Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kar23

Odchudzam się już miesiąc z dużej wagi, może ktoś podpowie mi jakie ćwiczenia?

Polecane posty

Gość Kar23

Hej dziewczyny! Mam na imię Karolina 22 lata waga.aż wstyd się przyznać 102kg 168cm za 1,5 roku wychodzę za mąż i tak postanowiłam,że zacznę się odchudzać. Pierwsze moje starcie z dietą miało opłakane skutki ciągle podjadałam między posiłkami i to mnie gubiło;/ ale raz mój narzeczony powiedział,że w końcu muszę coś zrobić z tą moją wagą bo nawet dzieci nie będziemy mogli mieć bo to będzie zagrożenie życia dla mnie albo dla dziecka;/ i to mnie powiem szczerze postawiło na nogi zaczęłam szukać w internecie jakiś suplementów: Zapytacie się pewnie po co ten suplement? ale powiem Wam tak, że gdyby nie African Mango http://afrikanmango.pl nie zdołałabym wytrwać na diecie bo mój żołądek niestety jest strasznie rozwalony i ciągle chce się jeść a gdy przyjmuję suplementację mój apetyt się zmniejsza i przestaję myśleć o jedzeniu i nie podjadam;) i to jest już jeden mały sukces;) Schudłam w miesiąc 8kg! ale spokojnie byłam u lekarza bo trochę się przestraszyłam tego spadku ale że duża waga to tak spadło woda itp;) Nie ma czym się martwić zapewnił mnie i tak dalej jem zdrowo nie powiem narzeczony wspiera mnie i również je to co ja. Ale mam problem z ćwiczeniami zaczęłam ćwiczyć z Mel B ale trochę jak dla mnie za wysiłkowe te ćwiczenia a wiecie duża waga nie wolno za bardzo obciążać stawów ;/ Macie jakieś sprawdzone ćwiczenia? Pozdrawiam

Gość gość
Przy takiej wadze zdrowy jest basen albo aqua aerobic.

Gość ka23
Myślałam o basenie ale szczerze mówiąc trochę się krępuję swojego wyglądu i ciała;/ tak naprawdę nigdy nie pokazałam się nigdzie w stroju kąpielowym, zazwyczaj tego unikam;/ Ale może warto się w końcu przełamać... Pozdrawiam Karolina

Gość gość
A moze pilates na poczatek... ja od tygodnia tez zaczelam moja walke z kg tylko ja zaczynam od 80 kg musze zjechac te 15 no a chociaz 10.. zaczelam od zmiany pieczywa na zytnie ograniczenia slodyczy i mniejsze porcje bo wydaje mi sie ze nie jem az tak zle.. no i zaczelam skalpela z ewka chodakowska w koncu musze sprobowac skoro laska ma taka popularnosc.. powodzenia moja droga..

Gość gość
Dzięki za podpowiedź a może spróbuję tego pilatesu! Ja często wchodzę na stronkę Chodakowskiej i bardzo mnie cieszy jak piszę ile dziewczyny zrzuciły ćwicząc właśnie z nią;) Może to dobra sprawa tylko ja wolę ćwiczyć z kimś wtedy mam taką dyscyplinę że muszę;) Hmm... Może narzeczonego wciągnę w te ćwiczenia mu nie zaszkodzi a ja na tym zyskam;) Oooo jak ja bym chciała ważyć te 80kg wtedy już miałabym do zrzucenia nieco mniej;) bo moja waga to 68-70kg więc mam sporo jeszcze do zrzucenia. Powodzenia również dla Ciebie;) i trzymam kciuki. Buziaki;*

Gość K23
Dziewczyny a Wam jak idzie odchudzanie? co jecie w ciągu dnia ? I jakie ćwiczenia wykonujecie? Każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna ;) bo chciałabym jak najlepiej się odchudzać.

Gość karo229
Ja zapisałam się jednak na aqa aerobik:) powiem Wam,że nie było łatwo przełamać moją wstydliwość do swojego wyglądu ale dałam radę;) więc i z odchudzaniem dam radę;) mango http://szczupla-kobieta.pl działa rewelacyjne nie czuję głodu wgl między posiłkami i to jest fajne;) Narzeczony mnie wspiera bardzo nawet w domu próbuję ze mną ćwiczyć;) Karolina.

Gość milk887
My z koleżanką chcemy się zapisac na zajęcia tutaj: https://zdrofit.pl/ - bardzo ciekawa oferta i szeroki wybór z zajęciach :) Profesjonalny sprzęt oraz fachowi instruktorzy :)

Gość gość
Marsz albo basen ma początek polecam. Marsze mogą być z kijami jak i bez. Powodzenia

Gość gość
Nie ma co dawac dobrych rad "autorce" bo watek zostal zalozony przez spamerow od cudownego srodka na odchudzanie... PORTFELA.