Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Król kiczu

Wieśniacki styl życia. Moje życie wieśniaka ciągle na przypale

Polecane posty

Gość Król kiczu

Kocham modę końcówki lat 90 tych i początku 2 tysięcznych. Białe adidasy, jasne spodnie, jasna obcisła koszulka, włosy na żel, lekkie solarium, zegarek na bransolecie, Do tego perfumy bijące na kilometr zapachem. Oczywiście disco polo w aucie. Ładna dziewczyna u boku. Każda sobota spędzana z kumplami pod jakąś Chatką do potańcówek, Piwko, i powrót w niedziele nad ranem. Tak wygląda moje życie, Czy jestem wieśniakiem?

Gość gość
Życie jak życie. Generalnie weekend jest po to żeby się rozerwać. A o gustach się nie dyskutuje . Jedyne co może być w iesniackie to to ze opisujesz swoje życie od soboty do niedzieli. A co robisz z resztą tygodnia?

Gość Król Kiczu
Studiuję, i robie to samo na uczelni Ale laską sie to podoba nawet, Na wydziale mam mase przymułów, którym wydaje się,, że są naukowcami. Styl koszula w krate, półbuty itp

Gość gość
Przerażające jest, że takie matoły studiują :o Ale to tylko pokazuje jak bardzo studia wyższe się zdewaluowały. Nic dziś nie znaczą I nawet nie chodzi o to nieszczęsne disco polo, ale o to, że prostak nie potrafiący poprawnie zdania po polsku sklecić ma maturę i studiuje

Gość gość
To ze się studia zdewaluowaly to widać po każdym wpisie idiotek na kafeterii.

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 6 °C, wiatr zach., 14 km/h, wilgotność 87% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: poniedziałek, 11:3

Gość gość
kołbuc wypyerdalaj śmieciu poy****y!!!