Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na obiad makaron ze śmietaną i cukrem...

Polecane posty

Gość gość
ja sama lubie makaron z cukrem a jestem po 20tce. niestety u nas na 4 osoby,w tym dwoje dzieci wychodzi troche ponad 2 tys na jedzenie :(

Gość gość
Typowo polskie danie "biedoty" to placki ziemniaczane, a nie makaron z cukrem. To kopytka z masłem, ruskie pierogi i inne mączno - ziemniaczane kluchy, pyszne i to z nich możemy być dumni, a nie z makaronu z cukrem.

Gość gość
Grubasy z jedzenia cukru...dobre sobie. No to tak: zeby nie bylo to powiem ile mam lat, 50. 160 cm i 50 kg. Wszystko slodze, kawaczarna ale slodka, herbata z cytryna ale slodka. Zawsze zapas slodyczy i jem kiedy mam ochote, nie mowie ze codziennie, ale jesli mam napad to pol kg naraz. Makaron z cukrem? Jak najbardziej. Moje dzieci juz dorosle jedza podobnie i wszyscy walczymy o to zeby nie schudnąć. Czego nie lubimy? Tlustego miesa i fast fudow. Lubimy sport. Nie lubimy zagladac innym do garnka i wlazic z butami w cudze zycie bo od tego chce nam sie wymiotowac.

Gość gość
Bez przesady....Jak tyle będziesz słodził to już z dniem dzisiejszym radze zrobić badania na krzywą cukrową. A jeżeli chcemy zjeść zdrowy i smaczny obiad radze wykręcić numer do www.teleobiad.pl.