktycznie rodzina może mieć rację ze masz czas na obmawianie na kafie a do roboty ci go brakuje

Gość gość
jak mam chwile dla siebie to pisze. mam czysto w domu ale jak komuś się nie podoba kolor firanek w domu ...jak robisz obiad to zawsze masz czysto w trakcie

Gość gość
A ona ma w domu idealnie i ubiera się tak jak tobie się podoba ? Jak to twój dom i dziecko jest czyste i nie jest główne to ok. Alo olej albo jej powiedz co o tym myślisz.

Gość gość
Niech se gada a Ty olej. Jednym uchem wpuść drugim wypuść.

Gość gość
Czas spędzasz na pisaniu pierdół. Teściowa ma rację, jesteś leń i samolub, zaniedbujesz dom i dziecko.