Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pdwh

spotkania z policjantem dziwna relacja

Polecane posty

Gość Litmus
PS3 No jestem,jestem ^^ ale to Ty pisałaś że on niewylewny i małomówny,że nawet chamski.I że Ty nawijasz. Tyle że ja myślałem że częściej watę nudnową typu kocham cię a reszta jak nastolatki bo pisałaś że też jesteś ciężka.A moje teorie bo tu na kafe sporo indywiduów z pytaniami z oczekiwaniem pogłębionej odpowiedzi więc zagłębiłem temat jak się dało^^ ale nie da się nic z sensem napisać w tekstowej rozmowie.Za mało konteksu. Więc mam rozumieć że pytasz o wszystko ale on ledwo gada.Coś jakby miał anemię ;-)

Gość Litmus
PS3 Prócz tego ja tak z rozpędu, bo kafeteria mi się za wolno odświeża i gdy ja piszę np. drugi i trzeci post to Ty masz swój wysłany tak że mój trzeci ląduje poza kontekstem. Pozdrawiam i jeszcze Ci podlinkuje trochę dziwny trochę śmieszny temat nie licząc końcówki: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/facet-ktory-ma-powyzej-20-lat-i-nie-ma-prawa-jazdy-powinniem-byc-kastrowany-p_6649704

Gość pdwh
Gosc - No pewnie ze nie jestem normalna .gdybym była nie miała bym takich problemów i relacji :) a oczywiście normalnie zolnierze i policjanci się zdarzają, to chyba jasna sprawa. Litmus. Jakby miał anemie haha no czasami tak ale bez przesady. Potrafi coś tam poopowiadac :) nie pytam o wszystko. dużo czasu spędzamy nie na rozmowie a na czulosciach albo filmy ogladamy :) No wiadomo ciężko tak dyskutować znajac jakieś urywki ale dzięki że się starasz mi pomóc :)

Gość Litmus
PS4 Nie ma za co. Okej, więc może się Wam ułoży. Tego życzę. Pozdrawiam. I uciekam bo jeszcze jeden PS i przegonię SONY z numerkami ^^ poza tym spać bo oczy się kleją a wtedy też dziwnie gadam ^^

Gość pdwh
Jeszcze raz dziękuję. Dobranoc :)

Gość gość
Hmmm

Gość gosg
No polocjanci to psychole .

Gość gość
Facet ma zrytą psyche - jak większosc w tym zawodzie...

Gość gość
Up