Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy w UK, dlaczego koloryzujecie, i robicie z siebie wielkie państwo? :D

Polecane posty

Gość gość
Oczywiscie nie chodzi tylko o pomoc, ale tak, jak mnie zawiedzie to oczywiste ze koniec z nami. Ty juz nie sciemniaj ze np poswiecisz kilka godzin ze swojego czasu na pomoc komus w czyms, a za jakis czas poprosisz ta osobe o drobiazg ktory zabierze 5 minut i ta osoba nie bedzie miala czasu. To byl drobiazg ale dzieki temu wiem ze pewnie w jakiejs waznej sprawie nie moglbym na niego liczyc. Wiec co robi normalna osoba? No chyba nie powiesz mi ze pomaga znowu w sytuacji kiedy znowu ten smiec o pomoc poprosi. Dodam ze byl to drobiazg dla niego a dla mnie najwazniejsza sprawa. I zreszta do dzisiaj nie moge uwierzyc w pewne inne sprawy. Jaki glupi bylem, bedac dobrym lojalnym przyjacielem, za to po doopie dostalem, za moja naiwnosc. Nigdy wiecej! A ty rob nadal z siebie idiotke hehe chociaz nie wierze w to ze ktos moze byc taki glupi i dac sie tak wykorzystywac "bezinteresownie." :D

Gość gość
Aaa mysle ze jak ktos chce to zawsze czas znajdzie no ale jak jest debilem to robi sobie na zlosc, dla mnie lepiej, pozbylem sie balastu i jest cudownie. :D

Gość gość
Czyli oprucz swojej ukochanej nie masz nikogo ? Acha, faktycznie cudownie :)

Gość gość
Ok, tylko dlaczego się tym szczycisz i zacieszasz jak dzieciak? Ja w życiu tez pozbylam się znajomych z różnych powodów ale to nie znaczy ze o tym opowiadam jakby to było osiągnięcie mojego życia ;) to ze ktoś komuś bezinteresownie pomaga nie robi z niego idioty. ja wiem dobrze ze w zamian nie muszę nic dostać. Wiem co robię, nie strzelam focha jak ktoś mi odmówi. Jak ktoś cos obiecał a potem mnie wyrobi to inna sprawa ale z gory niczego nie oczekuje. Widzisz różnice? Twoje myślenie jest bardzo dziecinne i jedyną osoba która tu jest idiota jesteś ty sam.

Gość gość
Ja bezinteresownie tez pomagalem i okazalo sie to co sie okazalo. Myslalem ze moge na pewne osoby liczyc ale moglem na nich liczyc tylko jak czegos potrzebowali, wtedy byli najlepszymi przyjaciolmi na swiecie. Nie rozumiesz o co chodzi nadal? Przyjazn wlasnie na tym polega, zeby polegac na sobie. A jeszcze smieszna historia z tym smieciem, jakis czas temu wszyscy jego znajomi odwrocili sie od niego jak potrzebowal pomocy i przybiegl do mnie, oczywiscie pomoglem mu jako jedyny. Wtedy powiedzial "prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie" i to jest prawda, o ironio, jak sobie jakis czas pozniej zrobil na zlosc, olewajac mnie w najwazniejszej dla mnie sprawie, akurat tak wyszlo ze sam czegos nie moglem zrobic i dobrze ze poprosilem go. Dzieki temu wiem na czym stoje w tej kwestii i innych tez. Dlatego zakonczylem znajomosc. I tak, jestem z tego dumny :D nie dam sie wiecej wykorzystywac jakims cwelom. I tak, nie mam juz bliskich znajomych, nikomu oprocz niej juz nie ufam i nie zaufam. Zreszta wiekszosc ludzi nianczy bachorki i zajmuje sie rodzina wiec czasu i tak na znajomosci nikt nie ma, czasy liceum dawno minely :D znajomosci z pracy wystarcza, "czesc, czesc" i sprawy pracy a reszte czasu trzeba zajac sie najwazniejsza osoba bo zycie krotkie jest...

Gość gość
Oczywiscie jest tez kwestia, bardzo wazna wg mnie, czyli obrabianie doopy przez glownie polaczkow, czego po prostu nienawidze. A wiadomo ze kazdy kazdemu doope obrabia i jakie historie debile potrafia o innych wymyslac to rece opadaja, brak slow czego ja sie o innych nasluchalem i ciekawe co o mnie gadaja, oczywiscie mam na to wyje/bane ale chetnie bym posluchal tylko zeby w oczy mi to mowili a nie za plecami, tchorze obesrane.. Dlatego nie chce miec blizszych znajomych!!! I zycie jest piekne, zero problemow i przejmowania sie debilami. :)

Gość gość
Każda nacja obrabia tylki.Rodzina, przyjaciele, żony, mężowie też. KAŻDY. taka jest ludzka natura i eliminując znajomych nie uciekniesz od tego. Albo dorosniesz albo zawsze będziesz urażony.

Gość gość
Nie wiem co probujesz mi wmowic.:D ze niby obrabianie kazdemu doopy jest normalne? I ze kazdy jest falszywy? Wielki blad no ale mniejsza, ja juz nigdy zdania nie zmienie, zaoszczedze sobie rozczarowan jakim np bylo myslenie o wieloletnim znajomym jak o przyjacielu i np olewanie ewidentnego podrywania przez jego zone bo to przeciez zona najlepszego przyjaciela. Gdybym byl takim smieciem jak on sie okazal, to bym mogl ja dymac do dzisiaj a on nic by o tym nie wiedzial.:D w zyciu trzeba byc najgorszym egoista i skur/wysynem widocznie. Ja po prostu nie bede nigdy wiecej angazowal sie blizej w znajomosci. Proste. I to pokazuje ze doroslem dzieki kilku sprawom i mam na znajomych wyje/bane. To tylko dziecioczki chwala sie ilu maja znajomych na facebooku i innych tym podobnych gownianych portalach. I nie zdaja sobie sprawy ze wiekszosc tych znajomosci jest gowno warta. Ale mysle ze do czasu. Wtedy przyznaja mi racje. :) ty moze tez jak kiedys zawiedziesz sie na kims na kim ci zalezy i uwazalas za najlepszego przyjaciela/lke.. :o super uczucie jak jedna z najblizszych osob wpier/dala ci noz w plecy.. Po prostu zaje/biste :o

Gość gość
"I ze kazdy jest falszywy i ze to normalne" mialo byc:D dla mnie nie jest i dobrze ze to zrozumialem, lepiej pozno niz wcale. Je/bac falsz

Gość gość
To nie jest normalne. Ktoś cie kopnął w tyłek i nadal rozpaczasz, ale desperacko probujesz udowodnić że az tak cie to nie obchodzi? Widocznie obchodzi skoro non stop o tym piszesz jakieś eseje. Normalny człowiek nie przeżywa takiej sytuacji bo ludzie w naszym życiu przychodzą i odchodzą. Czynią nas szczęśliwym lub zawodzą. Trudno. Trzeba mieć jaja żeby z tym się pogodzić. Ty ich ewidentnie nie masz. A odcinaj od siebie ludzi, tylko weź juz się o tym nie rozpisuj bo wieje nudą.

Gość gość
Taaa cholernie mnie obchodzi i nie mam jaj.:D zaluje tylko ze bylem dobrym i lojalnym kumplem na ktorego mogly cwele liczyc. Nigdy wiecej. A ty mysl co chcesz a ja bede pisal co chce.:D

Gość gość
Też myślę, że za bardzo rozkminiasz sytuację. Widać to był największy dramat w twoim życiu. Jeśli mam racje to życzę żeby tak zostało bo ludzie maja większe problemy a tak się o nich nie rozpisują :)

Gość gość
Opisalem sytuacje w skrocie:D a was sraki chyba bola bo wiecie ze mam racje, ze wiekszosc polaczkow czyli pewnie wy tez, to falszywe qrwy, dlatego nie przeszkadza wam ze inni tacy sa bo sami tacy jestescie. I tajemnica bolu srak rozwiazana.:D

Gość gość
A jaj to nie ma ktos kto daje sie wykorzystywac jak ta kretynka ktora z usmiechem na ryju kazdemu pomaga nawet tym co ja zawiedli, masakra.. Lepiej miec falszywych pseudoprzyjaciol niz nie miec ich wcale, nie mieczaki?:D

Gość gość
Wow.. Jedynym z bólem tyłka jesteś tu ty. W skrócie? Jęczysz tu o tym od miesięcy. Gorzej niż baba w trakcie PMS. Myślisz ze masz jaja? To jazda z kobiecego forum a nie placzesz tu o jakieś nieistotne g****o.

Gość gość
Taaa:D mam beke z debili ktorzy tu co chwile chwala sie znajomymi z plu buahahaha:D opisalem jakich ja mialem i jestem pewny ze wiekszosc taka jest, co za idioci. Forum nie jest "kobiece" od dawna, wiecej tu chyba facetow wiec nie jecz bo ten argument jest gowno warty ale wiadomo ze czesto go uzywacie jak nie wiecie co powiedziec.:D

Gość gość
My odnosimy sukcesy my ażżż zarabiamy 2000 funtów netto my jesteśmy super my siedzimy w kółeczku i nawzajem się adorujemy i pierdzimy słodko och och :D:D:D

Gość gość
Jeszcze tylko na koniec tego tematu napisze ze nigdy nie bylem taki szczesliwy jak po zakonczeniu tych szopek z proszeniem kogos o przysluge, i ze wreszcie wiem to co wiem, czyli zeby w kazdej sytuacji liczyc tylko na siebie. Cos wspanialego. Dziekuje za ta nauke.:) koniec tematu.:)

Gość gość
Forum jest kobiece, nawet tak jest napisane na stronie głównej. Faceci którzy tu są to chorzy psychicznie i przegrańcy. A to, że trzeba liczyć tylko na siebie to wiedziałam od kiedy wyfrunełam z gniazda i jakoś nie robiłam z tego tragedii. Widocznie byłeś naiwniakiem i teraz wiesz co to jest prawdziwe życie.

Gość gość
Taa, wyfrunelas z gniazda ale na garnuszek faceta na bank. Poza tym tez na bank za granica jestes tylko i wylacznie dzieki facetowi. Same bez nas byscie gowno zrobily, podobnie na tym forum, chcesz gadac z samymi babami?:D nie udawaj takiej twardej, pewnie plakalabys w podusie miesiacami gdybys stracila najlepsza przyjciuleczke a tylko w necie tak kozaczysz. No powiedz czy sama wyjechalas za granice czy na gotowe do faceta, tylko nie klam:D hehehe a tak poza tym jestem tu tylko dlatego ze bronilem UK przed tym gejuchem bingolem, po prostu ta schu/jala stronka "kobieca" pojawia sie w go.o.gle cokolwiek wyszukasz, troche bylem w szoku co tu znalazlem, ile syfu i nienawisci. A teraz mam beke z debili co chwala sie znajomymi, wiekszosc pewnie jeszcze w podstawowce.:D masakra jakie przyglupy. No ale podsumowujac, bo znowu sie rozpisalem:D zaluje ze zaczalem ten temat. Oszukujcie sie nadal tepaki:D

Gość gość
Na bank nie trafileś z żadnym przypuszczeniem. Wiem, że chciales sobie ulżyć i poczuć się lepiej próbując mnie obrazić ale się nie udało. Ojojoj...kolejny zakompleksiony młot na kobiecym forum. Mam powtórzyć? KOBIECYM. Może napisze jeszcze raz żeby do tępego łba dotarło? Ko-bie-cym.

Gość gość
Przyjaciółeczke* mialo byc:p

Gość gość
Tak tak tepaczko:D sama w zyciu bys nie wyjechala jak wiekszosc kobiet. Lesbijka jestes? Bo tak bardzo chcesz z samymi kobietami gadac na forum. Fajnie.:)

Gość gość
Haha w moim przypadku gdybym przyjechała do faceta to byłoby pedofilia :D Dalej, czekam aż się zaplujesz z nienawiści. Ja bardzo dobrze się bawię. Polski burak myśli ze kobiety maja dobrze dzięki facetom ahahahah z której dziury ty się wyrwaleś, pacanie?

Gość gość
Tak, chce rozmawiać z kobietami wiec jestem lesbijką. Nowe dno osiągnięte, bingolku ;) jestem z ciebie dumna (tego pewnie nigdy nie usłyszałeś od swojej matki, wiec masz zryty beret)

Gość gość
Ja sie wspaniale bawie:D 99% kobiet przyjezdza do faceta na gotowe, pozniej robia bachora i gnija w domu ciagnac benefity, polska buraczko:D argument z doopy, jak ktoras cos zaboli i wie ze koles ma racje, to oczywiscie - "to kobiece forum, spadaj stad debilu" haha bez nas jestescie nikim i nigdy za granice same nie wyjedziecie, no chyba ze do rodzinki ale tez na gotowe. Jak moge byc bingolem skoro pisze o UK w samych pozytywach?:D nie zapluj monitora ze zlosci:D

Gość gość
99℅ ? Jakieś statystyki masz czy tylko tak sobie przypuszczasz? Tak się składa ze nie jestem ta kobieta z twoich wymyślonych statystyk (wiem, chciałbyś, poczulbys się lepiej). To nie ja się tu pluję, ja jestem spokojna i tylko patrzę jak się rzucasz. Kobiety by sobie nie poradzily bo co? One sobie świetnie radzą a takie gbury jak ty tracą przez to grunt pod nogami i zostaje im wyzywanie w necie. Przyznaj się: boisz się samodzielnych kobiet które zarabiają więcej od ciebie co nie? :)

Gość gość
Tacy faceci jak koleś wyżej maja małe penisy wiec praktycznie są kobietami. Dlatego siedzą na babskim forum i w tym przypadku maja do tego prawo :D

Gość gość
Wszystkie ktore znam sa tu dzieki facetowi, ale dalem wam szanse z tym 1%. No i tak myslalem ze akurat ty bedziesz w tym 1%:D i tak, bardzo boje sie kobiet ktore zarabiaja wiecej ode mnie, z tym ze zadnej takiej nie znam ale to pewnie ty, zgadlem? I tak mam malego penisa hehe jakie wymysly, no bo co innego zostalo, na pewno nie normalne argumenty:D

Gość gość
Zanim napiszesz ze malo osob znam to od razu napisze ze pracuje w agencji pracy, czesto na payrollu, wiec doskonale wiem ile kto zarabia:) wiekszosc polaczkow bardzo marnie, okolo minimalnej.:)