Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co my kobiety potrzebujemy w aucie

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny . Właśnie zdałam egzamin na prawko, kupiłam auto i zastanawiam się teraz co potrzebuje w samochodzie , oczywiście nie chodzi mi o gaśnice czy apteczkę . Ale nasze takie babskie potrzebne rzeczy . Dodam jeszcze , że będę podróżowała z dziećmi .

Z potrzebnych rzeczy, to mam komplet kluczy, narzędzia, kable do akumulatora, płyn do chłodnicy i do spryskiwaczy, no i pendriva z muzyką.

Gość gość
a co ty chcesz trzymać w aucie? jak masz dzieci to może wilgotne chusteczki aby berbeciom mordki ocierać

Gość gość
Ona chyba potrzebuje w tym aucie telewizor, wanne i wszystkie rzeczy do make up u. A tak nawiasem mówiąc to kobieta sama w sobie jest "babska rzeczą" w samochodzie lecz nie jest tam wgl potrzebna. Samochodem sie jeździ a nie napycha do niego niepotrzebne wynalazki... Co za ludzie.

Gość gość
Ona chyba potrzebuje w tym aucie telewizor, wanne i wszystkie rzeczy do make up u. A tak nawiasem mówiąc to kobieta sama w sobie jest "babska rzeczą" w samochodzie lecz nie jest tam wgl potrzebna. Samochodem sie jeździ a nie napycha do niego niepotrzebne wynalazki... Co za ludzie.

Gość gość
Zapasową kurtkę, zapasowe buty, parasol, apap, plastkowe kubki, woda mineralna.

Gość gość
Dildosa w fotelu?:D hehe moze to opatentuje i zostane producentem.

Gość gość
potrzebujecie kierowcy bo jestescie zagrozeniem dla ludzkiego istnienia

Gość gość
Ja jestem kobietą a jeżdżę bezwypadkowo od 14 lat 😠

Gość gość
Poza wyposażeniem auta: klima, odtwarzacz płyt, radio, wejście na usb, dostęp do neta, kamera, nawigacja, zestaw naprawczy, apteczka, kable do ładowania akumulatora, płyn do odmrażania szyb, szmatki do przecierania szyb, schowek chłodzący. To - chusteczki nawilżające, zwykle chusteczki, perfumy, mały odkurzacz, latarka, płyty, szczotka z szufelką, cukierki, okulary przeciwsłoneczne, cola light, woda itp.

gość dziś - raczysz sobie robić żarty. Żeby którykolwiek facet z mojej rodziny (poza ojczymem) jeździł w połowie tak dobrze jak ja, to świat byłby o wiele bezpieczniejszy. A już na pewno o wiele bardziej dynamiczny na drogach.

Gość gość
I jeszcze płyn do spryskiwaczy, długopis, notatnik, parasol. Czasami zapasowe ubranie.

Gość gość
naklejkę na aucie " nie podchodzić z alkomatem "

Gość gość
Pytanie brzmiało co my kobiety ... Więc po co Panowie się wypowiadają ?Nie pomyślałam o okularach , dlugopisie i o kablach dzięki dziewczyny

Gość gość
potrzebujecie kierowcy bo jestescie zagrozeniem dla ludzkiego istnienia x Napisał bałwan, który boi sie prowadzić, bo nigdy sie tego dobrze nie nauczył.

Gość mnietowisi
kobieta jadąc swoim autem pilnie potrzebuje to co jest bardzo ważne , czyli wyobraźnię !

Gość ulka78
Ogólnie to każde auto powinno mieć apteczkę, sprawną w całym komplecie zapakowaną wedle zasad DIN. Jak tak takiej nie masz to warto zainwestować parę złotych, może się ona przydać. Super propozycje takich apteczek widziałam na: http://www.narzedziak24.pl/ochrona-bezpieczenstwo/apteczki-pierwszej-pomocy.html . Może warto zamówić i szybko mieć ją na drugi dzień już do auta.

Gość gość
CZEGO potrzebujemy, wrrrr

Gość gość
ja to zawsze mam kosmetyczkę, a tam potrzebne jakieś leki i suplementy. Ostatnio coś często mam problem z zaparciami. Jest to wstydliwy dla mnie trochę temat, dlatego raz hurtem kupiłam kilka opakowań dicopeg 10g , żeby w razie potrzeby nie biegać po aptekach