Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Obiaw uzależnienia od kafe

Polecane posty

łeb się wtedy tak fajnie piertoli że nie myślisz o niczym, i jak patrzysz przez okno to ty k***a nie wiesz czy na kafeterii jesteś czy ty w chacie jestes to wtedy to już jesteś uzależniony

Gość gość
umiesz pisać po polsku zj***e ?

Gość gość
Idź do roboty to ci przejdzie :D

Gość gość
Weź leki :D co raz gorzej z tobą,wygrywie lepszy od prawiczkow

Gość mnietowisi
Rysiek, co pijesz teraz, mocne to jest ?

Sami analfabeci na tym forum. Jak ty dostałeś to "niby prawko"? Ty się chłopie nie potrafisz składnie wypowiedzieć a tak poza tym to ty tu jesteś najbardziej uzależniony :)

normalnie dostałem bo potrafię jeździć samochodem, dzięki kafe poznałem tutaj moją obecnie najlepszą koleżankę, i prawie dziewczynę miałem więc za to kafe jestem wzdzieczny

jak ja bym was lał po pyskach za samą głupotę :D Brakuje ci wrażeń? wyjdź na miasto. Siedzisz w domu całe życie a matka ci żarcie pod nos przynosi bo byś z głodu umarł.

zarabiam na siebie i chodze do roboty w przeciwiestwie do prawików i na melanzu byłem w piatek

Gość gość
:D

Toć my po pracy nie mamy siły szukać wrażeń na mieście. A jeszcze do tego dochodzi rozwój, nauka języków itp. a kafe to taki akuratny odmóżdżacz :) No i towarzystwo z najwyższej półki. :D

Gość mnietowisi
no tak , czyli za 'Dash Rysiu ' to teraz są DWIE albo trzy OSOBY z uprawnieniami do logowania na niebiesko , czyli znają hasło i login , mają uprawnienia aby się podszywać za osoby trzecie i czwarte , znają namiary do wszystkich użytkowników kafe , udają tylko przygłupów na tym forum ale żyją z reklam, nie robiąc praktycznie NIC , udaje OSZKĘ wymyśloną albo udaje użytkowniczkę pod znaną nazwą KCIUKIEM , za forsę zrobi tu na forum wszystko i nawet lodzika , wypowiada się za TRZY osoby , zakłada tematy i sobie odpisuje i liczy na kolejnych reklamodawców z forsą ! Prostytutka jest konkretna i zarabia forsę w wiadomy sposób a tu modka, modki, osoby podstawione i wymyślone liczą na ogromne zyski od reklamodawców , jiedyś tu na forum bywało 300 osób prawdziwych dziennie , teraz dwie albo trzy modki chcą zrobić KRZYK za 350 osób na dobę , wiem o tym , że prawda powiedziana spowoduje na mnie BANA ale czy chcecie być jak FB i wszystkich użytkowników wygonić z tego forum i zostać sami ?

Gość gość
Ciekawe :P Ja tu nie zarabiam :)

Gość gość
objaw, skretyniały debilu ;)

Gość gość
Hisol fajny avatar.